icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

kvietocek1989
13. apr 2021

@majinka81 Bohuzial bolo to asi biochemicke.test je uz dnes negativny.na krv kvoli cytokinom som mala ist vo stvrtok.bez krvi nenasadia medrol

kvietocek1989
13. apr 2021

@luci_ba bohuzial happy end sa nekona.bolo to asi biochemicke.na krv na cytokiny som bola objednana vo stvrtok.bez toho nic nenasadia.

majinka81
13. apr 2021

@kvietocek1989 tak to ma mrzi😪.Snad nabuduci to vide.Ak planujete babo je lepsie skontrolovat cytokiny a nasadit liecbu.Drzim palce

luci_ba
13. apr 2021

@kvietocek1989 😪😪😪 to nieee to fakt??

janie7
13. apr 2021

@zuzzi18 Tak toto by aj mňa zaujímalo, keď všetko dobre pôjde, plánujeme ísť do Brna začiatkom mája, tak sa to chcem Dr. Koukala spýtať, ja rátam vklad na júl.

janie7
13. apr 2021

@butterfly333 To dáš👍 a ešte ma pri vklade aj predbehneš😉 Ja tak počítam, že s Pergoverisom by som mohla dať dole ďalšie kilká a kým sa bude čakať na genetiku embryjok tak ešte aspoň jedno. Vidím, ten môj vklad, keď všetko dobre pôjde na júl, tak dúfám, že keď by sa náhodou Tom neobetoval a čerpal v tom termíne dovolenku, tak tam budem mať aspoň Marcela Štelcla. Ale dôležité je aby som mala slávnu dvojku Tom a Vašek na punkciu😉

kvietocek1989
13. apr 2021

@luci_ba mame este jedno zamrazene embryo,tak urcite chcem podstupit liecbu v nitre a potom ist na Ket.bez skontrolovania by som na vklad nesla..ale mysleli sme si ze po porode sa niekedy telo nakopne a nebude treba liecbu..asi to bez medrolu nepojde

luci_ba
13. apr 2021

@kvietocek1989 veľmi ti držím palčeky ✊

kroketka7
22. apr 2021

Spolubojovnicky, nechystate sa niektora v dohladnej dobe na reprodukcnu imunologiu?

zuzzi18
22. apr 2021

@kroketka7 ja som sa práve vrátila z kontrolného odberu

kroketka7
22. apr 2021

@zuzzi18 no neskoro som napisala. Ja som sa chcela opytat nieco, kto ma pred kontrolou. Ale dakujem.

janie7
22. apr 2021

@kroketka7 Ahoj, ja plánujem ísť v Júni alebo v júli, podľa toho ako dáme stimulku a punkciu a teda ako budú mať voľný termín v Nitre.

kroketka7
22. apr 2021

@janie7 to mi je uz neskoro.🙊Ale dakujem a drzim palce.🤞

janie7
22. apr 2021

@kroketka7 Za máličko, taktiež držím palce👍🍀

zuzzi18
22. apr 2021

@kroketka7 kludne sa pytaj, mozno budeme vediet odpovedat 🙂

medovnicek123
22. apr 2021

@kroketka7 ja by som mala ist bud.týždeň do BA

kroketka7
Autor odpoveď zmazal
kroketka7
22. apr 2021

@medovnicek123 pisem spravu ohladne zvysenej bunkovej imunity a wobenzymu.

kroketka7
22. apr 2021

@zuzzi18 Vysetruje sa v Ba aj zvysena bunkova imunita?

kroketka7
22. apr 2021

@zuzzi18 Lebo podla mna ju vysetruje len Nitra.

zuzzi18
22. apr 2021

@kroketka7 vyšetruje sa aj v Ba

elka77
4. máj 2021

@narciska3 ahoj možem sa prosim ta opytat, co sa tyka partnera jemu pozoruju ake parametre co sa tyka jeho imuno a vplyvu na spermie? Lebo to ma ani nepadlo riesit v tomto aj jeho a v BA v imunvitali to tiež neriesili

elka77
4. máj 2021

baby prosim je tu niekto komu liecba medrolom nezabrala ? na zvysene cytokiny? (NK bunky aj ostatne parametre su v poho). Ako ste to potom riesili?

elka77
4. máj 2021

Dievčata este len nieco zdoraznim, pretože akurat mi konecne odpisala Bergendiova z IMUNOVITAL - akože fakt ich maximalne neodporucam! Bergendiova je jedna laxna pseudoodbornicka, vybavena som u nej bola ja aj kamoska za 3minuty a este aj s inou info ako dala do spravy a ked som jej napisala mail tak len drzo odpisala že vsetko bolo povedane na stretnuti. Som kukala jak puk že sa nehanbi tvrdit taku lož (hlavne tú lož že je možnosž že som rezistentna na kortikoidy co ABSOLUTNE nepovedala, preboha to by som asi riesila ked mi ide o dieta :D )... nevadi, nereagovala som, vsak co už...pytala som sa tam este na prkotinky ako - že som pocula aj o inych liecbach atd a dala som tri otazky bežneho charakteru a ona len sucho odpisala "neviem vam viac povedat :D Takže asi taka to je odbornicka. Mail na tri veticky a vybevene. Predpise liek, ten nezabere, predpise ho viac a na otazku co bude ak nezaberie ci je aj ina možnost odpise že nevie :D skoro ma piclo

barborennka
4. máj 2021

@elka77 to je teda fakt doktorka k pohledani.. Ja mam s nou podobne skúsenosti, na nič mi nevedela odpovedať len ma tlačila do liekov. Napísala mi klasika medrol, doma som si čítala pribalovy leták a ze obsahuje laktózu. Pritom som jej hovorila ze mam nulovú toleranciu laktózy, podľa mňa ma ani nepočúvala. Tak som jej napísala mail ze to nemôžem užívať. A po týždni mi sucho odpísala ze to mam užívať aj tak, ze alternatíva neexistuje. Bodka. Tak som si pomyslela svoje a už som tam ani nepachla... Najhoršie že človek nemá poriadnu alternatívu

janie7
4. máj 2021

@elka77
@barborennka Dievčence, ja som normálne rada, keď čítam Vaše riadky, že som mala v Imunovitale Mudr. Prokopičovú, síce chcela všetko rýchlo odbiť, ale ja som sa nedala😉 No rozhodne, pred ďalším vkladom, idem na reproimuno do Nitry, majú veľmi dobré referencie. ImunoVital nikdy viac😤

elka77
4. máj 2021

@barborennka bože to je priserne, presne si viem predstavit jej vyraz, uplne to iste co u mna, len falosne vysmiata, pokyvkávajúca hlavou, ale uplne prepocuva a nezájem... presne najhorsie je ze nemas alternativu :(
Inak ale ved tu niekde sa pisalo o imunohlobulinoch, to by nebolo aj pre teba ked nemožes medrol? Ci to nejak suvisi len s NK bunkami a nie cytokinmi? Tak nejak sa to tu na Konikovi pisalo

elka77
4. máj 2021

@janie7 ja premyslam že na krv pojdem do BA ale vysledky si necham poslat a pojdem s nimi do NR...

elka77
4. máj 2021

baby inak to ste poculi že pri castejsom strese treba vyssie davky medrolu? Ja som doteraz ani nechcela citat pribalovy ale je to tam že to treba riesit s dr. ... dobre vediet :D takže ked mam stresove zamestnanie co aj mam tak rovno treba nasadit vyssie davky ?

janie7
4. máj 2021

@elka77 Ja už by som to dala celé urobiť v Nitre, robia detailnejšie vyšetrenia a majú vlastný labák a vraj Dzurillová je veľmi milá a všetko krásne vysvetlí😉