icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

marselita10
30. jan 2020

@butterfly333 dakujem za odpoved. tak to mi odlahlo, som cakala ovela viac za jednu ampulku, kedze cele to imuno.... je dost drahe

butterfly333
30. jan 2020

@marselita10 ja som vybrala 20inj prvých 10 mi dali na reprodukčnej imuno kus za 5e a potom v lekárni kus za 3,90€.

sjuzik15
30. jan 2020

@marselita10 v lekarni tak nejako.
Ja platim 5€ v centre.

marselita10
30. jan 2020

@sjuzik15
@butterfly333 baby dakujem za odpoved. tiez to iste mi ponukali, doplatok 5€ za pichnutie. len som nepochopila ci to je doplatok k cene ampulky, alebo uz aj s ampulkou. Kedze byvam v inom meste, tak si to nebudem davat u nich pichat.

marculik
2. feb 2020

@tini2 my ho vysadili a asi za 2 mesiace som šla ,na nežiaduce ucinky sa pytas pri jeho uzivani?vtedy som z neho pribrala a mala som aj tvar taku ako pisu mesiacikovitu 😊,a teraz som nepribrala chodim radsej do fitka no ani nechudnem ,no a teraz mi prisly vysledky z Nitry sa to zlepšilo mi odporucaju vklad to je moj posledny tak uvidime ci bude surodenec

marculik
8. feb 2020

@tini2 ahoj ako si dopadla?

tini2
8. feb 2020

@marculik ani tuk 😥 krv negatívna...pomaly už vysadzam medrol...

marculik
8. feb 2020

@tini2 jujj to ma mrzi 😥ja sa ani na Ket neviem dostať,mam gyn.problem asi stoho medrolu ,toto bol tvoj kolky pokus?Moc ma to mrzi

tini2
8. feb 2020

@marculik 3 vklad... ešte mame jedno embryo, no skôr ako po lete nepôjdem...tak tebe prajem aby si sa čím skôr dala dokopy a šup na vklad....

cilimata
18. feb 2020

@slimko ahoj aj mne nasadili medrol ... mam sa ho obavat ? nasadila mi ho dr na zle cytokiny - vysledky
@segab090
@bebe133

ajinka23
19. feb 2020

Aj ja som dnes dostala medrol na cytokiny a neteší ma to. 😔

butterfly333
24. feb 2020

Baby mám otázku minulý rok som mala zvyšene cytokiny nízke iGg malo vit D brala som igamplia injekcie teraz som bola na kontrolný odber a výsledky ešte horšie cytokiny stúpli. Dali mi medrol ale nenapísala mi že mi stopli ivf koli cytokinom len že treba liečbu medrolom a ešte niečo . Chcem sa spýtať keby mi nepovolia koli tomu ivf to by mi napisala? Zajtra tam idem pre medrol ivf by malo byť apríli.

butterfly333
24. feb 2020

@tini2 ahoj pomohol ten medrol?

03235136
24. feb 2020

@butterfly333 treba užívať medrol, kým neklesnú cytokíny pod povolenú hranicu. Keď budú ok, tak napíše doktorka do správy, že je možné podstúpiť ivf. Samozrejme ak sa to týka ET, KET. Ak sa jedná o odber, tak nevadia zvýšené cytokíny.

butterfly333
24. feb 2020

@03235136 mne nenapísala že mi stopli ivf

03235136
24. feb 2020

@butterfly333 máte tam pisane, že sa máte objednať na konzultáciu. Tam jej môžete spýtať.

butterfly333
24. feb 2020

@03235136 áno idem zajtra len som chcela vedieť či môže stopnut ivf aj keď to v papieroch nieje napísané. Zajtra sa spýtam.

ajinka23
24. feb 2020

@butterfly333 mne povolila IVF keď mi predpísala medrol a plus mám aj infuzie

butterfly333
24. feb 2020

@ajinka23 no to by som aj ja ešte niečo mala mať okrem medrolu. Zajtra idem po medrol tak sa jej všetko spýtam.

bebe133
26. feb 2020

Ja by som chcela len napisat moju skusenost. Moja imunita zevraj likvidovala manzelove spermie a branila aj usadeniu vajicka a mala som brat medrol a aj injekcie a moje telo ani na tuto liecbu nereagovalo, vysledky boli bez zmeny. Napriek tomu som isla skusit ivf uz tretie a podarilo sa. Brala som medrol po vklade tri mesiace, ale neviem ci to nieco obplyvnilo kedze pred tym pocas liecby v nitre nezaberal. Takze ja si myslim ze niekedy je to len o stasti. Pani doktorka mi povedala ze liecba na mna nezabera a ze je mala sanca ze otehotniem. Tak len vas chcem povzbudit, ze poriesit imunilogiu je fajn, ale ak nie su vysledky tip top, netreba hadzat flintu do zita

03235136
27. feb 2020

@bebe133 mali ste aj zvýšené cytokíny?

tini2
2. mar 2020

Dievčatá ktoré ste vysadzali medrol,po akom čase sa vám upravila pleť? Strašne som vyhadzana :( už som z toho zúfalá...

03235136
2. mar 2020

@tini2 do dvoch mesiacov od vysadenia bola pleť ok.

tini2
2. mar 2020

@03235136 uf až tolko? 😭 ďakujem

mo1111
2. mar 2020

Ahojte baby, mne dal dnes lekár výsledky s tým, že nie sú ok a musím si nájsť imunologičku, ktorá mi dá interpretáciu? Prosím Vás, viete mi nejakú odporučiť? Je mi už jedno, kde bude, len nech je nejaká k dispozícii. Ďakujem

sjuzik15
3. mar 2020

@mo1111 máš na mysli reprodukčnú imunológiu?
Na SR sú len 3 reprodukčné imunilógie....

weweronka
3. mar 2020

Ahojte dievcata hladam blizsie info o vysetreni na annexin alebo protilatky annexinu aj ked neviem ci tieto vysetrenia robi reproimuno? Neboli ste niektora? Pripadne kolko stoji vysetrenie preplaca ho ZP a kde v BA ho robia? 😊

topasitta
3. mar 2020

@weweronka ano na repro ho robia. Ja som bola v nr a cenu ti neviem povedat, lebo to bolo spolu s dalsimi vecami. Skus tam napisat mail, sestricka rychlo odpisuje.

weweronka
3. mar 2020

@topasitta super dakujem za info nevedela som totiz nikde najst info😊

bebe133
4. mar 2020

@03235136 to netusim, musela by som pohladat v papieroch, bolo to pred dvomi rokmi