Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@magdus999
citam vela diskusii na MK a v CAR len riesia svoj business a ty platis ako diva a nic z toho. Bola som raz na IUI ale neuspesne preto som sa rozhodla skusit RI aby som vedela ako moje telo reaguje a kde je problem preco sa okrem PCOS nedari otehu.
Drzim silno palce nech to dobre dopadne a tehu sa potvrdi.
@zuzka56 presne tak.... je smutné, že ty si to musíš sama zisťovať, čítať.....mňa tam nik neposlal, len mi tvrdili, že sme zdraví a máme skúšať, je to v mojej hlave,....my sme nemali ani jeden žiadnu diagnózu, až som natrafila na RI a konečne sa na niečo prišlo, aj s CARom som komunikovala ohľadom výsledkov a liečby, neveria tomu, to je ich odpoveď ..... ďakujem za podporu 🙂
je to svinstvo inak, velke... ze chcu mat zisk z nestastia inych ludi...
@magdus999 lebo problemy po kyrete...problemy s reprodukcnou imunitou..zo stitnou zlazou...Jedno dam dokopy...druhe sa pokasle...Mam 4 mrazakov...ale neviem ci sa dozijem vkladu ...
Ale uvidime.....teraz ma caka dalsi kyret..dufam,ze to dopadne uz ok....a potom davam dokopy imuno a stitku....
@skaredekacatko mas tie hodnoty vyssie ako ja?
inak baby ja tak rozmyslam, z coho mozeme mat zvysenie tie cytokiny, ze ci to nesposobili aj HAK alebo neviem co....a este kolko a ake vitamin D pouzivate? mne to nedala len mi napisala, ze vitamin D
@ddanaa vraj to je nejaky skryty zapal tele, skor paradontoza alebo cosi ine... z HAK-u to urcite nie je, to s tym nema nic... ja som dostala tiez Vigantol 3 kvapky denne
@ddanaa a obidve sa stali priblizne v rovnakom case?? myslim MA...
@snehulienka82 ano
@ddanaa hej, tak v tvojom pripade to moze byt imunologia, ked ti na hematologii nic nezistili... tam si bola na vysetreni?
@snehulienka82 ano tu mam komplet v poriadku a tak isto aj syndrom lepivych dosticiek, vzdy to bolo cca7tt a hematologicka povedala, ze to hematologicke nie je, ze to by bolo neskorsie stadium ked tak...takze verim, ze to ma ta imunologia na svadomi. len rozmyslam, ci to nemohlo zablkovat dlhodobe uzivanie hak kedze to zabranuje otehu resp ked si telo vybodovalo takuto imunitu
ahojte prosim ma tu niekto skusenost s infuziou privigen?
baby co ste brali medrol boli ste aj vy z neho nafuknute? a chodili stale na wc cikat?
@ddanaa aj ja som ho v poriadku znášala
@katka17044
@monka30 tak to asi nebude z toho🙂 dikes baby

@magdus999
ahaa a ako dopadlo KET ?