icon

Reprofit Brno - skúsenosti, názory

diva83
16. mar 2017

Rozmýšľala som, či túto tému zakladať...či už niekde je alebo nie je... Ale potom som si povedala, že teraz je to pre mňa aktuálne.
Tak vás, žienky prosím o príspevky, či ste niektorá boli v spomínanom centre? Ako ste vnímali zdravotnú starostlivosť, ochotu všetkých zúčastnených a prístup? A teda hlavne, akú ste mali liečbu - stimuláciu a či to bolo úspešné...
Ja ešte len čakám na schválenie od poisťovne.., čo je dosť na nervy, ale snáď by nemal byť žiadny problém.
Zaujíma ma aj, kedy vám poisťovňa vrátila peniaze na účet. Viem, že celé to budeme platiť my, a potom nám majú určitú čiastku doplatiť.
Ináč, mala by som mať krátky protokol IVF, tak ak niektorá má skúsenosti práve s týmto, prosím napíšte.
Koľko vás to stálo (ak to nie je veľké tajomstvo 🙂 ) a koľko vám poisťovňa doplatila na účet? Čakali ste na peniaze dlho?
Všetko ma zaujíma, lebo Bohužiaľ je to tak, že nikto "nič nevie a nič vám nepovie". Mám VŠZP.
Ďakujem krááásne !!! <3

Strana
z8
juliet86
3. feb 2020

@semisa nooooo. kto ti to tvrdil? ved bezne chodia slovenky napr. do reprofit brno a do vysky toho co by to stalo v sr ti preplatia. cize samozrejme nie cele. nejaku tisicku a viac si zaplatis z vlastneho ale ja myslim ze v sr by nase ivf nebolo byvalo uspesne. aj v cesku vyslo len tak tak

callisia
3. feb 2020

@semisa To, že potrebuješ súhlas od revízneho doktora Petrenka nech ťa neodradí. On stejne nikomu súhlas na ivf liečbu v zahraničí nedá,ale to nevadí. Poisťovňa ti to schváli. Teda VSZP schvaľuje. Ako iné poisťovne neviem. Tieto papierovačky ti síce natiahnú čas cca o 2 mesiace kým budeš môcť začať so stimulkou ale podľa mňa to za tie ušetrené peniaze stojí. Lebo, neni to malá pálka. V ČR ti dajú a vysvetlia, ktoré presne papiere máš kde poslať aby ti to potom poisťovňa preplatila. Keď niečo nebudeš vedieť ti tu baby poradia 😉 Netreba sa toho báť. My sme hneď na 2.ivf šli do reprofitu a sme už v polovici 😉 Nám už ďalšie vyšetrenia nerobili, stačili im podklady z prechádzajúceho centra. Teda chceli vidieť protokol, spermiogram, hyfosy a čerstvý hormonálny profil.

cincirela
Autor odpoveď zmazal
callisia
4. feb 2020

@cincirela načo potrebuješ číslo na niekoho z vszp? Zavolaj si na infolinku, vysvetli čo potrebuješ a mali by ťa prepojiť na dané oddelenie, ktoré sa tým zaoberá. Priamo číslo ti asi nik nebude vedieť dať.
Peterenkovi sa posiela iba žiadosť o udelenie súhlasu, ktorú predtým potvrdil môj gynekológ (on tam len vypíše svoju adresu a dá pečiatku). Keď sa mi to vrátilo od Petrenka, tak som všetky papiere (okrem toho jedného kde žiadaš o uhradenie nákladov) vrátane výsledkov spermiogramu a priechodnosti vajcovodov poslala doporučene na Panónsku cestu 2. Cca do mesiaca som mala schválené. Keď som ja absolvovala ivf, žiadnu pečiatku z predch.centra po mne nechceli. Asi dáka novinka.

lenka2203
Autor odpoveď zmazal
evushka007
27. júl 2020

@cincirela máš ip

lenka2203
3. aug 2020

@callisia Ja mam aktualne uz 4. IVF v Brne a len teraz som zistila, ze je moznost to preplatit, chcela by som to vyskusat. Prosim ta, kto je ten Petrek? Pozerala som instrukcie na stranke VSZP, je tam zoznam pracovisk, ktore mozu potvrdit liecbu v EU ale nenasla som nic priamo suvisiace s IVF. Nemohla by si presne spisat bodovo kroky ako si postupovala, urcite by to pomohlo viacerym 🙂

vycky
4. aug 2020

@lenka2203 tlačivo dostaneš v Reprofite, všetko ti aj vyplnia a vysvetlia😊

lenka2203
4. aug 2020

@vycky dakujem, dnes som tam bola a ako si napisala, vsetko vysvetlili 🙂

lenka2203
12. aug 2020

Ahojte, zostal mi Orgalutran (2x expiracia bubuci rok, plus darujem jeden expiracia 10/2020) a Menopur 3 ampulky. Ak by niekto potreboval, tak odpredam (osobny odber SC,ZA,BA)

majusaba1
20. nov 2020

Ahojte, prosím Vás, aké výsledky ste prikladali k žiadosti ? Posielali ste ich aj Petrenkovi?
Zároveň, je tu niekto kto žiadal o schválenie IVF cyklu z Reprofitu v DÔVERE? ĎAKUJEM

luciatt
13. máj 2021

Odporučte lekára/ku v reprofite prosím vás 🙏

marculik
15. máj 2021

@luciatt Pospišilova užasna

juliet86
15. máj 2021

@luciatt frank

luciatt
Autor odpoveď zmazal
lenka2203
1. nov 2021

Ahojte, zostali mi 2 ambulky menopuru expirácia 12-21. Ak by sa niekomu hodili tak môžem poslať.

sussah
6. júl 2022

Baby ktoreho lekara by ste odporucili v Reprofite Brno? Pred 5 rokmi smw mali dr.Vranu ale uz tam nerobi. Radi by sme.isli na vklad 😊 Neviete nahodou cenu samotneho vkladu? Dakujem pekne

simik411
6. júl 2022

@sussah ahoj Otevrel, Frank sú dobrí... Ket cena okolo 350 eur ak nešli hore ale takto bolo pred 2r 🙂

sussah
6. júl 2022

@simik411 dakujem Boli sme u dr. Vrany a Frank mi tusim robil odber a Vrana vklad. Tak asi zvolim toho doktora Franka kedze nam uz raz priniesol stastie 😊Dakujem krasne

diva83
autor
6. júl 2022

@sussah
My tiež u Dr. Vrány. Ale nakoniec kvôli tomu, že poisťovňa s tým mala problém, sme aj tak skončili v Martine. Ale nič z toho nebolo. Už je to irelevantné, lebo čoskoro sa nám narodí vytúžené dieťatko a to úplne bez akýchkoľvek liekov a lekárov. My sme to po tých neúspechoch úplne stopli a prestali sme sa tým zaoberať. A "stal sa zázrak"!

sussah
6. júl 2022

@diva83 juuj tak gratulujem ze sa vam tak zadarilo 😊 Pokial viem tak sa platil cely ukon a potom sa to davalo do poistovne na preplatenie ale aj to vratili len istu cast. Na vynavovacky bol to dost zdlhavy proces. Tak sme boli my. My sme mali na slovensku 4 vklady a 6 embryi ktore sa neuhniezdili a tak hned po tomto neuspechu sme sli smer Brno a na prvy sup 🙂

simik411
7. júl 2022

@sussah držím silno prsty, nám sa tiež podaril hneď 1x vklad u Otevrela máme doma 2,5r chlapčeka a momentálne som v 20tt opäť ale samo nečakane prirodzene, tiež nejakým zázrakom zhora asi...

sussah
8. júl 2022

@simik411 wau tak to gratulujem a drzim palce! Hlavne vsetko dobre prajem 😘

Strana
z8