icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

blunka
21. aug 2019

Baby bola som teraz v utorok 20.08. v Nitre a medzi rečou doktorka spomenula, že od pondelka 26.08. majú znova dovolenku. Tak to sem píšem, aby sa vedelo, keď zase niekomu nebudú odpovedať na maily.

buba08
21. aug 2019

@semisa no čakali sme na nu dlhociznych 14 rokov a bola to dlha a ťažká cesta,ale stala tá to

semisa
21. aug 2019

@vycky ja som jej dnes pisala.. tak som zvedava.. hadam uz aj mne bude vediet povedat

semisa
21. aug 2019

@buba08 fu to je strasne dlho.. obdivujem Ta... ale verim ze stala za to .. vytuzene babatko 😊

buba08
21. aug 2019

@semisa to áno, už sme ani neverili

vycky
21. aug 2019

@semisa veľmi-veľmi držím palce🙏🙏🙏

semisa
21. aug 2019

@vycky dakujem ❤.. no hadam bude ok aj ked som uz hadam vsetku nadej stratila

semisa
21. aug 2019

@buba08 no to verim... ja uz tiez sa stotoznujem s tym ze nic nebude

semisa
21. aug 2019

@buba08 uz som z toho na prasky.. a ten kolotoc vsetkeho je otrasny

semisa
23. aug 2019

Ahojte baby, neviete nahodou ci dnes Dzurillova robi... od stredy sa tam neviem dovolat a ani neodpisuje .. diky

kagaj
23. aug 2019

@semisa ahoj, ja som u nej bola v utorok, takze by mali robit tento tyzden....buduci maju dovolenku (aspon tak mi povedali)

semisa
23. aug 2019

@kagaj dakujem a nevies kolko ju budu mat

gabu_lienka
23. aug 2019

@semisa iba buduci tyzden, ten dalsi som objednana

semisa
23. aug 2019

@gabu_lienka dakujem 😊

baldovska22
31. aug 2019

Je tu niekto kto chodí, resp. bol na reproimuno vyšetrenie v PO? Vyzerá to tak že KET nevyšiel a v CAR mi vyšli protilátky na ovaria, tak uvažujem tam ísť na vyšetrenie aby som mala dušu na pokoji

ajinka23
2. sep 2019

Dnes som nafasovala injekcie igamplia a potom infuzie dúfam že to pomôže.

butterfly333
2. sep 2019

@ajinka23 aj ja beriem igampliu 2x do týždňa ty ako?

ajinka23
2. sep 2019

@butterfly333 aj ja tak budem 6-8 týždňov potom kontrola

butterfly333
2. sep 2019

@ajinka23 ja už beriem druhý mesiac no kontrolu mi nekazala len v prípade tehu.

ajinka23
2. sep 2019

@butterfly333 mne ano podla toho pojdeme na ivf

zuzanag09
7. sep 2019

Ahojte baby-potrebovala by som poradiť - na repro-imunológii mi predpísali Intralipidy na začiatku cyklu plánovanej KET, 2-5 dní pred a po KET + Clexane dva dni pred vkladom. Máte s tým skúsenosti???pichajú tie infúzie v car, alebo na imunológii???? Prvý ET mi nevyšiel, pozitívna krv, ale nízka hodnota hCG, vôbec nebrali do úvahy tie infúzie, čo ma trošku zaskočilo - čakala som na výsledky reproimuno vyše pol roka, veď to poznáte...car mi bolo povedané, že skúsime bez nich, no skúsili sme a nič :/

baldovska22
7. sep 2019

@zuzanag09 a mala si riadený cyklus hormónmi pred KET? Do akého centra chodíš že to neberú do úvahy?

zuzanag09
7. sep 2019

@baldovska22 chodím do Repromedica BA - hneď po odbere som mala ET po pk... teraz mám mesiac bez liekov a budúci mesiac ma čaká KET...Doktorka Dzurillová mi poradila, aby som nešla hneď po odbere na ET, ale v centre mi hovorili opak, aby sme to vyskúšali...

mkatkam
8. sep 2019

@zuzanag09 mrzí ma to že to nevyšlo,ja len toľko nám na ak nevyšli 2 ivf vratane Ket...tiež nebrali do úvahy veľa veci ani ako mi je....tretie ivf v Brne zatiaľ vyšlo hneď na prvý pokus,som 37tt. Ak ste z ba a okolia odporúčam ísť do čiech.

vycky
8. sep 2019

@zuzanag09 mne pichajú na imunológií.

monik84
10. sep 2019

Ahojte.Prosim Vás, neviete či reprod.imun.v nitre dr.Dzurillová dovolenku? Od piatku sa im neviem dovolať, neodpisujú na maily? Ďakujem

baldovska22
10. sep 2019

@monik84 ja sa zas neviem dovolat do PO Kuzmovi. Nemajú nejakú konferenciu? 😂 Ja už vyše týždňa tam vyvolavam a nic

123elenita
10. sep 2019

@monik84 minimálne sestrička tam určite je, včera som tam bola.

monik84
11. sep 2019

123elenita Ďakujem.

semisa
11. sep 2019

Ahojte, vuem ze je to tu vo velkom pisane, ale tazko sa mi to hlada na mobile... viete mi napisat ake ste mali skusenosti s imunoglobulinmi brane na znizenie imunity .. podarilo sa znizit imunitu a ak ste mali aj KET ci ste otehotneli .... a mali ste aj nejake reakcie na to imonoglobulin? ... a este ako sa to berie injekcne alebo infuzka... chcem vediet, ze ci by som si to nevedela sama doma pichat ako napr. Fraxiparine sa picha ...chodim do Nitry. .. intralipidy mi nezabrali 😣 .. dakujem baby 😘❤