Reprofit Brno
ahojte baby, potrebujem poradiť ktorá ste už boli v reprofite Brno. Chcem sa spýtať aké všetky vyšetrenia robia, či aj priamo reprodukčnú imunológiu alebo to si mám vybaviť tu na slovensku a len tam prídem s výsledkami.
Ja som momentálne v Gyn-five, mám za sebou 2x IVF - 2x ET a 1x KET. 1.ET - mission abort a 2.ET som absolvovala teraz - tehotenský test pozitívny ale hladina HCG klesá. Už som zúfalá ☹
Nemám však spravené vyšetrenie na tú imunológiu a tak rozmýšľam či sa objednať tu a potom sa objednať do reprofitu alebo či to tam náhodou aj nerobia v rámci ich špecializácie.
Ďakujem veľmi pekne za info.
@zmdk Prosim ta, ked beries Medrol uz 5 tyzdnov, nerozhadzal ti MS cyklus? Lebo mne uz meska a to sa mi bezne nestava. Skor mi to chodi skor.
@majoranka24 ako dlho berieš medrol?
@butterfly333 Tak isto ako ty.🙂 Zacali sme v rovnaky den.
@majoranka24 jaaj bože už neviem komu čo píšem toľko tém .A už ti ma prísť ms?
@butterfly333 Hej, riesi sa to v niekolkych temach.😁 Ano, vcera mi mala prist. Zatial nic.😕 Ty mas kedy termin?
@majoranka24 no kdeže sa nesledujem už vyše pol roka nemeriam bt ani ovu nerobím no len podľa ovu bolesti a hlienu môžem byť 12dpo tak neviem kedy príde ms no podľa apky 10.3. No fakt neviem.
Lebo ovu bolesti aj hlien som mala aj 19.2 aj 22.2. Tak neviem.
@butterfly333 Ja sa tiez nesledujem. Riadim sa podla apky.
@majoranka24 mne to chodí všelijak, takze na toto neviem odpovedať
@zmdk Nevadi, dakujem.🙂
@majoranka24 no ako ms?
@butterfly333 Snad uz pomaly prichadza, este to nie je iste. Ale boli ma dnes aj hlava. To by mohlo byt z toho.😊 Ty ako?
@majoranka24 ja v pohode akurát to naduvanie a večer som mala obe líce červené úplne.
Zeny to vam robi ten medrol?
@kokanik Mne vlastne zatial nic neurobil. Mala som meskanie, lebo som cakala MS na 26.den a dosla mi na 28.den. Takze ziadna tragedia.😁 Mam vela energie a dobru naladu. Ja som dokonca aj schudla. Ziadne depresie ako pisu v letaku. Takze zatial v pohode.🙂 Hlavne, aby zabral.
@majoranka24 Tak to som rada. Nech to ide takto dalej😊😊 a zaberie✊
@kokanik Dakujem.😊
@kokanik Ahoj. Ako si dopadla? Rozhodla si sa objednat na imunologiu?
@majoranka24 ahoj. Jasne ja som objednana na 5.5.2020. Hned po vasich prispevkoch som sa objednavala 😃 Dufam, ze sa nic dovtedy nezmeni. Ze by prestali ordinovat🙈
@kokanik Tak to je super.🙂 Ja mam porobene vysetrenia, len mam obavy, kedy sa dostaneme do Brna.😕
@majoranka24 to mam aj ja 🤔 my sme este 4.3 stihli den otvorenych dveri. Bolo tam super. Pokecali sme aj na chvilu s doktorom. Vsetko dohodli na koniec maja po vysledkoch z imunologie a teraz toto....
@kokanik Koniec maja, to by sa uz mozno mohlo podarit.🙂 My sme chceli ist uz v aprili.😕
@majoranka24 ved to. Pekne nam to spravilo skrt cez rozpocet. A ste objednani na nejaky termin? Lebo robia online konzultacie. Je to sice nadialku. Ale pokial ide len o to sa porozpravat, kuknut vysledky...moze to byt v poho. Ja cakam na vysledky z toho imuna v maji...mne je bez tychto vysledkov online konzultacia k nicomu
@kokanik Mohli by sme mat konzultaciu, ale naco by nam bola, ked ani nevieme, ci sa vobec do Brna dostaneme?😕 Ja nemozem ani nechcem cakat niekolko mesiacov. Ak by aspon v maji neotvorili hranice, mozno budeme musiet hladat centrum v SK.😔
@majoranka24 tomu rozumiem. Ja som tiez na vazkach. Su super ale ked to bude dlho trvat tak opat slovensko. Cas bezi😪
@kokanik Aj ty by si isla tu na Slovensku? Dokedy zvazujes cakat na otvorenie hranic? Ak ich v maji neotvoria a ani sa k tomu nebudu Cesi vyjadrovat, tak asi pojdeme tu na Slovensku.😔
@majoranka24 no mam v juni 35. 2x ivf za sebou...vsetko trva..tiez som na tom tak ze nemozen cakat dlho...ale zas na sr este ani raz nevyslo...tak neviem co robit🤔
@kokanik Si mladucka. Ty si mozes urcite pockat na Brno.🙂

@butterfly333 Neboj sa, lekar nemoze sediet v ordinacii chory. A ti nakazeni si v Prahe a maju lahky priebeh choroby.