Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@kvietocek1989 ahoj ako sa citiš,ja dnes k.o bolesti krce v zaludku a napina ma najmä rano a dnes ma rano prehanalo tak neviem či to stych liekov či stoho že som šla k zubarovi ☺
@marculik ahojcek...no ja zatial v pohode..jedine co mam v noci bujare sny...teraz sa ale bojim,lebo muz ochorel a teraz ked to chyti mna tak to bude pruser...lebo imunita ze je vraj oslabena pri kortikoidoch...5.12 znizujem davku o 4 mg a budem brat 4 tyzdne upravenu davku.kazdy den si ale davam magne b6 forte a to mi velmi pomaha na psychiku
@kvietocek1989 aha mala by som aj ja brat nejake vit.no dnes hruza cely den ma boli zaludok mne.ten medrol nikdy nepomohol skor naopak a ozaj nevies ci sa mozu mliecne vyrobky sacharidy lebo nikto nic nevravel len som dnes niekde citala ze neziaducim ucinkom sa da ako predist a tam bolo toto pisane 😮
@marculik ja sa snazim vyhybat jednoduchym cukrom..a medrol ze odburava vapnik,draslik a horcik...takze sa snazim davat si na to pozor a doplnat tieto vitaminy...draslik(banany,susene marhule),vapnik (mak,makove mlieko),horcik (to si davam magne b6 forte)..ja nemozem vela mliecnych lebo sa liecim na stitnu zlazu a mliecne produkty mi na nu nerobia dobre
Tak ja som dnes žienky prišla od reprodukčnej imunologičky Imunovital v BA.
Na vyšetrenie som čakala mesiac, na výsledky ďalší mesiac.
Z účtu mi ubudlo 350€ a s výsledkami prišlo: "vyššia produkcia embryotoxických cytokínov"
Nasadená s liekmi mi bola 3 mesačná liečba, 2x do týždňa injekcie Igamplia.
Máte s tým niekto skúsenosti?
Pani Dr.nechcela hneď prejsť na kortikoidy, a ja tiež veľmi nie 😣
@casarka
@butterfly333
Ahojte dievčatá, akurát čítam vase príspevky. Dnes som prišla od imunologičky, s tým, že mám vysoké embryotoxické cykotiny, nasadila mi igampliu.
Myslíte, že bude šanca otehotnieť?
@misiaciks pytala si sa ci mi zabrala serapeptaza...uzivala som ju 2x denne rano na hladny zaludok hodinu pred jedlom a vecer 2hod po jedle...mam problem s cytokinami, teraz som spontanne otehotnela ( neviem ci vdaka tomu, lebo medzitym som schudla a 2 tyzdne pred otehotnenim mi zistili syndrom lepivych dosticiek tak mi nasadili anopyrin.) teraz som bola na odber na imuno tak cytokiny su vyssie budu mi podavam cele tehu imunogloniny vo forme infuzie. tak uvidime ci mi to pomoze
Ahojte dievcata dnes som bola pre vysledky, nasadeny medrol a v tehotenstve kazde 3 tyzdne na infuzky az do konca gravidity. Mali ste to niektora a pomohlo vam to? Dakujem za kazdu odpoved.
Dievčatá ja mám tiež nasadený medrol 12mg...výsledky lepšie, mám zvýšené cytokiny a nk bunky..ale medrol stále mám brať, plus pred KET infúzie, intralipidy...No KET zatiaľ odložený, lebo mrcha stále neprišla
@sjuzik15 ja som ešte nebola na kontrolu nemám kedy sa tam dostať.
@butterfly333 takze otehotniet v procese liecby sa ti nepodarilo?
@sjuzik15 zatiaľ nie.Teraz 29.11 sme boli na druhom IUI tak uvidime čo z toho bude či to pomohlo. Ak nie pôjdem na kontrolu na reprodukčnu imuno.
@butterfly333 a mali ste aj nejaky iny problem alebo iba cytokiny?
@sjuzik15 zvyšene cytokiny nízke iGg malo vit D.
Bral niekto z vas Dexamed na zvysene cytokiny? Pomohol?
@casarka pomerne rychlo som otehotnela a to som si myslela ze neotehotniem kedze tvorim protilatky ( vysoke cytokiny) ...ono ja som uz tento problem mala pred 2 rokmi, nevedela som otehotniet, zistili mi cytokiny a dali medrol - po tom som otehotnela po 2 mesiacoch, ale potratila som v 24tt v marci tohto roku (pricina moze byt aj ina) ...teraz som po potrate nic neriesila, len som nasadila serapeptazu, aj som schudla ...tazko povedat ci to to zabralo...

@butterfly333 2 krat do týždňa