Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
mirka1478 konzultovala som vsetky vysledky s dalsou gynekologickou a aj ta potvrdila, ze mam vsetko OK...musim cakat uz len na repro imunologiu, co najdu tam
@lenkova5 Mne po 3x MA na repro imuno v NR problem našli, aj nasadili liečbu, ale potratila som aj 4x. Vraj bude problém niekde úplne inde, ale môže to byť na úplne primárnej molekulárnej úrovni, že to medicína nevie odhaliť.. Pritom máme doma už jednu 3-ročnú dcérku.. Takže budúci rok začneme skúšať nanovo.. raz sa to musí podariť, že zahrá všetko do karát ako má a že sa spojí vesmír alebo čo ja viem čo... ale vyjde to 😉 Drž sa!
❤ raz hadam bude dobre
Baby-boli sme vcera v Nitre na vysetreniach..9 ampuliek krvy prec a konzultacia, po kt. mam zmiesane pocity...dr nas vyhresila, ze preco nemame zrobene geneticke testy..nenapadlo mi v tej chvily sa spytat, ze ci sa to robi zo spermigramu alebo z mojej:partnerovej krvy...boli ste niekto? Dakujem..
@monka_brumka genetika z krvi- ty aj partner a ďalej rodinná anamneza
Babulky, na reprodukcnu imunologiu do NR treba aj výsledky z endokrinológie? Mám len výsledok z hormonálneho profilu od môjho gynekológa .Ten bol v poriadku.
@mirka1478
Aj ja stále verím,mám 34 a dieťatko nemáme zatiaľ ani jedno.❤❤❤
Verím že sa to raz podarí.
Jeden človek ,ktorý v niečo verí,je hoden deväťdesiatich deviatich,čo majú iba záujem.-JOHN STUART MILL
Nikdy sa nevzdávaj,ani keď sa dostaneš do úzkych a všetko je proti tebe,ani keď sa zdá že už nevydržíš ani minútu.Práve vtedy a práve tam sa všetko obráti.😉
Ahojte zienky....mam otazocku 🙂 5.10. ideme s muzom na rep.imunologiu do nitry ale neviem ako to bude prebiehat a som zvedava 😉. Napise mi niektora co nas caka vlastne? 🙂 aj sa tam tesim aj sa bojim co nam zistia. Vysledky su v ten den ci ako to je? Dakujem za odpovede ❤
@prskavka2223 My sme boli minuly stvrtok na imunologii prisli sme rano na odbery mne zobrali krv do 8 skumaviek a potom zavolala muza dala mu do ruky taky kufrik a isiel na wc pre invalidov potom doniesol to sestricke do ambulancie, vysledky budeme mat za 5 tyzdnov a potom o 8.00 sme mali konzultaciu z doktorkou ktora sa pytala nas ako sme na tom zo zdravim, rodicia ako su na tom,surodenci,ci mame dieta,kolko sa snazime, ci mam nejake potraty proste vela sa pytala toho, treba zobrat si zo sebou nejake vysetrenia co ste absolvovali
@mirka1478
Bude 4 roky Mirka.2 x mimomaternicove,2 vklady z 1 IVF bez ujatia embrya,3 vklad biochemicke.2 IVF ET ujalo sa embryo,rozdelilo boli dvojčatá ale v 9 týždni bez akcie ❤😢 Mame za sebou genetiku,hematologiu,endokrinologiu,a repro imuno v Nitre.Teraz riešime Nitru,Medrol bez efektu po pol rocnej liecbe este horsie vyslefky nez pred tym.Teraz cakam na vysledky z odberov bez Medrolu.😉
Ale určite teraz vklad nenechám bez Fraxiparinu,ktorý podporuje implantáciu embrya do maternice.
@shonny83 my ideme na prvu konzultaciu do gf v ziline.asi nam ponuknu inseminaciu podla gyn.partner ma spermiogram ok u urologa.akurat mal krv v ejakulate predtym nez sme isli riesit tehu tak neviem co nato povedia v ziline.a este mu na spermiogram povedali ze to ma redsie ze aby som lezala aj 40 minut po so zdvihnutou panvou

@lenkova5
Podla mna co lekar to iny nazor