Sanatórium Helios Košice (poprosím skúsenosti)
Ahojte žienky ...viete mi poradiť ako to prebieha čo všetko ste absolvovali a či vám tam pomohli k vytúženému bábätku 🙂 ďakujem snáď sa tu niekto najde 🤔😉
@andzelika velmi držím palce 🤞🤞🤞😘
@andzelika super tesim sa. Budem drzat palce. 🙂 tak pis ze ako kedy ides 🙂
Držím palce 👍 niet nad krajší pocit ako počuť že sa to celé podarilo ❤🍀
@tinkaa2018 noo dufam ze coskoro zaziem aj ja ten pocit 🙂 dievcata chcem sa Vas opytat v ktory den cKlu ate boli na KET? Dnes som volala do heliosu a ze vklad bude az po ovulacii? Ale nepovedali v ktory den bude vklad iba ze mm prist na krv na 12 den
@gabika2601 menzes som mala 3.11. A vklad som mala 22.11 😉 záleží od výšky maternice....buď vklude, musíš byť po ovulacii, lebo s vajickom by sa zbytočne aj embryo vyplavilo
@tinkaa2018 to verim dufam ze coskoro ten pocit zazijem 🙂 @andzelika ako sa mas co nove. Ja mam dnes 1dc tak 1.2 idem na krv. Ak vklad bude 19dc tak priblizne 8.2 by som mohla ist n Ket. Uz sa neviem dockat. Dufam ze vsetko bude ok. Sliznica aj vsetko. Ked ste isli na ket kolko mm ste mali sliznicu? Dik
@gabika2601 ahoj....mam sa ok...ja som dnes 2den cyklu a ja idem stvrtok 31.1. do Ke....bala som sa kedy dostanem menzes kedze ja mam nepravidelny tak som rada ze to prislo a budem dufat ze sa mi uz upravi
Ja som mala 2.8 prvý deň cyklu a KET 21.8.
@andzelika ja som sa tiez bala ci nevude nejak dlho meskat. Takze rovnako sme dostali 🙂 tak mozno zase nam budu naraz robit aj ket. 🙂 potom daj vediet co ti povedali štvrtok z krvi. Ja som mam uz tiez dobre inak. Tak som rada 🙂 @tinkaa2018 a nepamatas kolko mm sliznicu si mala? Inak nic nemame brat? @andzelika tebe nepovedali nech mieco beres lebo mne nie a co som citala tak ine hned brali nejake tabletky na rast sliznice a take.. Tinka aj ty si nieco brala od 1dc?
@gabika2601....ne nehovorili mi nic....len ze mam prist rano medzi 7 a 8 a mozno bude potrebna este jedna kontrola....uvidim kedy mi to budu moct vkladat ci to dam teraz alebo o mesiac
čaute kočky, fuu no pokiaľ viem keď som dostala menzes som mala vylúčiť všetko čo som brala teda vlastne po transfere som brala Utrogestan, keď som začala krvácať som im hneď volala tak mi kázali brať dvojitú dávku a šla som tam na druhý deň ale to už som mala spustený menzes a mala som všetko prestať brať. Potom kontroly a potom som si len pichala jednu injekciu pred KET ak si dobre pamätám a to je všetko. A po KET zase hormóny to už som brala ale Progesterone nie Utrogestan. A sliznicu neviem popravde akú som mala, musela by som pohľadať v papieroch ak to píše.
@gabika2601 našla som takže ako som vravela KET som mala 21.8....od 17.8 som mala užívať Progesterone už čiže ešte pred KET 2 tablety do pošvy....15.8 som mala pichnúť Pregnyl....a sliznica je asi to endometrium a mala som 7.6 mm ale to bolo 13.8 (teda 11. DC pred KET).
@andzelika
@gabika2601 baby chodíte od začiatku do heliosu alebo ste pred tým navštevovali iné centrum
@tinkaa2018 dakujem velmi pekne za odpoved .pomohla si mi .nechc mam predstavu. @ciarafan ja ano od zaciatku.myslim ze v ke je to najlepsie .ked som potom citala recenzie inych. Ja som tam spokojna su v pohode vsetci.
@ciarafan.....ja som dostala od svojho gynekologa rozne letaciky s centrami...necitala som recenzie ani na jedno centrum ale vybrala som si helios a som rada....prijemne prostredie a celkovo pristup....
@ciarafan.....ja by som asi pockala na ivf....skusila by som poriesit muzov zly spermionogram ......pripadne poradit sa s lekarom.....po kolkych rokoch sa snazite o druhe dieta?
@andzelika co ako včera si bola ne ? Ja dnes .dali mi estrimax rano vecer . Sliznica 5 mm a lavy vajecnik mi nevedel najst az potom jak mi potlacil na brucho to sa mi nikdy nestalo
@gabika2601 ja som bola stvrtok a pottom aj pondelok na kontrolu....stvrtok ma vysetroval dr.Hladky a dal mi lieky na zvecsenie sliznice....pondelok som mala prist na kontrolu ako tie lieky u mna reaguju a povedali mi ze v nedelu mam prist na vklad ale kedze tento mesiac pre rozne rodinne akcie na ktorych sa mame s manzelom zucastnit sme sa rozhodli to prelozit o mesiac....chcem po vklade byt v klude a aj teraz je zima tak sme sa dohodli aj s manzelom aj s lekarom ze radsej pockame.....a ty ako?
@ciarafan....ako si sa rozhodla?
@andzelika aj mne dali estrimax rano vecer a pondelok teraz som ola tiez na kontrolu uz som mala sliznicu 6.5 mm takze v nedelu indem na vklaaad 🙂 uz sa tesim . Takze vy odkladate oki tak sa potom ozvy pis ako co . 🙂
Ahojte žienky. Vyzerá to tak, že aj ja pribudnem na zoznam pacientov v Heliose a tak by ma zaujímalo čo stojí taká hormonálna liečba pre IVF.
@baldovska22 na zaklade coho tak rozhodli?Aj mna tam chceli dat, a nebolo ani treba.Otehotnela som bez IVF
@mouse14 tak v pondelok ideme na konzultaciu este len, ale kvoli vysledku zo spermiogramu nam bolo doporucene IVF-ICSI, tak uvidime ako to vidia, kedze si nas otestuju hormonalne a kadejak. docitala som sa ze sa preplaca to cez ZP, avsak co sa tyka stimulacie hormonov tak to sa doplaca a zaujimalo by ma asi v akych cenach sa to pohybuje
@baldovska22 Ahoj. Ja mam dôveru a preplatila mi 1050€ to som si pozrela cez aplikáciu a niečo pri liekoch samozrejme a + my sme doplácali cca 1500€. No nie je to lacný špás. Ale oplatí sa ak to ma pomôcť 😊🍀
@baldovska22 ahoj ja som s heliosom spokojna. cena zavisi od viacerych faktorov. Ci je potrebne mics alebo picsi kolko vajicok budes mat kolko chces dat olodnit napr my sme dali aj do inkubatora geriho za to sa doplaca . Oplodbovali 16 vajicok zalezi kolko davas zamrazit. My sme mali eate stare ceny 2018 ale uz od 01.2019 maju aj vyssie ceny a my sme doplacali vyse 2500 eur. ale nelutujem akurat som bola v nedelu na ket 🙂
@tinkaa2018 a treba pisomne poziadat poistovnu alebo to uz riesi Helios? a vam s auz aj zadarilo?
@gabika2601 tak verim tomu ze sa zadari, drzim palce 🙂
@baldovska22 Helios posiela žiadosť. Do 3 dní som mala schválenie. A nooo Zadarilo 😊 zajtra začíname 8.mesiac❤️🍀

@gabika2601 dakujem za podporu podarilo sa aspon 1 tak som aj to vdacna.....uvidime jak to dopadne cele