Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@mimia17 no ked sme tam boli tak mi povedali, ze vysledky na vlastne vyziadanie mailom a dnes otvorim mail a vysledky sestricka mi poslala sama od seba. este sme sa s lekarkou dohodli, ze im este poslem vysetrenie moje stitnej zlazy a partnerov spermiogram a potom sa mi komplet k tomu vyjadri, tak som si myslela, ze vysledky mi posle naraz ked jej na dolozim tie vysetrenia. tak som sama prekvapena z toho
@prskavka2223 ahoj ,hlavne nech su vysledky v poriadku
🙂 drzim palce.
@prskavka2223 my čakáme okrem reprodukčnej imunologie ešte na výsledky z hematologie...takže som veľmi zvedavá ako to dopadne
Ahojte dievčatá... Prosím vás keď ste písali do Nitry o výsledky za koľko dní vám ich poslali? Ďakujem 😊
@ericia ahoj no ja som sa chystala im napisat, lebo tak mi tam povedali, ze vysledky si mam vyziadat po 4 tyzdnov od vysetrenia a mne ich poslala sestricka bez toho aby som im napisala. Takze mne prisli 🙂
@ericia Tak 1 deň sa čaká po napísaní (ak sú teda už hotové)
@ericia mne vždy poslali v 5-ty deň od môjho e-mailu.
@prskavka2223
@ejuska2586
@lienocka1988 ďakujem dievčatá 😉
Dievčatá tak dnes mi volal lekár ohľadom výsledkov . Protilátky proti spermiam vyšší stupeň . Ach som šokovaná z toho dúfam že sa to dá liečiť a bude dobre
@lindushka86 Určite ti na to niečo dajú. Ja mám najvyšší stupeň a aj napriek tomu sa nám podarilo prirodzene otehotnieť.
@ejuska2586 a ako dlho si sa liečila ? To je super dala si mi nádej
@lindushka86 Ja som sa neliecila vobec. My sme nemali problem s otehotnenim (nastastie). U nas bol problem s udrzanim kvoli NK bunkam a to sa riesilo hned po otehotneni. V kazdom pripade, tito lekari vedia, co robit, aby nam pomohli...
@ejuska2586 u nás práveže je problém 😏
@lindushka86 ahoj, ja mám bunkovú imunitu voči spermiám - ťažkého stupňa a voči trofoblastu ľahkého stupňa, mám predpísaný medrol. Máme mať aj kondómovú ochranu a po ôsmych týždňoch užívania - pôjdem na kontrolný odber. Až keď to bude v norme, môžeme ísť do IVF.
@wanda52 Ach . V pondelok idem ešte raz na odber . A uvidíme čo ďalej a to som chcela ísť v januári na iui
@ejuska2586 ahoj ja mám rovnaký problém s udržaním 🙈 vždy spontánny potrat. Dnes som bola v CAR na konzultácií výsledkov 🤔 stery z kŕčku maternice 🆗 Genetiku máme 🆗 Hematologia 🆗 Endokrinológia 🆗 Alergológia intolerancie 🆗 jedine čoho mám menej je vitamín D toho mám len 34 a najnižšia hodnota D má byť 50 🙈 AMH mám 1,36 funguje mi len ľavý vaječník. Teraz čakám na ms cca 15.11. by mala začať a za 125 € mi urobia HyFoSy medzi 5 DC až 12 DC.
@michellevendero ja to isté..všetko ok ako ty..len vitamín D menej..to mi povedali že žiaden problém mi to nespôsobí..to ahm m tiež iné ale neviem či viac či menej..mam pco..fungujú mi obe vajecniky bále jeden vajcovod mi vzali v marci pri mimomaternicovom..
@alilka mne na začiatku októbra v roku 2010 z pravého vaječníka laparoskopický vzali obrovskú cystu a dosť tkaniva, lebo už bolo poškodené a v júli 2016 zistili opäť, že pravý vaječník má plno drobných cýst, lebo fóliky z pravého vaječníka nepraskli a preto sa z nich vytvorili cysty - pravý vaječník javí známky PCOS a preto nechcú operovať, lebo by rapídne klesla plodnosť, nakoľko som ešte nerodila. Zvažujem ešte posledné vyšetrenie v tej Nitre.
Ahojte dievcata 🙂 ak chcem ist na reproimunologiu, aku dlhu dobu musim byt bez hormonov?
@katka413 tiež sme od ZA a trepať sa do Prešova 🙈 skôr som za počkanie a dať viac € za komplet v NR.

@ejuska2586
jeeeej dakujem 🙂...hned ti to idem poslam mailom a potom mi napises o tom do ip sem? 🙂 este raz dakujeeeeeeeem