Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
Ahojte ja mám za sebou neúspešný KET a pred ním mi neboli robene podobne vyšetrenia ako reprodkucna imunol. Alebo hematolog. Ako prebiehajú tieto vyšetrenia?
Ahojte baby, je tu niektora co mala MA aj napriek uzivaniu medrolu? kedy ste asi zacali krvacat? je mozne ze medrol blokuje spustenie krvacania? dakujem.
@wewka1211 potrebujes vymenny listok, objednas sa. Dr sa ta popyta co potrebuje, zoberie krv. A cakas na vysledky, pripadne liecbu. Na reproimuno ides napr do nitry aj s partnerom, ten da spermie. Je dobre spravit aj genetiku, tiez treba vymenny listok a partnera, beru krv a cakas na vysledky. Len zahod kalendar, lebo niekde sa caka aj 4 mesiacd na termin plus 6 tyzdnov na vysledky.
Drzim palce 😉
Mali ste emailovú komunikáciu s imunovital? Na výsledky ste sa pýtali alebo poslali automaticky? Mne sa zdá že smám cca po dvoch týždňoch napísať či sú a oni to preposlu dr. Ale nie som si istá.
@ajinka23 ja som musela prísť po výsledky osobne
@butterfly333 dali mi.na vyber email alebo osobne a dosť tlačili do e-mailu že aj keby nejaká liečba tak recept je elektronicky. Toto mám kontrolný odber po prvom odbere som bola osobne
@ajinka23 mne ani na výber nedali bola som tam teraz 11.7 za konzultáciu si vypýtala 30€ plus 50€ za 10 injekcii.
@butterfly333 ja som pred tým ani za konzultaciu na kontrole neplatila az som sa divila ale teraz krv zasa 60 a e-mailová komunikacia 20 eur
@ajinka23 čóóó to v imunovital? Ja za krv 110€ konzultáciu 30€ za 5min.
@butterfly333 ja som 110 platila prvý krát potom nic ale to mi krv nebrala a teraz dokopy 80eur
Chodíte niekto aj do Nitry na reprodukčnú? Ako to tam chodí? Koľko sa čaká na objednanie a na výsledky? A ceny sú aké?
@123elenita super :( ďakujem za info. Toto čakanie ma raz zabije
@butterfly333 ja som tiež doplácala 39€.
@katkalv5 jak to? Véd ja som dnes volala do VšZP a doplatok je 3,90€
@butterfly333 ja tusim 4€
@laurazma ja mam ešte 3inj tak budem písať do imunovital nech mi pošlú recept tak som zvedava či budem doplácať 3,90 tak ako mi v VšZP povedali.
@butterfly333 no ja ked idem do imunovitalu tam si vypytaju 5€ za to..v lekarni je to lacnejsie
@laurazma ved to tam mi dali 10inj za 50€ tak uvidím v lekárni.
@butterfly333 ja som tiez doplaca 39 eur za 1ks injekcie... Celkovo cca 800 eur....

@bunka1 to je super 🤗drzim palce. Je to motivujuce 😉