Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@lienocka1988 mam doma zvysny medrol, tusim 8 a 16mg. Mozem ti poslat
@bebe133 Ďakujem si poklad. Už ma zachránila moja známa, ktorej sa tiež zvyšil Medrol.
Baby beriete niektora subcuviu ?
ahojte, neviete prosim niektora, ci dr. bergendiova z imunovital je este stale PN? dakujem.
Ahojte ženičky 😊 prosím Vás ako do NR trafíme z diaľnice od Žiliny hm je to problém nájsť ? Ráno 07:20 máme odbery a 11:00 konzultáciu
@michellevendero pozri si to vopred na google maps, zlozite to nie je, ale musis vediet kam ak nemate navigaciu.
@catherinah 11. januára sme boli a bez problémov sme našli.
Baby upravili sa vám vlasy po medrole?Mne asi polovica vypadala.Poprípade pomohlo vám niečo k upraveniu, šampony alebo nejaké tonikum??
Dievčatá menstruacia Vám chodila normálne počas užívania medrolu ?
@lindushka86 mne sa cyklus rozhodil. Jeden mesiac mam cyklus dlhsi, druhy mesiac zase kratsi.
@lindushka86 ano, aj ja som vzdy mala na den presne a teraz som mala rozdiel aj 5 dni. Drzim palce na IVF. My tiez zvazujeme ci skusat prirodzene, alebo ist radsej do IVF. Hlavne, aby medrol zabral.
@vivik22 no snáď to bude len 5 dni . No my jedine IVF u nás je minimálna šanca na prirodzene otehotnenie tvorím vysokú protilátku antisperm
@lindushka86 myslis tu bunkovu imunitu voci spermiam?
@vivik22 neviem ja sa v tom nevyznám len proste tvorím protilátky voči všetkým spermiam je jedno aký by bol partner
@lindushka86 no to iste mam aj ja, ale prave na to je medrol. Po prelieceni je potom aj sanca na prirodzene otehotnenie, alebo sa mylim?
@vivik22 no mne lekár v po povedal že čím skôr ísť na IVF aby som čím najmenej brala medrol . Nič mi nespomínal niečo take že po preliečení by mohlo vyjsť aj prirodzene . Neviem možno že aj áno keď tak čítam ale ja už nechcem zas čakať a čakať už som sa nečakala toho dosť . Tak idem do IVF
@lindushka86 jasne. Takto je ta sanca ovela vyssia. My tiez pôjdeme asi do IVF. Len ja tvorim protilatky aj proti embryu. Cize dufam, ze medrol zabral a vysledky budu dobre. Lebo ak sa tie protilatky proti embryu nezlepsia potom ani IVF nepomoze.
@vivik22 ojoooj snáď sa to prelieci a bude dobre . Mne chvalabohu vyšlo len antisperm. A to som pred 1,5 rokom bola na IVF a vyššiel hneď ET a nevedela som o žiadnych protilatkach kedže centrum kde som chodila má odhovárali od toho

@lienocka1988 Zajtra uz by mali,sme tam objednani tak dufam ze sa neprevezieme zbytocne...