Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@lienka_9 oni reagujú len mailom alebo osobne. Ja som po prvých výsledkoch bola osobne, je to aj tak najlepšie. A dokonca som ani nič neplatila neviem či zabudli 😅🤷🏻♀️. No a odvtedy už len mailom lebo už nieje moc čo osobne riešiť.. Po prvom odbere ale určite odporúčam osobne, dokonca neviem či aj ta Dr.mi sama nenapisala že sa musíme stretnúť a vsetko prebrat v súvislostiach 🤔
Ahojte, na výsledky vyšetrenia reprodukčnej imunológie treba koľko čakať? Idem do Dzurilla v Nitre v októbri. Ďakujem 🙏😊
@elka77 a treba ísť prosím osobne po výsledky ci sa dajú aj online nakoľko nie sme s nitri? Ďakujem
Baby ktoré ste mali infuziovu liečbu pred transferom?
@lienka_9 ja intralipidy pri prvom vklad a vklad neúspešný pri druhom imunoglobulíny a tiež vklad neúspešný
@butterfly333 a to si ich brala len v tom mesiaci kedy si mala vklad? A koľko si ich vybrala? Môžem sa spýtať na cenu tej jednej infúzie?
@lienka_9 áno 3dni pred vkladom a po vklade jednu a 40e jedna.
@butterfly333 a to si musela prísť na tie infúzie do NR alebo ich vedia podať aj inde?? Lebo napr. ja nie som z NR a mam to ďaleko
@lienka_9 no pred prvým vkladom som chodila do imunovital BA tam som chodila tiež to nemám najbližšie z HC no teraz v majú pri druhom už som prešla do NR k Dzurilovej a tam chodím aj na infúzie
Jednu som dostala v Brne pri kontrole sliznice pred vkladom.
@butterfly333 bola si v Brne na vklad?? Aj my ideme
@butterfly333 a kde v Brne ste boli? V reprofite?
@lienka_9 áno v Brne reprogenesis
@butterfly333 ahaa tak nic
@doomuska27 online. Ja mám vždy len tak. Ale 1.krát som tam išla osobne aj keď mi ich poslali lebo som im nerozumela a museli sme prebrat ďalšiu liečbu
@sjusiquatro ahoj ja som bola 09.09. Buduci piatok budem pisat mail nech mi poslu vysledky do mailu.
@sjusiquatro mne vždy sestrička povie kedy si volať.. trebárs idem vo štvrtok a povie napíšte si v stredu mail. A následne odpíše.
@sjusiquatro mne povedali ze po 4 tyzdnoch. Drzim palce.
@vianocka288 @sjusiquatro dnes som tam bola a ako vždy ta istá odpoved - za výsledky sa ozvite o týždeň 🤷🏻♀️.
Baby, pri prvom odbere sú výsledky po 4 týždňoch, lebo sa skúma všetko možné.. Ak sa tam už potom liecis a chodíš na kontrolné odbery, kontrolujú ti len určité hodnoty, vtedy sú tie výsledky do týždňa. (ale môžu mať aj taktiku - nový pacient 4 týždne, 2. A ďalšia návšteva 1 týždeň).. Každopádne nezamyslala by som sa nad tým, lebo aj tak sa tým nič nevyrieši.. A aj tie 4 týždne ubehnu ako voda.. 😊
Ahojte, chcem sa opýtať. Bol niekto z vás minulý týždeň alebo nedávno v Nitre v Dzurille na vyšetrenie? My ideme teraz vo štvrtok a či je treba test na covid? Pýtajú si
?

Akože da sa vôbec dovolať ma reprodukčnú imunologiu v NR?? Chcem vedieť vysledky a rada by som to pocula od dr a nie len v maily čítala kde tomu nič nerozumiem... akože za tie peniaze co sme tam nechali cakala by som lepšiu ochotu a prístup k pacientovi