Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@marselita10 ja som vybrala 20inj prvých 10 mi dali na reprodukčnej imuno kus za 5e a potom v lekárni kus za 3,90€.
@marselita10 v lekarni tak nejako.
Ja platim 5€ v centre.
@sjuzik15
@butterfly333 baby dakujem za odpoved. tiez to iste mi ponukali, doplatok 5€ za pichnutie. len som nepochopila ci to je doplatok k cene ampulky, alebo uz aj s ampulkou. Kedze byvam v inom meste, tak si to nebudem davat u nich pichat.
@tini2 my ho vysadili a asi za 2 mesiace som šla ,na nežiaduce ucinky sa pytas pri jeho uzivani?vtedy som z neho pribrala a mala som aj tvar taku ako pisu mesiacikovitu 😊,a teraz som nepribrala chodim radsej do fitka no ani nechudnem ,no a teraz mi prisly vysledky z Nitry sa to zlepšilo mi odporucaju vklad to je moj posledny tak uvidime ci bude surodenec
Aj ja som dnes dostala medrol na cytokiny a neteší ma to. 😔
Baby mám otázku minulý rok som mala zvyšene cytokiny nízke iGg malo vit D brala som igamplia injekcie teraz som bola na kontrolný odber a výsledky ešte horšie cytokiny stúpli. Dali mi medrol ale nenapísala mi že mi stopli ivf koli cytokinom len že treba liečbu medrolom a ešte niečo . Chcem sa spýtať keby mi nepovolia koli tomu ivf to by mi napisala? Zajtra tam idem pre medrol ivf by malo byť apríli.
@tini2 ahoj pomohol ten medrol?
@butterfly333 treba užívať medrol, kým neklesnú cytokíny pod povolenú hranicu. Keď budú ok, tak napíše doktorka do správy, že je možné podstúpiť ivf. Samozrejme ak sa to týka ET, KET. Ak sa jedná o odber, tak nevadia zvýšené cytokíny.
@03235136 mne nenapísala že mi stopli ivf
@butterfly333 máte tam pisane, že sa máte objednať na konzultáciu. Tam jej môžete spýtať.
@03235136 áno idem zajtra len som chcela vedieť či môže stopnut ivf aj keď to v papieroch nieje napísané. Zajtra sa spýtam.
@butterfly333 mne povolila IVF keď mi predpísala medrol a plus mám aj infuzie
@ajinka23 no to by som aj ja ešte niečo mala mať okrem medrolu. Zajtra idem po medrol tak sa jej všetko spýtam.
Ja by som chcela len napisat moju skusenost. Moja imunita zevraj likvidovala manzelove spermie a branila aj usadeniu vajicka a mala som brat medrol a aj injekcie a moje telo ani na tuto liecbu nereagovalo, vysledky boli bez zmeny. Napriek tomu som isla skusit ivf uz tretie a podarilo sa. Brala som medrol po vklade tri mesiace, ale neviem ci to nieco obplyvnilo kedze pred tym pocas liecby v nitre nezaberal. Takze ja si myslim ze niekedy je to len o stasti. Pani doktorka mi povedala ze liecba na mna nezabera a ze je mala sanca ze otehotniem. Tak len vas chcem povzbudit, ze poriesit imunilogiu je fajn, ale ak nie su vysledky tip top, netreba hadzat flintu do zita
Dievčatá ktoré ste vysadzali medrol,po akom čase sa vám upravila pleť? Strašne som vyhadzana :( už som z toho zúfalá...
Ahojte baby, mne dal dnes lekár výsledky s tým, že nie sú ok a musím si nájsť imunologičku, ktorá mi dá interpretáciu? Prosím Vás, viete mi nejakú odporučiť? Je mi už jedno, kde bude, len nech je nejaká k dispozícii. Ďakujem
Ahojte dievcata hladam blizsie info o vysetreni na annexin alebo protilatky annexinu aj ked neviem ci tieto vysetrenia robi reproimuno? Neboli ste niektora? Pripadne kolko stoji vysetrenie preplaca ho ZP a kde v BA ho robia? 😊

@butterfly333 dakujem za odpoved. tak to mi odlahlo, som cakala ovela viac za jednu ampulku, kedze cele to imuno.... je dost drahe