icon

Reprodukčná imunológia

lev1
15. okt 2012

Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?

amstelko
13. okt 2015

@waw úplne súhlasím co si napísala

vlasatica
14. okt 2015

@zibi ahoj, prosim ťa ta bunkova imunita moze byt sposobena aj zapalenymi dasnami?Lebo s tymi ma problem uz dlho. Lebo zapal v suske nemam,na to mi brali stery v auguste.na krv som este nebola ale zubarku trapia moje mierne zapalene dasna.do teraz som si z toho nic nerobila. Len vysledky z imunologie boli horsie aj napriek tomu ze pocas liecby som nemala ziadny styk.vzhladom operacie krcka maternice,mala som tazku displaziu,ktoru mi operovali a odstranili a sucasne pocas liecenia krcka som uzivala medrol a vysledky zhorsene.

zibi
14. okt 2015

@vlasatica ahoj myslim , ze moze..girovska vyslovene pise, ze zapalove procesy v zuboch, hnisave, fokusy..ono niekedy sa nezda , ale taky zapal v dasne alebo hnisave vacky su dost nebezpecne, citala som ze ten hnis obsahuje nejakeho streptokoka, ktory moze sposobovat aj zapal srdcoveho svalu, reps. poskodzovat ..a zapal zubov je proste zapal..telo musi bojovat so zapalom a logicky vysle viac svojich bojovnikov , aby ho zvladli a tym padom sa ti zvyuje imunita a zapalove bunky v tele..treba to dat doporiadku
kup si tandum verte - to je velmi dobre na zapal dasien a celu ustnu dutinu
plus velmi dobre robi kefka curaprox nie tie stredne a ani tvrde kefky ..a ta curaprox je super na dasna..neposkodzujes si ich tak.prece ti zubarka nerepelieci dasna? mne dasna ked som mala zapal iecila
a mas aj paradentozu?

gagirl
14. okt 2015

Ahojte dievcata..tie co ste brali dexamed mali ste nejake neziaduce ucinky?dnes som si bola pre vysledky v imunovitale a mam zvysene cytokiny..tak mi dr.dala Dexamed inj.na5-6tyzdnov..trocha mam z nich blby pocit..nikdy som taketo lieky este nebrala..

vlasatica
15. okt 2015

@zibi nie paradentozu nemam. ale ona ma v septemri aj posielala na dentalnu hygienu,len nejak som sa na to vykaslala.po dvojmesacnom marodeni,koli krcku som nemala veru vhut uz vidiet dalsieho doktora. tak veru pojdem sa ja objednat.ked to nepomoze na imunitu aspim papulku si d do piriadku 🙂a dakujem aj za rady.nakupim tantum verde plnu skrinku.

chmurkaxy
15. okt 2015

@zibi ty si úžasná,dokonalá!! Moc moc moc ďakujem! Keby mi povieš kam,pošlem ti tam zlatú tehličku (hodinovú mzdu) a aj nejakú čokoládu 🙂))

evadek
15. okt 2015

tak krv zobrata...vysledky o tyzden..neviem preco...ale neverim,ze budu dobre....tym ze uz mam 10 dni meskajuci menzes...mam zapalene dasna...vsetko ma uz boli...no neviem.....
Ale tak uvidim-e..... nejak neverim tomu dexamedu..nemam pocit, ze niekomu aj zabral:(

zibi
15. okt 2015

@chmurkaxy ha ha moja neprehanaj..budem sa cervenat... 😀 😉

amstelko
15. okt 2015

@evadek ja som bola tiež dneska,tak jej skuim napísať okolo stredy

zibi
15. okt 2015

@evadek moja tak to to co to ..sa deje s tebou 😖 ☹

evadek
15. okt 2015

@amstelko o kolkej si bola?🙂

evadek
15. okt 2015

@zibi neeeeeviem..najprv menzes 21 cyklus..a teraz 35 dc a nikde...Zibi uz mam toho dost....

zibi
15. okt 2015

@evadek to asi tie doplnky spravili a nie si nahodou tehu? 😅 😵

amstelko
15. okt 2015

@evadek hneď prvá 7:02

evadek
15. okt 2015

@zibi nie som..bola som aj u mudr. dnes....
neviem..skor ta nizucka hladina progesteronu

nike8
15. okt 2015

Ahojte baby, tie ktore ste brali Dexamed a vysledky sa vam po nom zhorsili, aku liecbu vam dali. Lebo mne napisala Dzurillova postup len v pripade IVF,IUI imunoglobulinove infuzie. Lenze mi sa chceme najdalej pokusat prirodzene.

ddanaa
15. okt 2015

@vlasatica mne nasla tiez zubarka, ze mierny zapal dasien ale ja to nijako necitim ani nemam problem...curapfox kefku uzivam uz pekne dlhe roky
@zibi

zibi
15. okt 2015

@ddanaa skus to tantum verde..je dobre na zapaly 😉

ddanaa
15. okt 2015

@zibi len kloktat?

zibi
15. okt 2015

@evadek neboj , to nabehne ..musis sa nakopnut aj hormonalne po tej liecbe co si mala 🙂

zibi
15. okt 2015

@ddanaa skor tak medzi licami prehadzovat...ako keby si ustnu vodu mala..klokta sa skor hrdlo

monka30
15. okt 2015

@evadek ahojky tebe 10 dni a mne 12dni ak mam pocitat 30dnovy cyklus...a to mam od pondelka v sebe dvojitu davku agolutinu...tiez som zufala z toho nizkeho progesteronu...

vlasatica
15. okt 2015

@ddanaa pastu pouzivam len Lacalut. Z ostatnych mi po case pouzivania opuchli dasna na prednych hornych zuboch. Kefku makku. A v poslednom case fakt vypluvam krv pri cisteni. To som predtym tak casto nemala. Inac v pohode,este vsetky zuby mam 🙂

ddanaa
15. okt 2015

@vlasatica fiiha tak ja krv vobec

lucia2505
15. okt 2015

Na zapalene dasna skuste propolis babi

michelitta
15. okt 2015

Kocky ahojte a je tu vobec niekto komu sa podarilo po liecbe kortikostereoidmi otehotniet? 🙂

vlasatica
15. okt 2015

@lucia2505 a tym propolisom potierat,ci ako to aplikovat?

evadek
16. okt 2015

@zibi ano..toto mi zblblo cyklus..aj a verim,ze sa to da do poriadku...musi...uz toho bolo dost...

evadek
16. okt 2015

@lucia2505 to kupim v lekarne?...v akej podobe?..dakujem🙂

evadek
16. okt 2015

@monka30 to fakt???:..aj mne dali dve davky do jednej injekcie....A teraz mam cakat...:(
Buduci mesiac skusam tu matersku kasicku a progesteronovy krem-prirodny...Kedze maca a vitex mi moc nesadli....Macu posuniem mojmu...a vitexov cas mozno pride...