Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Dievcata, pred dvoma dnami som sa objednala do Dzurilla centra a dali mi termin az na koniec maja!!!! Ved to je hrozne! A este take peniaze tam platit...zevraj 255€ za prvu konzultaciu?
@katka_1983 ahoj...nooo hej tam sa caka aj 3-4 mesiace na termiiin...takysto sme si tym presli 🙂
@prskavka2223 ahoj. A zistili ti nieco?
@katka_1983 my sme mali z nitry vysledky v poriadku,len vitamin D pod normal hodnotu ale to uz beriem
@katka_1983 255€ je doplatok za vysetrenia, ktore poistovna nepreplaca. Samotna konzultacia paru je z toho 50€. Pozri si na ich stranke cennik.
@prskavka2223 uz sa caka tak 5-6 mesiacov. Vela bab sa tam objednava, tak sa to posuva.
@jaris84 Mne to tiež tak príde, prečo sa neobohatiť na cudzom zdraví...ja mam tiež začať užívať tie infúzie ale čakám ešte na kontrolné výsledky... cenu mi ešte dr.nepovedala, neviem čo budem robiť keď si popýta také peniaze...a okrem nk buniek mala si ešte nejaký imunologicky problém?
@jaris84 Nemám deti, snažíme sa o prvé už 2 roky. Vždy mám nejaký problém, najprv ovulácia nebola, Potom ureaplazma pozitívna, teraz zvýšené nk bunky. Už som z toho unavená, vždy niečo vyskočí. Manžel má 97% patologiu spermií, dúfam že to bolo tou ureaplazmou...je to veľmi náročné na čas, kým jednu vec vyliecim,iná sa potvrdí... Neustály kolotoč ☺
@vivik22 no mne samotný medrol nezabral - výsledky som mala ešte horšie, ako predtým než som ho začala užívať a to som brala 32mg/denne - hrozné to bolo( v noci som spať nemohla, nohy ma boleli....). Po mesiaci mi davku znížili na 16mg/denne + injekcie subcuvia a až potom po dvoch mesiacoh sa mi vysledky zacali upravovať
@jaris84 si mala tiez protilatky voci spermiam a tromfoblastu? Ja som zacala s 16mg denne a postupne som znizovala az na 8mg. Cize ak by nahodou nezabral tak existuje este ina moznost ako si mala aj ty napr. s tymi injekciami? To si ma teraz dost upokojila. Lebo ja som myslela, ze tym padom je to konecna ak nezaberie.

@mirka1478
@vivik22
@zaneta7 Baby dakujem za odpovede tak teda ešte počkam 🙂 ďakujem ešte raz