Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@ceklis Ahoj, nie nechce... stále uvažujem, že čo spraviť a ubúdajú mi sily...
... začarovaný bludný kruh... lieky typu Medrol, Prednison nemôžem, nakoľko ovplyvňujú imunitu a pri mojom autoimunitnom ochorení, by len zhoršili môj stav, a keď si čítam tie nežiaduce účinky a informácie, že vlastne to nemusí ani pomôcť, tak ich brať vlastne ani nechcem...
...viacmenej sme sa teraz za 4 mesiace neposunuli nikam od posledného vkladu, iba že máme vybaveného hematológa, a tam mám výsledky výborné. Preventívne naordinovla Dr.Drakulová clexane, keďže sa toľko nedarí..
Máme posledných 3 mraziačikov, zajtra chcem volať do centra, nech mi dajú termín na konzultáciu, a idem do ďalšieho vkladu... Verím, že to už konečne vyjde... Ale som zmierená s akýmkoľvek výsledkom... Bude tak, ako má byť, všetko sa deje z nejakého dôvôdu...
Ty ako?
mne dali tiež termín na september...🙄
@evelka81 cytokiny sa dajú riešiť v medirexe priamo sa mi zdá ako samoplatca. Skús sa opýtať :( resp. ak máš dobrú obvodnu, vie ti vystaviť žiadanku a spravit to aj ona, ale moja by to nespravila. Podľa mna ak chceš len ty sama vedieť aké máš cytokiny, dá sa dohodnúť v ba na odbere, že si to zaplatíš. Bez konzultácie výsledkov.
Tie čakacie doby sú masaker :(
@ketere ja tiež nič moc. Teda, aspoň ta imunologia je podľa dzurillovej nie až taká tragická, tak idem v piatok do Brna na konzultáciu. Na termin čakám 2mesiace!!! Takze idem sa dohodnúť či by skúsili ket v nativnom cykle a uvidím čo na to doktorka povie. Teraz alebo nikdy a hotovo. Už to chvem mat čím skôr za sebou, aby som mohla ísť ďalej, strašne na to stále myslím :(
Ozaj a podarilo sa otehotnieť aj prirodzene, ale bolo to biochemické. Ale asi tie vajíčka sú už ozaj staré a nekvalitne v mojom prípade
Budem moc moc držať palce nech je všetko ok. Skús tu serapeptazu, či ako sa to píše užívať teraz pred vkladom, to pomáha tlmiť zápaly.
@ericia môžem sa spýtať na ten era test? Keď vyšlo to implantacne okno, nevies koľko asi trva? Mne sa nezdá postup lekára. Kamoske to vyšlo o deň skôr ako sa robil era test a on jej ide robiť vklad na deň presne ako bol ten era, ale sam povedal že by to malo byt o deň skôr. Avšak potom zistil že je to nedeľa a oni nerobia :( mne sa to nezdá toto :( myslíš že to okno môže trvať aj 24hodin? Aj tak by ma zaujimalo ako taký era výsledok vyzera
@ceklis to jedine sa nepaci ani mne ze proste v nedelu ti nespravia vklad
Mne raz tak povedali bud sobota dokonca piatok!!! alebo pondelok!!!
@ceklis a co stoja cytokiny v mrditexe nevies?
@ingrid0105 toto je super na brne, ze oni robia aj v nedelu
ale je to fakt haluz :( ze jednoducho vsetko vychadza na tu nedelu a oni sa tvaria akoby bol aj piatok ok
cytokiny v medirexe stoja 50eur
pockaj, skusim najst v ceniku - len tam ich nevezmu pokial nebudes mat aspon papierik od lekara, ze kvôli interpretacii vysledkov
skusim pohladat
@ingrid0105 50 eur.Kontaktuj Dr.Tibensku.
@ingrid0105 Netreba nic,len sa objednaj,ale nevyhodnotia a ani nestanovia liecbu pravdepodobne.
@majinka81 nevadi referemcne hodnoty si viem pozriet
Pisals som cez kont.formular
Ci mas aj mail? Dakujem
Baby idem do blavy na reprodukčnu imuno chcú odomna nejakú dokumentáciu kartu nechcú tak co im mam priniesť. Boli sme raz na iui
@ingrid0105 Ahoj keby sa neozvali elena.tibenska@medirex.sk
@majinka81 dakujem si zlata.ja som tam bola raz na odbere a girovska mi hodnotila vysledky.to uz bola na materskej
@majinka81 mne ide hlavne o cytokiny ostatne som mala ok
@butterfly333 ak mas zober si so sebou vsetky vysledky co mas spravene. Ja som brala z kliniky, hematologiu a kedze som chodila aj na endokrinologiu, tak aj to
@ingrid0105 no super,mna tiez liecila.Urcite to spomen ze si jej pacientka aj do emailu
Zoberu ta,tie co mala vzdy berie ale aj nove beru.
Drz sa,ja ich mam stale vyssie.
Ahojte, mam termin na imuno do Nr na 13.5., ale som tehu, nemate niekto zaujem?Lebo dnes to chcem zrusit.
@zoja82 napis evelka81
Pisala som tam, ze som tehu a hned mi zrusili termin. Tak sa uz neda, skoda.