icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

mirka1478
22. sep 2017

@lenkova5
Podla mna co lekar to iny nazor

lenkova5
22. sep 2017

mirka1478 konzultovala som vsetky vysledky s dalsou gynekologickou a aj ta potvrdila, ze mam vsetko OK...musim cakat uz len na repro imunologiu, co najdu tam

jasminkaj
22. sep 2017

@lenkova5 Mne po 3x MA na repro imuno v NR problem našli, aj nasadili liečbu, ale potratila som aj 4x. Vraj bude problém niekde úplne inde, ale môže to byť na úplne primárnej molekulárnej úrovni, že to medicína nevie odhaliť.. Pritom máme doma už jednu 3-ročnú dcérku.. Takže budúci rok začneme skúšať nanovo.. raz sa to musí podariť, že zahrá všetko do karát ako má a že sa spojí vesmír alebo čo ja viem čo... ale vyjde to 😉 Drž sa!

lenkova5
22. sep 2017

@jasminkaj my nemame este ziadne dietatko a velmi sa bojim, aby sa nam aspon jedno zadarilo ☹ dakujem za povzbudenie a prajem vsetko dobre aj tebe 😉

mirka1478
22. sep 2017

@lenkova5 ani my.neboj.vraj treba verit.mne uz nejde ani otehotniet a uz mame 34rokov.

lenkova5
22. sep 2017

@mirka1478 ja mam 33 a ziadne dietatko len potraty 😢

mirka1478
22. sep 2017

@lenkova5 to mi je luto😢

lenkova5
22. sep 2017

❤ raz hadam bude dobre

monka_brumka
22. sep 2017

Baby-boli sme vcera v Nitre na vysetreniach..9 ampuliek krvy prec a konzultacia, po kt. mam zmiesane pocity...dr nas vyhresila, ze preco nemame zrobene geneticke testy..nenapadlo mi v tej chvily sa spytat, ze ci sa to robi zo spermigramu alebo z mojej:partnerovej krvy...boli ste niekto? Dakujem..

jaris84
22. sep 2017

@monka_brumka genetika z krvi- ty aj partner a ďalej rodinná anamneza

mirka1478
22. sep 2017

@jaris84 to som nevedela ze genetiku aj partner.mam len ja urobenu.

lenkova5
22. sep 2017

@mirka1478 tak toto som napr nevedela ani ja.. takze musime este poriesit aj manzela

aaangelll
22. sep 2017

Babulky, na reprodukcnu imunologiu do NR treba aj výsledky z endokrinológie? Mám len výsledok z hormonálneho profilu od môjho gynekológa .Ten bol v poriadku.

sipka1990
22. sep 2017

@aaangelll Vsetky vysetrenia co mas za sebou tak dones zo sebou napr.laparoskopia,genetika, endrikonolog, hematologia,spermiogram, vysledky z gynekologie

aaangelll
22. sep 2017

@sipka1990 takže nie je nutné ísť na endokrinológiu? Resp. kto ma tam môže odporučit? Všeobecný lekár alebo gynekológ?
Zoberiem všetko, čo mám 🙂

sipka1990
22. sep 2017

@aaangelll Vymenny listok ti moze vypisat aj obvodny lekar na vysetrenie stitmej zlazy

shonny83
23. sep 2017

@mirka1478
Aj ja stále verím,mám 34 a dieťatko nemáme zatiaľ ani jedno.❤❤❤
Verím že sa to raz podarí.
Jeden človek ,ktorý v niečo verí,je hoden deväťdesiatich deviatich,čo majú iba záujem.-JOHN STUART MILL
Nikdy sa nevzdávaj,ani keď sa dostaneš do úzkych a všetko je proti tebe,ani keď sa zdá že už nevydržíš ani minútu.Práve vtedy a práve tam sa všetko obráti.😉

mirka1478
23. sep 2017

@shonny83 to je krasne😍

mirka1478
23. sep 2017

@shonny83 ako dlho sa nedari?aj mate uz dake vysetrenia za sebou?

prskavka2223
23. sep 2017

Ahojte zienky....mam otazocku 🙂 5.10. ideme s muzom na rep.imunologiu do nitry ale neviem ako to bude prebiehat a som zvedava 😉. Napise mi niektora co nas caka vlastne? 🙂 aj sa tam tesim aj sa bojim co nam zistia. Vysledky su v ten den ci ako to je? Dakujem za odpovede ❤

sipka1990
23. sep 2017

@prskavka2223 My sme boli minuly stvrtok na imunologii prisli sme rano na odbery mne zobrali krv do 8 skumaviek a potom zavolala muza dala mu do ruky taky kufrik a isiel na wc pre invalidov potom doniesol to sestricke do ambulancie, vysledky budeme mat za 5 tyzdnov a potom o 8.00 sme mali konzultaciu z doktorkou ktora sa pytala nas ako sme na tom zo zdravim, rodicia ako su na tom,surodenci,ci mame dieta,kolko sa snazime, ci mam nejake potraty proste vela sa pytala toho, treba zobrat si zo sebou nejake vysetrenia co ste absolvovali

shonny83
23. sep 2017

@mirka1478
Bude 4 roky Mirka.2 x mimomaternicove,2 vklady z 1 IVF bez ujatia embrya,3 vklad biochemicke.2 IVF ET ujalo sa embryo,rozdelilo boli dvojčatá ale v 9 týždni bez akcie ❤😢 Mame za sebou genetiku,hematologiu,endokrinologiu,a repro imuno v Nitre.Teraz riešime Nitru,Medrol bez efektu po pol rocnej liecbe este horsie vyslefky nez pred tym.Teraz cakam na vysledky z odberov bez Medrolu.😉

mirka1478
23. sep 2017

@shonny83 fuha toho je dost.aj prefuky?clovek uz je z toho psychicky uplne vyzdimany😢

shonny83
23. sep 2017

Ale určite teraz vklad nenechám bez Fraxiparinu,ktorý podporuje implantáciu embrya do maternice.

mirka1478
23. sep 2017

@shonny83 hemato nemas v poriadku ci to davaju preventivne?

shonny83
23. sep 2017

@mirka1478
Nie prefuky som nemala.1 tehotenstvo-embryo sa uhniezdilo vo vajickovode a druhe tiez.Takze nam uz nic ine nezostavalo len riesit IVF.

shonny83
23. sep 2017

@mirka1478
Hematologiu mam ok.Ale mne to doporucila hematolozka aj moja gynd.Ale som si to trosku vybavila aj sama,lebo som zdr.sestra.:kissing_heart:

shonny83
23. sep 2017

@mirka1478
A vy?Tiez riesite Ivf?

mirka1478
23. sep 2017

@shonny83 my ideme na prvu konzultaciu do gf v ziline.asi nam ponuknu inseminaciu podla gyn.partner ma spermiogram ok u urologa.akurat mal krv v ejakulate predtym nez sme isli riesit tehu tak neviem co nato povedia v ziline.a este mu na spermiogram povedali ze to ma redsie ze aby som lezala aj 40 minut po so zdvihnutou panvou

shonny83
23. sep 2017

@mirka1478
SPG mu budu robiť v centre.Neboj bude dobre 😉