Reprodukčná imunológia
Absolvovali ste v Bratislave reprodukčnú imunológiu, alebo aj iné imunologické testy, ktoré majú vplyv na plodnosť? Ak áno, tak prosím kde? Robili Vám nejaký súbor imunologických testov, alebo testy závisia od konkrétnej diagnózy páru? Aké máte skúsenosti s imunologickými testami v Tkaninovej Banke v Košiciach? Kde na Slovensku je možné absolvovať reprodukčné imunologické testy?
@ingrid0105 ja nemam mrazaka ale uz mam nakupene inekcie gonalu som myslela ze dopicham subcuviu a sup na to vidim ze to tak lahko nejde.
@evadek no ja som zatial nic extra nebrala okrem medrolu. Zeleny caj mi vobec nechuti stym mam problemi. Ja dufam tak trochu ze to je aj zvysene tym streptokokom a nechce to preto klesnut no uvidim. 😀
baby fajcenie a kortikostereoidy-strasna vec? ☹
@ingrid0105 asi tak 10dni....veru ja som tiez po subcuvii a medrolu zvolila patranie po pricine ako si davat este do seba degamed a pritom nieco mat...ono sa mi nedzalo hlavne to, ze stale hodnoty stupali, oni pre nieco stupali!
@michelitta ani nehovor:(
@ingrid0105 to ma mrzi:(..ja staaale verim....potrebujem uz nieco pozitivne....
@skaredekacatko no ja skusam vsetko mozne...vsetko co napise @zibi 😀
Treba verit..naozaj to mohlo byt tym...
dievcata ked ste si dali osetrit zuby...a pripadny kaz...ak ste teda mali..znizili savam cytokiny?...co vy a nazor,ze zuby a kaz zvysuje cytokiny...?....
Ahojte 🙂 Chcem sa opytat co jeto vlastne ta reprodukcna imunologia?Robia tieto odbery aj pred IVF v care?Alebo len niektore?Ja mam za sebou uz 4 spontanne potraty a nikto nevie co so mnou ☹ Teraz pri poslednom KET som brala aj Prednison a aj tak nepomohlo ☹ Dakujem
@evadek no kaz ma tiez napadol ale nebola som este u zubara ss tam neviem odhodlat pretoze viem ze mam jeden a este aj na zube mudrosti. 😀. Ale buduci tyzden sa uz pojdem objednat.
@skaredekacatko patrat po pricine ti odporucala lekarka cisi sa na to dala sama?
@skaredekacatko aj ja sa chystam buduci tyzden..urcite mam jeden kaz..minimalne....:( mam pocit,ze kortikoidy mi totalne donicili zuby...:(
@yoyo123 no ja mam za sebou viac potratov najprv som bola V Prahe u Dr.madara ten mi dal prednison ktorý sa musí brať min.6 týždňov aby zabral. Pokiaľ som ho nebrala tak som vždy spôn.začala krvácat a bábo sa nedalo zachrániť potom som ho udržala ale zase sa prestalo vyvíjať... Nakoniec som podstúpila IVF a hlavne sme si dali pdg embryi a až to nám pomohlo po ťažkých 6 rokoch smútku som 11tt.ak chceš doporučiť centrum tak helios boli sme aj v iscare ale len zbytočne vyhodené peniaze
@ingrid0105 doktorka sa ma pytala ci nemam zapak a ja ze onicom neviem citim sa oka. A ona ze teda dame dexamed a ja ze nebudeme teda patrat? 😀. Ona ze dobre ze nech si obeham. Este odkladam toho zubara. Zuby mam otrasne ale to mojou chybou.Ja nerada chodim k zubarke.
@evadek no ja mam kazy a uz dva roky to riesim postupne 😝. Som povedala ze do tehotenstva to vsetko dam do poriadku. Este tie dva mam co onich viem no mozno pribudli este uvidim. Ale zubarka chce cakat pokial ten zub mudrosti trochu podrastieva potom ho vytrhne takze tak.
@skaredekacatko zubar sa u mna tiez rovna strachu. Tak pisnem bergendiovej ze si dam pauzu kym nebudem mat vysledky aspon od gyndosa
Ahojte kocky..chcem sa vas spytat..tie co chodite do imunovitalu do Ba a mali ste kontorlne odbery na cytokiny kolko trvala kym ste mali vysledky?..
@gagirl normalne tri tyzdne ale tinketulke ich pod natlakom poslali za tyzden. Lebo jej vychadzal ket v tedy na tesno. 😀. Vraj v piatok to posielaju do medirexu a zhodnocuju tam.

@skaredekacatko je to ako zacarovany kruh. Ale mwme len 1 mrazacika tak nebudem riskovat. Musim byt v poriadku a potom sa zadari