icon

Reprofit Brno

kokanik
21. feb 2020

ahojte baby, potrebujem poradiť ktorá ste už boli v reprofite Brno. Chcem sa spýtať aké všetky vyšetrenia robia, či aj priamo reprodukčnú imunológiu alebo to si mám vybaviť tu na slovensku a len tam prídem s výsledkami.
Ja som momentálne v Gyn-five, mám za sebou 2x IVF - 2x ET a 1x KET. 1.ET - mission abort a 2.ET som absolvovala teraz - tehotenský test pozitívny ale hladina HCG klesá. Už som zúfalá ☹
Nemám však spravené vyšetrenie na tú imunológiu a tak rozmýšľam či sa objednať tu a potom sa objednať do reprofitu alebo či to tam náhodou aj nerobia v rámci ich špecializácie.
Ďakujem veľmi pekne za info.

majoranka24
2. mar 2020

@butterfly333 Neboj sa, lekar nemoze sediet v ordinacii chory. A ti nakazeni si v Prahe a maju lahky priebeh choroby.

majoranka24
3. mar 2020

@zmdk Prosim ta, ked beries Medrol uz 5 tyzdnov, nerozhadzal ti MS cyklus? Lebo mne uz meska a to sa mi bezne nestava. Skor mi to chodi skor.

butterfly333
3. mar 2020

@majoranka24 ako dlho berieš medrol?

majoranka24
3. mar 2020

@butterfly333 Tak isto ako ty.🙂 Zacali sme v rovnaky den.

butterfly333
3. mar 2020

@majoranka24 jaaj bože už neviem komu čo píšem toľko tém .A už ti ma prísť ms?

majoranka24
3. mar 2020

@butterfly333 Hej, riesi sa to v niekolkych temach.😁 Ano, vcera mi mala prist. Zatial nic.😕 Ty mas kedy termin?

butterfly333
3. mar 2020

@majoranka24 no kdeže sa nesledujem už vyše pol roka nemeriam bt ani ovu nerobím no len podľa ovu bolesti a hlienu môžem byť 12dpo tak neviem kedy príde ms no podľa apky 10.3. No fakt neviem.
Lebo ovu bolesti aj hlien som mala aj 19.2 aj 22.2. Tak neviem.

majoranka24
3. mar 2020

@butterfly333 Ja sa tiez nesledujem. Riadim sa podla apky.

zmdk
3. mar 2020

@majoranka24 mne to chodí všelijak, takze na toto neviem odpovedať

majoranka24
3. mar 2020

@zmdk Nevadi, dakujem.🙂

butterfly333
4. mar 2020

@majoranka24 no ako ms?

majoranka24
4. mar 2020

@butterfly333 Snad uz pomaly prichadza, este to nie je iste. Ale boli ma dnes aj hlava. To by mohlo byt z toho.😊 Ty ako?

butterfly333
4. mar 2020

@majoranka24 ja v pohode akurát to naduvanie a večer som mala obe líce červené úplne.

kokanik
autor
4. mar 2020

Zeny to vam robi ten medrol?

majoranka24
4. mar 2020

@kokanik Mne vlastne zatial nic neurobil. Mala som meskanie, lebo som cakala MS na 26.den a dosla mi na 28.den. Takze ziadna tragedia.😁 Mam vela energie a dobru naladu. Ja som dokonca aj schudla. Ziadne depresie ako pisu v letaku. Takze zatial v pohode.🙂 Hlavne, aby zabral.

kokanik
autor
4. mar 2020

@majoranka24 Tak to som rada. Nech to ide takto dalej😊😊 a zaberie✊

majoranka24
4. mar 2020

@kokanik Dakujem.😊

majoranka24
2. apr 2020

@kokanik Ahoj. Ako si dopadla? Rozhodla si sa objednat na imunologiu?

kokanik
autor
2. apr 2020

@majoranka24 ahoj. Jasne ja som objednana na 5.5.2020. Hned po vasich prispevkoch som sa objednavala 😃 Dufam, ze sa nic dovtedy nezmeni. Ze by prestali ordinovat🙈

majoranka24
2. apr 2020

@kokanik Tak to je super.🙂 Ja mam porobene vysetrenia, len mam obavy, kedy sa dostaneme do Brna.😕

kokanik
autor
2. apr 2020

@majoranka24 to mam aj ja 🤔 my sme este 4.3 stihli den otvorenych dveri. Bolo tam super. Pokecali sme aj na chvilu s doktorom. Vsetko dohodli na koniec maja po vysledkoch z imunologie a teraz toto....

majoranka24
2. apr 2020

@kokanik Koniec maja, to by sa uz mozno mohlo podarit.🙂 My sme chceli ist uz v aprili.😕

kokanik
autor
3. apr 2020

@majoranka24 ved to. Pekne nam to spravilo skrt cez rozpocet. A ste objednani na nejaky termin? Lebo robia online konzultacie. Je to sice nadialku. Ale pokial ide len o to sa porozpravat, kuknut vysledky...moze to byt v poho. Ja cakam na vysledky z toho imuna v maji...mne je bez tychto vysledkov online konzultacia k nicomu

majoranka24
3. apr 2020

@kokanik Mohli by sme mat konzultaciu, ale naco by nam bola, ked ani nevieme, ci sa vobec do Brna dostaneme?😕 Ja nemozem ani nechcem cakat niekolko mesiacov. Ak by aspon v maji neotvorili hranice, mozno budeme musiet hladat centrum v SK.😔

kokanik
autor
3. apr 2020

@majoranka24 tomu rozumiem. Ja som tiez na vazkach. Su super ale ked to bude dlho trvat tak opat slovensko. Cas bezi😪

majoranka24
4. apr 2020

@kokanik Aj ty by si isla tu na Slovensku? Dokedy zvazujes cakat na otvorenie hranic? Ak ich v maji neotvoria a ani sa k tomu nebudu Cesi vyjadrovat, tak asi pojdeme tu na Slovensku.😔

kokanik
autor
4. apr 2020

@majoranka24 no mam v juni 35. 2x ivf za sebou...vsetko trva..tiez som na tom tak ze nemozen cakat dlho...ale zas na sr este ani raz nevyslo...tak neviem co robit🤔

callisia
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
5. apr 2020

@kokanik Si mladucka. Ty si mozes urcite pockat na Brno.🙂

kokanik
autor
5. apr 2020

@callisia dakujem za podporu. Dufam, ze aj ja budem mat take stastie. Drzim palceky ☺☺