Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
baby beriem ten medrol 20mg denne a neviem ci z toho, ale uz treti den ma boli zaludok, taky divny pocit, ci je to z neho, ale nie hmmm. ako znasate medrol?
@nelly3 je to z medrolu..mne to zacalo 2-3 dni po...a nedavalo som to do suvislosti..az som skoncila s takymi bolestami...aj zapchou...a potom som pisala Štelclovi do Brna..predpisal mi Helicid na zaludok...a bolo po bolesti,....
Nepomahali mi probiotika...nic....absoltune...helicid je liek na zaludok a brala som ho dva krat denne...
@evadek
myslim, ze helicid mam aj doma, kedysi som ho brala, teda snad ho mam doma, no ved uvidim, pockam este, lebo to je taka divna bolest ako aj tazoba ale tak stale citim jedlo ked zjem, napr. na obed som zjedla nieco a do vecera som to jedlo citila, aj grgala z neho 😝 take divne pocity hmmm
Ahojte baby tie čo picháte Clexan potrebujem poradiť 😒 som 2 den po KET a odvčera ma strašne bolí hlava a je mi na vracanie a aj som vracala a trápi ma,že aj s troškou krvičky ☹
Dievčatá mám si ísť pre výsleky k Dzurillovej 21.4. Doteraz sme platili 230 eur za odbery. A dobre chápem teda, že za vyhodnotenie výsledkov budem zasa platiť 30 eur? Ja som normálne bola v tom, že nejakých 10... Toto sú teda riadne pálky...
Hovorila že výsledky z kontrolnej krvi budú do týždňa, ja idem 23.4
@suzanecka1 super dakujem pekne, tak to by bola pohoda keby to tak stihali
a ešťe že tam nemusím znova ísť že výsledky pošle mailom poprípade zavolá, no a mám si nachystať ďalších 90e ale to záleží čo ti ide robiť mne bunkovú imunitu teda NK bunky
@suzanecka1 aj mne, plus aj protilatky, lebo som mala po prvom odbere aktivne na troboflast...akurat ze moj partner so mnou uz tam odmieta ist..tak som zvedava ci bude ochotna mi to odobrat aj bez neho..kedze kazala dojst aj s nim..aj ked neviem fakt na co, ked on mal vysledky ok a ja som na spermie nemala protilatky aktivne..mne povedala ze zas 140eur...
no tie som nemala ani ja a musí ísť aj on lebo tie vyšetrenia sa musia robiť že krv miešaju so spermoškami bez neho ti to nespraví, môj muž mal všetky výsledky ok ale hold musí to zabsolvovať ešte raz čo už ale on je zase zlatý a dobehne z rakúska /chodí na týždňovky/
@candour
@suzanecka1 to co je za blbost ze miestaju krv so spermiami, urcite nie na ucely NK buniek a troboflastu, tie nemaju nic so spermiami
@candour zavolaj si tam, tie testy robia so spermiamy tvojho partnera
ja som si tiež myslela že na kontrolnú krv musím ísť len ja nakoľko manžel mal dobré výsledky no povedali mi toto

@fatma1 Ahoj my sme boli obaja s mužom v Medirexe. Podla mňa je doležitejšia žena - robia komplet imunologické vyšetrenie ako v Imunovitale tak aj v Medirexe.
Mužovi robia napr. - Déčko, celiakiu, spermiogram - sperm-flow, dalej či si netvorí protilátky voči vlastným spermiám - to sa týka tých, ktorí majú slabý spermiogram. a určite ešte nejaké parametre.
Opýtaj sa potom mudr. či treba aj chlapa.
pa