icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

butterfly333
12. aug 2019

@bom123 máš na mysli injekcie Igamplia?

ericia
12. aug 2019

@michellevendero dakujeeem ❤️

bom123
12. aug 2019

@butterfly333 vpodstate je to je tiež tuk, ale ja mám intralipidy 20% písané. Máš len igampliu?

butterfly333
12. aug 2019

@bom123 áno Igampliu a vit D mi kázala. Tyas ešte niečo iné? Igampliu 2x do týždňa. Mam. Zvýšené cytokiny malo vit D a nízke IgG.

bom123
12. aug 2019

@butterfly333 ja mám len intralipidy a vit D. Nič viac.

butterfly333
12. aug 2019

@bom123 tak to máme asi podobné.

bom123
12. aug 2019

@butterfly333 asi áno 🙂 myslela som,že predávaš tie tuky 🙂

butterfly333
12. aug 2019

@bom123 nie ja tiež potrebujem

katkalv5
12. aug 2019

ahojte, išli ste niekto na ivf, aj napriek tomu, že ste nemali dobré výsledky z reprodukčnej imunologie a podarilo sa? Zajtra by som mala mať výsledky z kontrolného odberu a manžel ma prehovára, aby sme to skúsili, aj keď nebudú dobré výsledky... 😔

ceklis
12. aug 2019

@katkalv5 keď máš viac mrazacikov, kľudne skús. Ja som mala len jedno a tak som nechcela riskovať aby som to potom neľutovala.

katkalv5
12. aug 2019

@ceklis ja by som mala začať ešte len stimulovať, ešte som nebola ani raz na odber... z Brna mi napísali, že počkať na výsledky, aby sme nepremárnili pokus... mám bunkovú imunitu na spermie ťažkého stupňa a na trofoblast stredného stupňa...🤷‍♀️

maca4684
12. aug 2019

@katkalv5 ahoj, ja som tiez zvazovala tuto alternativu, ist aj bez dobrych vysledkov, ale nakoniec som na KET nesla....mam zvysene cytokiny. Nechcela som riskovat, mame este 2 mrazacikov. Keby to nevyslo tak by som si to vycitala. 🤷🏻‍♀️Teraz cakam na KO odber po 12 tt bez Medrolu a uvidime co dr. Dzurillova navrhne ako liecbu, a snad sa dostaneme aj na KET. 🙋🏻‍♀️😊

monka_brumka
13. aug 2019

@bom123 skus objednat dr max lekaren bratislava..mne 3 tyzdne dozadu objednali na kosickej..tam vraj su 2 rozne intralipidy..ale ucinna latka je ta ista..jeden je absolutne nedostupny, druhy ano..v nitre mi predpisala elektrnicky ten nedostupny..potom som to konzultovala s nimi a ze je to to iste a ze mozem aj ten druhy intralipid..

zuzanana_zuz
13. aug 2019

Baby, ake mate skusenosti s dexamedom? Liecba medrolom mi nezbrala az tak ako by sa cakalo tak to zmenil na injekcie.

gabu_lienka
13. aug 2019

@zuzanana_zuz ahoj, ja uzivam Dexamed a po 6 injekciach som mala upravene vysledky 🙏 uzivam dalej..

butterfly333
13. aug 2019

@monka_brumka prosím ta keď mi pošlú elektronicky recept do kedy to treba vybaviť.

topasitta
13. aug 2019

@butterfly333 bezne lieky 7 dni, antibiotika3 dni, z pohotovosti jeden den

zuzanana_zuz
13. aug 2019

@gabu_lienka tak to je super pozitivna sprava 🙂

gabu_lienka
13. aug 2019

@zuzanana_zuz len ked mi to pichne ma to na mna ucinok ako keby mi podali energetak, rovno aj tri. Ani spat nemozem takmer celu noc, a este vyrazky 🤦‍♀️ Ale vydrzim len nech pomoze 🙏 nechcem ta strasit, mozno to bude u teba v pohode

monka_brumka
13. aug 2019

@butterfly333 netusim..asi ako obycajny cize 7 dni..

monka_brumka
13. aug 2019

@butterfly333 napis do nitry mail nech ti ale predpisu ten co je dostupny..a len jedno ti staci..stoji cca 10 euro..mne to pichali v mojlm CAR iscare zadarmo..

butterfly333
13. aug 2019

@monka_brumka ja chodím do blavy a ja mam igampliu to stojí 3,90€

zuzanana_zuz
13. aug 2019

@gabu_lienka no mne povedal lekar ze sa to nema pichat vecer, mozno ma to tak nabudi ze pojdem cvicit :D a pichas si raz tyzdenne ? No a jasne vydrzime, vyrazky a tu energiu nejako prezijem. beries dexamed na NK bunky?

butterfly333
13. aug 2019

@monka_brumka a ktoré injekcie niesu dostupné? Mne to pichá švagriná 2x do týždňa.

ajinka23
13. aug 2019

Ahojte mňa z tej reprodukčnej asi porazi zaplatila som si 20 eur že to pošle e-mailom aj poslala ale napísala, že doporučuje osobnú konzultáciu na dohodnutie liečby aby som sa objednala. A tuším zasa kontrolný odber to už bude 3 a ešte žiadna liečba. Mám zvýšené cytokiny

monka_brumka
13. aug 2019

@butterfly333 jedno je intralipid nieco a druhe intralipid lipo+ 20%...je to to iste lenze v nitrw mi predpisali to fo je nedostupne..v lekarni si neboli uplne isty ci je to iste tak sme cez telefon riesili z nitrou..ze vraj ano..a svagrina ma doma nastroje na infuziu? Ci niekde v nemocke?

monka_brumka
13. aug 2019

@butterfly333 mne vraj staci raz za 3 tyzdne zatial uvidim do ukaze kontrolny odber..3 x za tyzdne 3 hodky masaker..

nina0987
13. aug 2019

@ajinka23 a to si mala uz kontrolne odbery alebo este len tie prve odbery, po ktorych si mala zahajit liecbu? a kam chodis?

butterfly333
13. aug 2019

@monka_brumka nie ja beriem normálne injekcie.

ajinka23
14. aug 2019

@nina0987 chodim do imunovital. Mám za sebou prvy odber konzultaciu bez liecby za mesiac bol druhy odber a zasa bez liečby e ešte jej nestačí ani emailová komunikácia chce osobnú a v zavere mám napísané ďalší kontrolný odber. 😊. Uz mi z toho hrabe robi to asi kvôli celiakii lebi raz mám zvýšené a potom zasa ne ale tie citokiny mohla uz liečiť ma uz 36 tak sa vsetko predlžuje