icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

lienka_9
20. sep 2021

Akože da sa vôbec dovolať ma reprodukčnú imunologiu v NR?? Chcem vedieť vysledky a rada by som to pocula od dr a nie len v maily čítala kde tomu nič nerozumiem... akože za tie peniaze co sme tam nechali cakala by som lepšiu ochotu a prístup k pacientovi

elka77
20. sep 2021

@lienka_9 oni reagujú len mailom alebo osobne. Ja som po prvých výsledkoch bola osobne, je to aj tak najlepšie. A dokonca som ani nič neplatila neviem či zabudli 😅🤷🏻‍♀️. No a odvtedy už len mailom lebo už nieje moc čo osobne riešiť.. Po prvom odbere ale určite odporúčam osobne, dokonca neviem či aj ta Dr.mi sama nenapisala že sa musíme stretnúť a vsetko prebrat v súvislostiach 🤔

ddudu
23. sep 2021

Ahojte, na výsledky vyšetrenia reprodukčnej imunológie treba koľko čakať? Idem do Dzurilla v Nitre v októbri. Ďakujem 🙏😊

elka77
23. sep 2021

@ddudu ja osobne ich mám vždy do týždňa 🙂

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
doomuska27
24. sep 2021

@elka77 a treba ísť prosím osobne po výsledky ci sa dajú aj online nakoľko nie sme s nitri? Ďakujem

misha753
24. sep 2021

@ddudu mne povedali ze 4 tyzdne :/

lienka_9
24. sep 2021

Baby ktoré ste mali infuziovu liečbu pred transferom?

butterfly333
24. sep 2021

@lienka_9 ja intralipidy pri prvom vklad a vklad neúspešný pri druhom imunoglobulíny a tiež vklad neúspešný

lienka_9
24. sep 2021

@butterfly333 a to si ich brala len v tom mesiaci kedy si mala vklad? A koľko si ich vybrala? Môžem sa spýtať na cenu tej jednej infúzie?

butterfly333
24. sep 2021

@lienka_9 áno 3dni pred vkladom a po vklade jednu a 40e jedna.

lienka_9
24. sep 2021

@butterfly333 a to si musela prísť na tie infúzie do NR alebo ich vedia podať aj inde?? Lebo napr. ja nie som z NR a mam to ďaleko

butterfly333
24. sep 2021

@lienka_9 no pred prvým vkladom som chodila do imunovital BA tam som chodila tiež to nemám najbližšie z HC no teraz v majú pri druhom už som prešla do NR k Dzurilovej a tam chodím aj na infúzie
Jednu som dostala v Brne pri kontrole sliznice pred vkladom.

lienka_9
24. sep 2021

@butterfly333 bola si v Brne na vklad?? Aj my ideme

lienka_9
24. sep 2021

@butterfly333 a kde v Brne ste boli? V reprofite?

butterfly333
24. sep 2021

@lienka_9 áno v Brne reprogenesis

lienka_9
24. sep 2021

@butterfly333 ahaa tak nic

elka77
25. sep 2021

@doomuska27 online. Ja mám vždy len tak. Ale 1.krát som tam išla osobne aj keď mi ich poslali lebo som im nerozumela a museli sme prebrat ďalšiu liečbu

elka77
25. sep 2021

@misha753 prvýkrát si bola ? Lebo to si nepametam a možno teda prvýkrát je nejak vacsia cakacka hmm.. ale keď chodim opakovane tak aj termin na krv dostanem hoc aj týždeň vopred a výsledky vždy do týždňa 🤷🏻‍♀️

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
vianocka288
29. sep 2021

@sjusiquatro ahoj ja som bola 09.09. Buduci piatok budem pisat mail nech mi poslu vysledky do mailu.

elka77
29. sep 2021

@sjusiquatro mne vždy sestrička povie kedy si volať.. trebárs idem vo štvrtok a povie napíšte si v stredu mail. A následne odpíše.

sjusiquatro
Autor odpoveď zmazal
vianocka288
29. sep 2021

@sjusiquatro mne povedali ze po 4 tyzdnoch. Drzim palce.

elka77
30. sep 2021

@vianocka288 @sjusiquatro dnes som tam bola a ako vždy ta istá odpoved - za výsledky sa ozvite o týždeň 🤷🏻‍♀️.

rosalie1411
30. sep 2021

Baby, pri prvom odbere sú výsledky po 4 týždňoch, lebo sa skúma všetko možné.. Ak sa tam už potom liecis a chodíš na kontrolné odbery, kontrolujú ti len určité hodnoty, vtedy sú tie výsledky do týždňa. (ale môžu mať aj taktiku - nový pacient 4 týždne, 2. A ďalšia návšteva 1 týždeň).. Každopádne nezamyslala by som sa nad tým, lebo aj tak sa tým nič nevyrieši.. A aj tie 4 týždne ubehnu ako voda.. 😊

ddudu
4. okt 2021

Ahojte, chcem sa opýtať. Bol niekto z vás minulý týždeň alebo nedávno v Nitre v Dzurille na vyšetrenie? My ideme teraz vo štvrtok a či je treba test na covid? Pýtajú si
?

elka77
4. okt 2021

@ddudu nepýtajú nič🙂. Bola som minuly týždeň.

ddudu
4. okt 2021

@elka77 ďakujem, super

elka77
Autor odpoveď zmazal