icon

Reprofit Brno

baba07
13. apr 2022

Ahojte dievčatá,
som po I. IVF, mali sme z neho 2 embrya a oba vklady boli neúspešné, embryo sa ani neuchytilo.
Chodili sme do Helios Martin.
Rozmýšľam nad zmenou centra a veľmi sa mi pozdáva Reprofit Brno, lebo má dobré referencie.
Máte niekto dobrú skúsenosť? A ktorého doktora by ste odporučili? Je možné sa hneď na prvú konzultáciu objednať ku konkrétnemu doktorovi?

Ďakujem krásne za všetky Vaše odpovede a postrehy.

Strana
z4
katherina278
17. sep 2023

@kvietocek89 dakujem za info, ja ked som sa pýtala na native, tak mi len lekár odpísal, že KET bude s liekmi, že sme tak bavili na prvej konzultácií. Uprimne ja si nepamatám, že by mi niečo také povedal. Kedže to bol prvý KET, tak som nechcela namietať, pretože som si myslela, že všetci to majú tak. Pokiaľ viem, tak ovuláciu mám pravidelnú, jediné s čím mám problém je štítna žľaza, že mám zníženú funkciu. Ale nikto mi nepovedal, že kvôli tomu mám mať riadený KET. Ked sa rozhodnem isť na ďalší KET, tak sa budem nato viac pýtať. Ešte raz Dakujem

katherina278
17. sep 2023

@sussah dakujem veľmi pekne za odpoved a gratulujem k dcérke 🙂. Aj ti povedali, že prečo máš riadený KET? Mne ten myom teraz veľmi narástol už má cez 7,4x6,4 cm bojím sa isť do ďalšieho vkladu s tým myomom. Hoci je to ten typ, čo rastie mimo maternice, moja doktorka pri kontrole povedala, že embryo sa uhniezdilo veľmi blízko moymu, že to nemusí dobre dopadnúť. Nakoniec sa tak aj stalo, mala som zamlčaný potrat 😢 a musela isť na kyretáž.

sussah
17. sep 2023

@katherina278 predpokladam ze riadeny ET a KET som mala automaticky po 6 nepodarenych vkladoch este na SK. Moj myom vraj tiez bol mimo ktory by nemal ohrozit plod a tiez narastol aj po tych liekoch a porode. Ale min nov som.mala krvacanie zamlcany potrat. Pri dcerke som taktiez krvacala tak som tomu verila ze to bude v poriadku a nic neznamena. Uz mam len jeden pokus a vysoky vek a je to dost pre mna psychicky narocne do toho znova ist. Dcerka sa casto pyta na surodenca a po nezdare sme to vsetci dost zle znasali. Ale bolo by mi luto to tam.nechat a nepokusit sa...

katherina278
18. sep 2023

@sussah dakujem veľmi pekne za vašu odpoved. ja sa veľmi bojím isť do dalšieho vkladu práve kvôli tomu myomu. Prvý MA som mala pred 3 rokmi a to sa nám podarilo otehotnieť prirodzene ale odvtedy sa iba kopia zdravotné problémy a myom rastie. Mne zistla nová gynekologička po prvom MA problémy so štítnou žľazou, potom som zase mala problémy s cytologiou a nakoniec som musela isť na konizáciu krčka maternice. Ked už bolo aj to v poriadku a začali sme sa znova pokušať, tak sme absolvovali všetky vyšetrenia čo sa len dali. Na nič nám neprišli, tak sme sa rozhodli isť do Brna. Toto bol náš prvý KET. Kedže je všetko ešte veľmi čertvé uvidím čo mi povie gynekologička na kontrole po kyrete. Zvažujem dať vybrať ten myom, hoci mi doteraz všetci lekári hovorili, že by ho nevyberali. Bojím, že ak by sa zopakovala situácia, že to už psychicky nedám. Už teraz ma doktorka upozornila, že toto tehotenstvo nemusí dobre skončiť pretože sa embryo uhniezdilo príliž blízko myomu. Ja som však verila a dúfala, že všetko bude poriadku, no nestalo sa tak.

sussah
18. sep 2023

@katherina278 ja by som aa prave bala vybrat myom a to z toho dovodu, ze po vybrati sa moze stat,ze nebudes moct otehotniet. Ja som absolvovala vysetrenia hematologia (pichala fraxik), endokrinologia (lieky na znizenie prolaktinu),histologia (nezistili nic), reprodukcna imunologia(chodila na infuzie,nejaku injekciu a lieky),brala rozne vitaminy,chodila na akupunkturu,mojzisove cviky na chrbat..na inych vysetreniach ako genetika nic nenasli. 6 vkladov sa mi na sk nepodarilo az som absolvovala toto vsetko kym sa nam dcerka podarila v Brne 🙂

ywonnee
21. sep 2023

@kvietocek89 ahoj, tak sa nám prvý krát podarilo 6 vajíčok čo aj lekári boli prekvapený, oplodnilo sa 5 vajíčok ( mali sme isci,pisci aj macs) 3 deň všetky krásne bunkovali a úplné blastocysty vhodne na PGT nám ostali dve 5den boli HB kvality. Ostatne to nedobehli ani na 6ty deň. Tak čakáme na výsledky genetiky. Snáď aspoň jedno bude vhodné 🙏🏻

katherina278
22. sep 2023

@sussah dakujem veľmi pekne, ja sa len bojím toho, že sa opať embryo uhniezdi blízko myomu a znova to nedopadne dobre. Neviem čo bol dôvod tohto MA ale moja doktorka ma nato upozornila pri prvom ultrazvuku. My máme všetky vyšetrenia od hematologie teiž mi musím pichať Clexan ale ten mám preventívne pretože raz som mala nejakú mutáciu a druhýkrát na kontrole sa nepotvrdila, genetiku, endokrinologiu - ja mam hassimoto a zníženú funkciu štítnej žľazy, na reprodukčnej imunologií nám tiež nič nezistili. Doteraz všetci lekári hovorili, že by nemal byť problém otehotnieť, ale nakoniec sme išli do IVF už kvôli veku, ja mám 37. Dávali sme aj genetiku embryi robiť. Doteraz všetci lekári hovorili, že ten myom by nemal byť problém, lenže on myom bol vtedy menší, počas ešte pred KET mal vraj iba 5x5cm ale teraz má už 7,4x6,4 čo je už ozaj dosť veľký. Našťastie je to ten typ rastie von z maternice. Ja chodím na akupuntkúru, chodila som aj pred IVF a myslím, že vdaka tomu sa nám podarilo oplodniť toľko vajíčok, teda ešte máme snehuliačikov, len sa bojím isť do dalšieho vkladu. Asi mi nič nezostáva len počkať na kontrolu po tej kyretáži čo povie moja gynekologička

kvietocek89
22. sep 2023

@ywonnee tak drzim palce ja som mala len 4 vajka a z nich tiez len 2 embrya. Prve IVF sme genetiku nedávali a ani to nevyšlo a teraz druhe IVF bola aj genetika a obe ebrya su zdrave. S prvým som dnes v 25 týždni, druhe nas čaká ked uz budeme chcieť ist pon 😊 držím vám teda palce nech uz môžeš aj ty zažívať staršie ako konečne zažívame my. 🙏🙏

ywonnee
25. sep 2023

@kvietocek89 oooooo to gratulujem, toto som potrebovala čítať 🥰 veľmi sa teším z Vás. Dufam že sa nám aspoň jedno z nich podarí.

kvietocek89
25. sep 2023

@ywonnee urcite netreba stracat nadej. Pre mna ako zenu ktora miluje deti a nemohla ich mat to boli tazke casy. A este ked kazda moja kamaratka bola tehotna do par mesiacov. Tolko placu, nervov, co som zazivala uz v zivote zazit nechcem. A verim, ze uz ani nezazijem a budem len stastna. A tiez verim, ze sa to podari kazdej ktora chce byt mama. 🙏

jarkaat
23. okt 2023

@ywonnee ahoj môžem sa spýtať ako dlho si čakala na termín ? teda prvú konzultáciu?

ywonnee
28. okt 2023

@jarkaat ahoj asi 2 týždne

jarkaat
29. okt 2023

@ywonnee ďakujem a za schválením žiadosti z poisťovne sa ako dlho čaká?

ywonnee
31. okt 2023

@jarkaat my sme čakali cca do dvoch týždňov

ywonnee
31. okt 2023

@jarkaat my sme sa vlastne ozvali klinike vo februári a na KET ideme až teraz vo štvrtok. Dlha doba, ale u nás chceli oni urobiť vyšetrenia a po nich nás nasadili do liečby a až potom sme nabehli na cyklus.

jarkaat
1. nov 2023

@ywonnee vážne zajtra ? My ideme na prvú konzultáciu zajtra 🙂

jarkaat
1. nov 2023

@ywonnee držím palce nech Vám to vyjde 👍

ywonnee
5. nov 2023

@jarkaat ahoj, nejak som nestihla odpovedať. Dlha cesta a potom cesta nazad, po vklade mi bolo dva dni príšerne zle a myslím, že viróza, ale len to cezo mna preletelo. Pre istotu ráno skočím k môjmu dr. Možno sme sa tam aj videli 😊 koho máš DR?

jarkaat
6. nov 2023

@ywonnee ahoj Dr. Nižniková veľmi príjemná doktorka o 13 tej sme mali prvú konzultáciu. Asi sme si písali aj na fb ak si to ty? Ivka ?

ywonnee
7. nov 2023

@jarkaat áno áno som to ja 🥰

tinka3636
19. jan 2024

Dobrý deň, je tu niekto kto absolvoval v Brne iba genetické vyšetrenie rodičov po úmrtí dieťatka? Ďakujem za odpovede

stefania100
Autor odpoveď zmazal
sussah
12. aug 2024

@stefania100 ano jedine v Brne sa mi podarilo otehotniet. Jednu dcerku mam odtial 6 rocnu. Druhe sa mi podarilo otehotniet, ale nevyvijalo sa to dobre a potratila som. Tretie posledne cakam teraz. Som v 13 tyzdni. Na Slovensku 6 vkladov a ziadne otehotnenie.

stefania100
12. aug 2024

@sussah Super 🥰 silno drzim palceky a prajem vela zdravicka az do porodu 🍀😘🙂

sussah
12. aug 2024

@stefania100 dakujem pekne 😘 Ak uvazujes o Brne tak nevahaj. Na Sk som len stratila roky. Vsetko dobre prajem ❤️

stefania100
13. aug 2024

@sussah Dakujem krasne aj Tebe vsetko len dobre prajem ❤️

johana_kamenska
5. nov 2024

Ahojte, mohli by ste sa prosím podeliť o svoje skúsenosti s klinikou Reprofit Brno? Mám záujem absolvovať odber a zmrazenie vajíčok ,ak ste to niektorá absolvovali, budem vďačná za informácie ako to prebiehalo ,najmä aké lieky ste brali v rámci stimulácie, atď ...ďakujem

marmir
31. mar 2025

Prosím Vás, tie čo máte nad 40 rokov,a poisťovňa už neprepláca IVF, akceptujú poisťovňu pri odberoch krvi ,alebo idete ako úplný samoplatca ? Koľko vás stála IVF soft, ďakujem

sussah
6. máj 2025

Darujem. Kosice

Strana
z4