icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

adkaaa
8. jan 2018

@lienocka1988 Zajtra uz by mali,sme tam objednani tak dufam ze sa neprevezieme zbytocne...

bebe133
8. jan 2018

@lienocka1988 mam doma zvysny medrol, tusim 8 a 16mg. Mozem ti poslat

lienocka1988
9. jan 2018

@bebe133 Ďakujem si poklad. Už ma zachránila moja známa, ktorej sa tiež zvyšil Medrol.

brona110
9. jan 2018

Baby beriete niektora subcuviu ?

kagaj
9. jan 2018

ahojte, neviete prosim niektora, ci dr. bergendiova z imunovital je este stale PN? dakujem.

luciatt
9. jan 2018

@brona110
Ja som brala ale už nie.

brona110
10. jan 2018

@luciatt aj ja som brala, len som sa chcela popytat, ci sa este za nu plati alebo ju uz uhradza poistovna. V lete som to este hradila sama.

luciatt
10. jan 2018

@brona110 Aha.to ti neviem povedať.Mne to davala sestrička vždy bez poplatku.

brona110
10. jan 2018

@luciatt na co si to brala ? Ono asi zalezi od diagnozy

michellevendero
10. jan 2018

Ahojte ženičky 😊 prosím Vás ako do NR trafíme z diaľnice od Žiliny hm je to problém nájsť ? Ráno 07:20 máme odbery a 11:00 konzultáciu

nini1010
Autor odpoveď zmazal
luciatt
Autor odpoveď zmazal
catherinah
14. jan 2018

@michellevendero pozri si to vopred na google maps, zlozite to nie je, ale musis vediet kam ak nemate navigaciu.

michellevendero
14. jan 2018

@catherinah 11. januára sme boli a bez problémov sme našli.

luciatt
14. jan 2018

Baby upravili sa vám vlasy po medrole?Mne asi polovica vypadala.Poprípade pomohlo vám niečo k upraveniu, šampony alebo nejaké tonikum??

lindushka86
14. jan 2018

Dievčatá menstruacia Vám chodila normálne počas užívania medrolu ?

vivik22
14. jan 2018

@lindushka86 mne sa cyklus rozhodil. Jeden mesiac mam cyklus dlhsi, druhy mesiac zase kratsi.

lindushka86
14. jan 2018

@vivik22 ďakujem . No ja čakám na ms už tretí deň mi mešká a nemám s tým problém nikdy . Tak som sa informovala. Snáď dôjde čím skôr lebo chcem ísť do IVF
@vivik22

vivik22
14. jan 2018

@lindushka86 ano, aj ja som vzdy mala na den presne a teraz som mala rozdiel aj 5 dni. Drzim palce na IVF. My tiez zvazujeme ci skusat prirodzene, alebo ist radsej do IVF. Hlavne, aby medrol zabral.

lindushka86
15. jan 2018

@vivik22 no snáď to bude len 5 dni . No my jedine IVF u nás je minimálna šanca na prirodzene otehotnenie tvorím vysokú protilátku antisperm

vivik22
15. jan 2018

@lindushka86 myslis tu bunkovu imunitu voci spermiam?

lindushka86
15. jan 2018

@vivik22 neviem ja sa v tom nevyznám len proste tvorím protilátky voči všetkým spermiam je jedno aký by bol partner

vivik22
15. jan 2018

@lindushka86 no to iste mam aj ja, ale prave na to je medrol. Po prelieceni je potom aj sanca na prirodzene otehotnenie, alebo sa mylim?

lindushka86
15. jan 2018

@vivik22 no mne lekár v po povedal že čím skôr ísť na IVF aby som čím najmenej brala medrol . Nič mi nespomínal niečo take že po preliečení by mohlo vyjsť aj prirodzene . Neviem možno že aj áno keď tak čítam ale ja už nechcem zas čakať a čakať už som sa nečakala toho dosť . Tak idem do IVF

vivik22
15. jan 2018

@lindushka86 jasne. Takto je ta sanca ovela vyssia. My tiez pôjdeme asi do IVF. Len ja tvorim protilatky aj proti embryu. Cize dufam, ze medrol zabral a vysledky budu dobre. Lebo ak sa tie protilatky proti embryu nezlepsia potom ani IVF nepomoze.

lindushka86
15. jan 2018

@vivik22 ojoooj snáď sa to prelieci a bude dobre . Mne chvalabohu vyšlo len antisperm. A to som pred 1,5 rokom bola na IVF a vyššiel hneď ET a nevedela som o žiadnych protilatkach kedže centrum kde som chodila má odhovárali od toho

wanda52
15. jan 2018

@vivik22 baby, ja tiež chcem ísť čím skôr do IVF, teraz už čakám na výsledky, modlím sa, aby zabral... Mali ste bunkovú imunitu voči spermiám, trofoblastu a zvýšené nk bunky?

vivik22
15. jan 2018

@wanda52 ja som mala spermie a tromfoblast stredne tazkeho stupna. Tiez sa modlim, aby medrol zabral. V CAR mi povedali, ze tie spermie problem nie su lebo sa to da obist IVF ale tromfoblast ano. Drzim ti palce, aby si mala vysledky v poriadku.

wanda52
16. jan 2018

@vivik22 Ďakujem , aj ja ti držím palce, nech ti Medrol zaberie. A do ktorého Car chodíš?

vivik22
16. jan 2018

@wanda52 Brno Reprofit