icon

Sanatórium Helios Košice (poprosím skúsenosti)

verinka18
4. jún 2018

Ahojte žienky ...viete mi poradiť ako to prebieha čo všetko ste absolvovali a či vám tam pomohli k vytúženému bábätku 🙂 ďakujem snáď sa tu niekto najde 🤔😉

zuzik1985
11. jan 2019

Dievčatá,ostali mi zvyšné ampulky Dipherelinu,ak by mal niekto záujem,posuniem za poštovné alebo osobne v PO 🙂

gabika2601
11. jan 2019

@tinkaa2018 dakujeme tinka za podporu. Presne tak ja tiez testy si mozno soravim najskor 12-13-14 den. Viem ked sme sa snazili prirodzene ake to bolo sklamanie ked som nakoniec nebola tehotna. Dnes som volala do heliosu tak z tych 16 oplodnenach sa oplodnilo 8 a ze 2 su take ze mozno ze sa uvidi ci vydrzia. Tak som vdacna za tych 8 dufam ze do 5-6 dna ich bude co najviac. Inak @andzelika mna boli brucho velmi ja co krok to bolest ale videla si ze mne uz aj hned tam bolelo. Ale to nejak zvladneme 🙂 daj potom vediet co ti dnes povedali z heliosu. Drzim palce

andzelika
11. jan 2019

gabika2601 no mne volali z Heliosu a sú dobre 3...trošku som sklamaná ale verím že vydržia a že to tak ostane....uvidíme čo a ako to dopadne...🙂...

tinkaa2018
11. jan 2019

@andzelika Aj 3 stačia ak budú dostatočné silné a priebojné ;) ja som mala tiež 3 a vydržali to krásne 🙂

gabika2601
11. jan 2019

@andzelika neboooj urcite ostali 3 najsilnejsie a podari sa ti otehotniet budem siilno drzat palce🙂 potom pis ako v nedelu

andzelika
11. jan 2019

@gabika2601 urcite napisem v nedelu ako to ide ale musim verit ze to bude OK....a mozno to priroda zariadi inak keby ze to nevyslo

gabika2601
12. jan 2019

@andzelika ahoj ako ti je? Ja som vcera mala strasne nafuknute brucho tak sa mi tazsie dychalo ale ked som dnes vstala je to lepsie akurat ze mam tak mierne zvysenu teplotu 37,1 a cervene lica. Samozrejme vajecniky bolia. Ty si ako citis @andzelika ? Ale baby mala ste niektora teplotu po odbere?

tinkaa2018
12. jan 2019

@gabika2601 ja som nemala teplotu, bola som trosku slabšia prvý deň ale to je cele 😊 po narkóze normálka
@andzelika takže ty by si zajtra mohla ísť potenciálne na vklad? 😍 pýtaj si potom fotku to ti dajú vloženého embrya a bude to prvá fotka budúceho bábätka 😍 uvidíš
Držte sa baby

andzelika
12. jan 2019

tinkaa2018 ja este na vklad neidem....zajtra len maju volat ako to postupuje dalej vklas bude asi niekedy vo februari....@gabika2601....teplotu som nemala ale bola som trosku rozpalena...boli ma to este ale ked vela chodim alebo vela daco robim....ale dnes sa citim taka nafuknuta a tiez sa mi tazsie dycha

gabika2601
13. jan 2019

@andzelika ahoj uz sa ti ozvali? Hovorila mi ze v nedeľu bude volat ona no približne ten cas jak je na papieri 9:30 a stale nic. Do frasa uz neviem vydrzat. Inak teplotu zatiaľ uz nemam no brucho stale nafuknute bolia ma dost krize :(

veronika2729
13. jan 2019

@gabika2601 dievčatá , ste statočne 😉 mňa dosť bolelo brucho pred odberom, lebo tých 43 folikulov bolo.odobrali mi 25 vajíčok (tie boli zrelé), je normálne, že máte bolesti. Veď do vaječníkov vám pichli hrubsiu punkčnu ihlu a teraz vám tie vajecniky zaliala krv. Sú opuchnute. Ja som mala až 5x väčšie a dokonca, ľavý vajecnik bol pri pravom, brat je lekár a povedal, že toto ešte nikdy nevidel. Bál sa, že je to gynekologicka príhoda. Mala som aj vodu v bruchu, bolo mi zle, brucho veľké, ale tým, že bolesť viem dobre zvládať, tak som nevedela, či riešiť to s Heliosom, alebo nie. Zavolala som im a Dr.Pavay úžasný, s kludom mi vysvetlil, že je to ok, že ak chcem, mám prísť , on ma ešte raz skontroluje...ale ma.ukludnil a bolo ok. Asi do 2 týždňov vajecniky začali odpuchat aj sa zmensovat, pravý bol pred vkladom taký aký mal byť a ľavý len minimálne zväčšeny, ja som mala odložený vklad pre hyperstimulacny syndróm a som rada. Telo od tých hormónov potrebuje oddýchnuť a menzesom sa vycistite. Nebojte sa, všetko bude oki 😉

andzelika
13. jan 2019

@gabika2601 ahoj nevolala a povedala ze nemusim ani ja volat ze nevie kedy pride do prace ze ona sa ozve ale ze sa bude snazit dodrzat cas....skusala som volat ale nikto nedviha tak cakam

gabika2601
13. jan 2019

@andzelika to cakanie je hrozne. A ako ti dnes je? @veronika2729 dakujeme za podporu. No ja tiez som mala dosť okolo 54 folikulov. Citim ako to mam navrete. A kramy si dostala normalne ci zvyknu meskat? Zajtra si tam idem dat pichnut solumedrol co mi dali tak poviem nech ma pozru pre istotu.

andzelika
13. jan 2019

@gabika2601....uz mi volala zatial je to OK...dufam ze do utorka sa nic neskomplikuje....dnes v pohode....nie som ani nafuknuta...tie bolesti su uz minimalne....tak verim ze sa nam to podari....tebe uz volala?

gabika2601
13. jan 2019

@andzelika ahoj ano uz volala z tych 8 je jedno len trojbunkove ze to nech skor nerátame. Tak tiez ze zajtra je dolezity den tak dufam ze do utorka budu vsetky v poriadku. Tak som rada ze sa im dari. A ty si si tiez dala do geryho inkubatora? Mne dnes je inak najhoršie zo všetkých dni stasne mam krce v bruchu :(

andzelika
13. jan 2019

@gabika2601 nie ja som tam nedavala do geryho....ale zatial pocas dna sa necitim nejako zle....verim ze sa nic neskomplikuje

gabika2601
13. jan 2019

@andzelika tak dufam aj ja ze uz sa to nebude zhorsovat. Dala som si paralen teraz aspon nemam az take silne krce uz ma len podbruako boli take uz znesitelne. Uvidim ako zajtra. Super ked ty nemas az take bolesti.

andzelika
13. jan 2019

@gabika2601....citim bolest ale len slabu ked idem na wc...trosku ma zaboli ale inak pohoda....len si davam pozor aby som neprechladla

veronika2729
14. jan 2019

@gabika2601 menzes som dostala o týždeň neskôr a nemala som ani také bolesti ako zvyčajne, to sa ti vsetko ukľudni, nič sa neboj 🙂

andzelika
Autor odpoveď zmazal
andzelika
14. jan 2019

@gabika2601 a veronika2729 chcem sa spytat ci mi nebudete vediet poradit....ked som nemala pravidelny menzes teraz sa mi po tom zakroku upravi alebi to bude zase skakat? Dakujem

gabika2601
14. jan 2019

@veronika2729 hej? Ze az tak ze tyzden? Dnes som isla na kontrolu tak vajecniky vyse 9cm maju a za maternicou z vodu tak 3,5 cm ze je to v norme. Tak snad uz sa to ukludnni cim skor všetko dnes aspon nemam take krce. @andzelika netusim ci sa ti upravia kramy 🤔 ked som citala nenatrafila som na nic take. Tak neviem.

gabika2601
14. jan 2019

@tinkaa2018 inak myslis ze by mi dali fotku? Lebo ked sme sa pytali tak sa tak tvarili no ze velmi take nedavaju... Tak neviem. My by sme chceli velmi

gabika2601
15. jan 2019

@andzelika ahoj ako co ti dnes povedali ja musim cakat do poobedia ci dorastu alebo do zajtra.

tinkaa2018
15. jan 2019

@gabika2601 ahoj Gabika, tak ja som mala prvý vklad s oboma doktormi, ale vklad realizoval dr. Pávay a vtedy som fotku nedostala a potom druhý vklad som mala dr. Hladkého za mňa je to TOPka doktor a on mi dal sám 🙂

andzelika
15. jan 2019

@gabika2601 ja tiez mam cakat do zajtra ale nevyzera to ruzovo takze ja som sa vzdala....asi musim cakat a nechat to na nahodu a na Boha....mozno preto to nevyslo ze sa na mna Boh pohneval ked som sa radila s knazom a on mi povedal ze nemam ti podstupit

gabika2601
15. jan 2019

@andzelika nevzdavaj sa budem ti silno drzat palcenech ti to vide. Neboj sa urcite sa Boh nehneva len nir vsetko vide na prvy krat. Niekto ma viac stastia nie kto menej. Len ver ze zajtra bude aspon jedno vyvinute. Potom napis ja tiez neviem co bude tiez cakam. Hlavne pozitivne myslieť 🤗 aj ked viem ze je to tazke

veronika2729
15. jan 2019

@gabika2601 fotku lekári robia vždy pri vklade 🙂

veronika2729
15. jan 2019

@gabika2601 tak ja som mala cez 10cm, čo už bolo cez hranicu, ale bolesti som zvládala , takže sme to neriešili. A s tým menzesom je to individuálne 🙂

gabika2601
16. jan 2019

@veronika2729 hej uz mi hovorila dnes embryologičk ze pri vklade mi daju 🙂 tak dakujemze si mi povedala. Nam sa podarili 4 embryjk na zmrazenie tak sme radi. Dufam ze ket nam vide na prvy krat.. @andzelika a ty ako? Ako mas správy. Podarilo s aspon jedno?