icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

zuzka56
30. júl 2015

@magdus999
ahaa a ako dopadlo KET ?

magdus999
30. júl 2015

@evadek neboj sa, mne rovno Dzurillová povedala,že to ešte nezažila, ja som len divný prípad, moje telo priam bojuje 🙂 potom mi dala Medrol a ten napríklad až veľmi dobre zabral 🙂 určite sa neboj, všetko dobre dopadne ♥

evadek
30. júl 2015

@magdus999 no ja som vraj velmi zlozity a komplikovany pripad....vsetko sa komplikuje...sa neviem dozit vkladu...
Takze som realistka...zial...

magdus999
30. júl 2015

@zuzka56 ešte neviem , som pár dní po ňom, ale pevne verím, že sa podarilo. Je dobré, že si šla pred IVF, keby som ja toto vedela, čo času, nervov a peňazí ušetrených 🙂 toto je môj siedmy vklad ....

magdus999
30. júl 2015

@evadek jasné, chápem 🙂 neboj, vkladu sa dožiješ. Však počkaj, ešte ťa výsledky prekvapia a všetko bude v najlepšom poriadku 🙂

zuzka56
30. júl 2015

@magdus999
citam vela diskusii na MK a v CAR len riesia svoj business a ty platis ako diva a nic z toho. Bola som raz na IUI ale neuspesne preto som sa rozhodla skusit RI aby som vedela ako moje telo reaguje a kde je problem preco sa okrem PCOS nedari otehu.
Drzim silno palce nech to dobre dopadne a tehu sa potvrdi.

magdus999
30. júl 2015

@zuzka56 presne tak.... je smutné, že ty si to musíš sama zisťovať, čítať.....mňa tam nik neposlal, len mi tvrdili, že sme zdraví a máme skúšať, je to v mojej hlave,....my sme nemali ani jeden žiadnu diagnózu, až som natrafila na RI a konečne sa na niečo prišlo, aj s CARom som komunikovala ohľadom výsledkov a liečby, neveria tomu, to je ich odpoveď ..... ďakujem za podporu 🙂

zuzka56
30. júl 2015

@magdus999
ako som sa sama presvedcila v CAR je jedno, ze napr tvoja imunita odmietne oplodnene vajko povedia, nevyslo to, to sa stava a riesia dalsie IVF, maju z toho €

snehulienka82
30. júl 2015

je to svinstvo inak, velke... ze chcu mat zisk z nestastia inych ludi...

evadek
30. júl 2015

@magdus999 kiez by...lebo co jeden vklad..to jeden rok(aj viac....)

magdus999
30. júl 2015

@evadek a prečo? ak sa smiem spýtať?

magdus999
30. júl 2015

@zuzka56 presne tak, je to des.....ale my s tým nič nenarobíme a ďakujem za internet a stránky, kde si vedia baby poradiť 🙂

evadek
30. júl 2015

@magdus999 lebo problemy po kyrete...problemy s reprodukcnou imunitou..zo stitnou zlazou...Jedno dam dokopy...druhe sa pokasle...Mam 4 mrazakov...ale neviem ci sa dozijem vkladu ...
Ale uvidime.....teraz ma caka dalsi kyret..dufam,ze to dopadne uz ok....a potom davam dokopy imuno a stitku....

zuzka56
30. júl 2015

@magdus999
moja rec, drzme si navzajom palce nech to vsetko dobre dopadne.

magdus999
30. júl 2015

@evadek ach, tak to ma mrzí...to je strašné, čím si musíš prejsť 😒 hlavne, aby ti našli príčinu a vyliečili ťa ťa 🙂

evadek
30. júl 2015

@magdus999 kazda z nas to ma tazke...je to fakt velky boj....

ddanaa
31. júl 2015

@magdus999 presne ako pises, ja tiez ziadny problem a sama som si musela povybavovat vysetrenia ...v car este na mna pozerala, ze co stresujem a chcem riesit sak som len po dvoch MA a nakoniec problem v imunite

ddanaa
31. júl 2015

@skaredekacatko mas tie hodnoty vyssie ako ja?

ddanaa
31. júl 2015

inak baby ja tak rozmyslam, z coho mozeme mat zvysenie tie cytokiny, ze ci to nesposobili aj HAK alebo neviem co....a este kolko a ake vitamin D pouzivate? mne to nedala len mi napisala, ze vitamin D

zuzka56
31. júl 2015

@ddanaa
mne dala Vigantol 4 kvapky denne

snehulienka82
31. júl 2015

@ddanaa vraj to je nejaky skryty zapal tele, skor paradontoza alebo cosi ine... z HAK-u to urcite nie je, to s tym nema nic... ja som dostala tiez Vigantol 3 kvapky denne

snehulienka82
31. júl 2015

@ddanaa a obidve sa stali priblizne v rovnakom case?? myslim MA...

ddanaa
31. júl 2015
snehulienka82
31. júl 2015

@ddanaa hej, tak v tvojom pripade to moze byt imunologia, ked ti na hematologii nic nezistili... tam si bola na vysetreni?

ddanaa
31. júl 2015

@snehulienka82 ano tu mam komplet v poriadku a tak isto aj syndrom lepivych dosticiek, vzdy to bolo cca7tt a hematologicka povedala, ze to hematologicke nie je, ze to by bolo neskorsie stadium ked tak...takze verim, ze to ma ta imunologia na svadomi. len rozmyslam, ci to nemohlo zablkovat dlhodobe uzivanie hak kedze to zabranuje otehu resp ked si telo vybodovalo takuto imunitu

katka17044
2. aug 2015

ahojte prosim ma tu niekto skusenost s infuziou privigen?

ddanaa
3. aug 2015

baby co ste brali medrol boli ste aj vy z neho nafuknute? a chodili stale na wc cikat?

monka30
3. aug 2015

@ddanaa nemala som ziadne vedlajsie ucinky,brala som len 4mg...

katka17044
3. aug 2015

@ddanaa aj ja som ho v poriadku znášala

ddanaa
3. aug 2015

@katka17044
@monka30 tak to asi nebude z toho🙂 dikes baby