Reprogenesis Brno - skúsenosti?
Ahojte žienky 🤗, chcela by som sa opýtať, či má niektorá z vás skúsenosti s centrom asistovanej reprodukcie Reprogenesis v Brne. Zaujímal by ma prístup, ceny a hlavne všetky vaše osobné skúsenosti. Veľmi ma zaujala akupunktúra, ktorú toto centrum ponúka. Vyskúšala to už niektorá z vás? S partnerom sme doteraz chodili do Iscare Bratislava, podstúpili sme dva KET, žiaľ neúspešne. Na Brno som počula samé chvály, tak to chceme vyskúšať. Mám pocit, že v Iscare to bolo skôr o peniazoch ako o záujme a to ozaj nie sme z tých náročných pacientov. Donútili nás ísť najprv na tri inseminacie, ktoré sme museli zaplatiť a už pred prvou povedali, že v našom prípade je to zbytočné. Čudné, že si pred poisťovňou nevedia odôvodniť a obhájiť zákroky. V každom prípade prežili sme tam dlhý a náročný rok a chceli by sme trošku zmenu s iným prístupom. Ďakujem za všetky vaše reakcie 😊
Baby a neviete ako dlho trva posudok od Doc. Urdzika z KE? Bojim sa, ze ked to poslem Dr. Petrenkovi bude to dlho trvat. Dakujem
@orchidea1986 uz som si pisala s dr. Urdzikom, vyzera byt pohodak, poslem to jemu. Ja som z BA, takze osobne by to bolo tazko pre mna. Ale povedal, ze osobne mi to potvrdi na pockanie
Ahojte. Tak ja mam uz v piatok punkciu. Ale ze to nevypada dobre. Mam len 6 folikulov a bud su male alebo velke. Dr. Koukal nebol moc nadseny 🙂. Neviete nahodou niekto kedy som nemala ziadne embrijko a nedoslo k ET ci mi aj tak poiastovna cosi preplati? Ked sme to naposledy riesili cez poistovnu tak chceli aj potvrdenie ze doslo k ET.
@helenky11 tak super že mu to môžeš poslať. On je veľmi zlatý.
@orchidea1986 bol taky vtipny, ked som mu napisala, ze ako dlho to bude trvat, odpovedal mi, ze 14 sekund😂. A Ty chodis do Brna do Reprogenesis? Mozem Ti napísať sukromnu spravu, aby sme viac pokecali?
@helenky11 😂😂
Ahojte dievčatá dnes som 6ty deň po KET zatiaľ žiadne príznaky ( zasa sa sledujem 🙄) dúfam že to už tento krát výjde. Mali sme ešte jedno posledné embryjko 4AA a pri vklade nám povedali že sa vyvinulo po rozmrazení na 5AA tak dúfam že to je dobré znamenie a že sa bude len a len vyvíjať tak ako má , držte palce 🙏 ❤️
@danea1111 ahoj. Chcem sa opytat ja som mala vcera ET s 5AB a doktorka mi tvrdila ze to je luxusne embrijko. Co znamena to aa a ab?
@danielka55 ja som mala 5AA vraj je to najkvalitnejšie embryo.
@danielka55 ja som mala prvý raz 5AB a neujalo sa mi..až potom 5AA.. butterfly333 ma pravdu je to najkvalitnejšie embryo.
@andrea014 no mne sa ani to 5AA neujalo bolo to darovane embryo.
@butterfly333 asi teda myslela ze v mojom pripade ☹. Mam len toto jedno ako z kazdej stimulacie.
@danielka55 ahoj . Predtým som mala aj ja 5AB a neujalo sa . Minuly rok som mala 5AA a ujalo sa len som v 7tt potratila. To AA je označenie kvality embrya a ako písali baby to je najkvalitnejšie ale samozrejme ani to ti nezaručí na 100% že to výjde aj keď dúfam že tento krát áno ❤️
Záleží od veľa okolností niektorým ženám sa ujalo aj menej “kvalitné” a majú krásne a zdravé deti🙂 dôležité je mať oddych a hlavne čistú myseľ aj keď sa to ľahko hovorí ja mám tiež hlavu stále okolo toho aby to vyšlo v každom prípade Ti Držím palce aby všetko dobre dopadlo ❤️
@danielka55 ahoj.. Naše 5AB embryo má už o chvíľu 5 mesiacov a volá sa Hanka 😁 je to super embryo 👍. Mali sme 4 embrya 5AA kvality a 1 embryo 5AB a tak sme sa rozhodli, že začneme "slabším". Pán doktor Koukal nám ale hneď hovoril, že to je perfektné embryo a mal pravdu. Krajšie a kvalitnejšie dieťa si už ani neviem predstaviť 🤭😂😊🥰
ešte dodám, že ja si nemyslím, že je to o tom či je to 5AB alebo 5AA. Obidve sú vysoko kvalitné, skôr tam zohrávajú úlohu aj iné faktory a nie je ich málo. Preto možno tá úspešnosť/neuspešnosť 🙂
@12macka34 aj ja si myslím že je tam veľa iných faktorov prečo sa to nepodarí len keby človek vedel aké už som spravila fakt asi všetko pre to no neviem čo ešte spraviť aby bol vklad úspešný.
Naposledy zo mna dostali jedno a to 1AB. Takze teraz mam zrejme na mna super spickove 🙂 a dakujem za odpovede a povzbudenie
@danielka55 silno držím palce 🙂
@butterfly333 je to strašne náročné..celý ten proces. Psychika fakt utrpí a poriadne, ale treba vydržať. Držím palčeky 🙂
@12macka34 ďakujem veľmi pekne 😘
@danielka55 ahoj, my sme boli rovnaky pripad, ale na svk, na 1 vajecniku som mala male folikuly a na 2 uz velke a doktor sa nevedel rozhodnut, co robit, ci vybrat tieto alebo cakat aj na tie dalsie. Nakoniec vybral, mala som 5 oocytov, ale iba 1 vajicko sa oplodnilo, z kt. sa nakoniec nevyvinulo dobre embryo-vyvijalo sa oneskorene. A samozrejme poistovna preplatila vsetko, takze sa nemusis bat. Vsetko navyse sme si platili my
@danielka55 blahozelaaaaam👍 Ozaj a akym protokolom si sla? Dlhym alebo kratkym? Ja som bola ten istý pripad ako Ty, ze len 5 folikuliv a na 1 vajecniku velke a na 2 male, ale nakoniec iba 1 embryo, ale nevhodne na vklad. Bola si prosím Ta pocas stimulky na PN alebo si chodila do prave? Ja uvazujem, ze teraz sa dam na PN, nech som v klude, lebo v praci mam vela stresov
@helenky11 bolo to nase tretie umele. Prve dve som pnkovala a nevysli. Teraz chodim normalne do prace a mala som tu sesterku z anglicka chodili sme po turach po nakupoch proste uplne som vypla a nemyslela na to. Mala som kratky protokol s menopurom. 13dni pychania a hned vyber lebo boli velke alebo male. Dali sme si vsetky mozne doplnky. Lepidlo aj partnerovy vybrali naj spermie. Teraz neviem presne ako sa to vola myslim ze MACS a embrioglue. Uplne sa trasiem nemozem tomu uverit ze to vyslo. Vcera mal partner narodky robila som si test a nic. Tak som uz bola v tom ze nic z toho zas. Zajtra este pojdem na krv a modlit sa az to dopadne cele dobre😘
@danielka55 mna caka teraz 2 stimulacia, lebo po 1 na svk, som nemlaa embryo na vklad. A tiez dr. Stelc nevedel aky protokol mi ma dat, ked 1 krat som mala kratky a takto som zareagovala, tak kvoli financiam, ze je dlhy drahsi povedal, ze nech dame tento cez poistovnu, ze keby náhodou nevysiel, nech si potom radsej platime kratke, ked budeme mat otestovane, ze dlhý je mi zbytocny. A prve 2 stimulky si mala dhly albeo kratky protokol? Neboj, aj krv bude dobra, lebo 2 ciarky mas viac ako viditeľné 😃

@helenky11 ano ta pani. Ja som neposielala Petrenkovi, bola som osobne u nas v KE za Urdzikom, na pockanie potvrdil.