icon

Sanatórium Helios Košice (poprosím skúsenosti)

verinka18
4. jún 2018

Ahojte žienky ...viete mi poradiť ako to prebieha čo všetko ste absolvovali a či vám tam pomohli k vytúženému bábätku 🙂 ďakujem snáď sa tu niekto najde 🤔😉

veronikaa006
22. apr 2019

@alexsk prosím Ťa nevieš koľko dní pred odberom na reproimuno sa nesmú brať lieky? Lebo ja idem 29.4. a beriem akurát antibiotiká na zápal močových ciest. A na výsledky si čakala iba 2tyzdne?

alexsk
22. apr 2019

@veronikaa006 ahoj Veronika, zial v tomto ti neviem poradit. Mna sa na ziadne lieky nepytali, tak mozno to je jedno. Skus im zajtra zavolat a opytat sa 🙂 Mne iba v heliose vraveli, ze mesiac pred krvnymi testami nesmies uzivat antibiotika.

veronika_07
24. apr 2019

Ahojte dievcata, pre tie, ktore ste v stimulke alebo sa na nu chystate. Mam 3 cele balenia injekcii Decapeptyl v chladnicke. Zial po 4 injekciach mi prislo velmi zle /bolest hlavy, nevolnost, vracanie/. Dnes som bola na krv a hned mi zamenili Decapeptyl za Diphereline. Od zajtra mam uz pichat aj Gonal. MS este nemam, no krv ukazala, ze pride kazdu chvilu a mozem zacat pichat aj aj.

baldovska22
25. apr 2019

@veronika_07 ja zacinam buduci mesiac so stimulkou ale neviem co mi daju. tak ak by sa ti ozvem 🙂

veronikaa006
29. apr 2019

dnes som bola na reprodukčnej imunologii a doktor mi povedal, že to že mi vyšli protilátky ešte nič neznamená, že sa im stáva že pride žena, že v Car jej boli zistené protilátky ale sa to vôbec nepotvrdilo...čo si o tom myslíte?

baldovska22
30. apr 2019

@veronikaa006 tak o to lepšie tým pádom. Možno sa to mení časom alebo kto vie kde je pravda.

veronikaa006
30. apr 2019

@baldovska22 tak som zvedavá aké budem mať výsledky, či mi to výjde alebo nie

baldovska22
30. apr 2019

@veronikaa006 a bola si aj tam na odberoch , cize nemas ziadnu liecbu ked ze mas to v norme a ides na IUI, ci IVF do centra?

veronikaa006
30. apr 2019

@baldovska22 urobili mi odbery, vysledky až o mesiac. Som zvedavá či mi výjdu protilátky alebo nie. Ale na reproimuno robia presnejšie odbery ako v Car. Takže toto čo výjde u nich bude reálne.

baldovska22
30. apr 2019

@veronikaa006 tak daj potom vediet ako to dopadlo. rozhodujes sa ci ist na IVF?

veronikaa006
30. apr 2019

tak uvidim neviem vobec čo robiť :( asi pojdem v juni na IUI. Ale keď mi vyjdu tie protilatky tak asi iui nemá vobec zmysel...

baldovska22
30. apr 2019

@veronikaa006 a aké protilátky ti vyšli v Heliose?

maryka26
30. apr 2019

@veronikaa006 Ahoj, môžem sa spýtať kde chodíš na reprodukčnu imunológiu?

veronikaa006
1. máj 2019

@maryka26 v Prešove do Adly

veronikaa006
1. máj 2019

@baldovska22 zóna pelucida a ovaria

nikusska89
2. máj 2019

ahojte baby, chcem sa opytat ako ste sa objednavali na tu prvotnu konzultaciu ? lebo neviem sa tam dovolat :/...volam aj na pevnu linku aj na mobil co maju tel. cisla na stranke a nikto nedviha...volala som viackrat za sebou aj v cas. odstupoch a nic...resp. na ake cislo ste volali ?

petrah3
2. máj 2019

@nikusska89 skús ešte raz, ak sa tam nakopia pacientky na odber, sestry nestíhajú dvíhať. Ale spravidla volajú naspäť.

verinka18
autor
2. máj 2019

@nikusska89 oni zavolajú naspäť hneď ako sa bude dať 🙂

nikusska89
2. máj 2019

@petrah3
@verinka18 ...dakujem, ano volali mi nakoniec späť 🙂...baby mozem sa vas spytat vy odzaciatku chodite do heliosu alebo chodili ste predtym do ineho centra ?

baldovska22
2. máj 2019

@nikusska89 tak ja od začiatku tam a zatiaľ som spokojna

maryka26
2. máj 2019

Ma už niekto potvrdene tehotenstvo? Ku ktorému doktorovi chodíte? 😉

verinka18
autor
2. máj 2019

@nikusska89 áno ja tiež tam chodím od začiatku a nemenila by som úplná spokojnosť 🙂

nikusska89
2. máj 2019

@petrah3, @verinka18 a zatial vam robia vysetrenia ? ci uz ste absolvovali iui alebo ivf ? alebo v akom ste stadiu ? my sme momentalne po dvoch iui neuspesnych, tak uvazujeme ci ist vyskusat do tretice alebo rovno umele...chodili sme do ineho centra a rozmyslame nad ivf v heliose....

verinka18
autor
2. máj 2019

@nikusska89 no máme za sebou 2krat iui neúspešne tak sme šli rovno na ivf a 2ket sa podaril no skončilo to v 8tt MA ...a máme naplánovanú konzultáciu že čo ďalej lebo máme už len posledného mrazačika tak sa bojím ísť do ďalšieho ketu chcem to odložiť aspoň do septembra uvidím čo nám navrhnú 🙂

veronika_07
2. máj 2019

@nikusska89 ja sa tiez pripajam k pozitivnemu hodnoteniu celej kliniky Helios KE. Rano idem na 2.sono a krv. Na 1.kontrole v utorok napocitali 12 vajicok pekne rastucich, tak snad bude vsetko ok a coskoro pojdem na vyber. Tie injekcie mi davaju zabrat. Aj ked vypijem 4 litre vody a jem vela bielkovin, tak ma casto velmi boli hlava.

nikusska89
3. máj 2019

@verinka18 to mi je luto, ze to nakoniec takto dopadlo...ale drzim palce, aby dasli krat to bolo uspesne a pekne sa zabyvalo v brusku na 9 mesiacov 🙂
@veronika_07 ze akurat u teba to prebieha, tak hlavne, aby bolo vsetko okej 🙂...ako si dnes dopadla ? a mas kratky alebo dlhy protokol ?
a chodite ku ktoremu doktorovi ?

verinka18
autor
3. máj 2019

@nikusska89 ďakujem dúfam aj ja 🙂 preto ešte dopĺňame niejake vyšetrenia nech máme všetko do budúcna keby trebalo 🙂 držím palce aj ja tebe každá bude z heliosu odchádzať z bábätkom 🙂

veronika_07
3. máj 2019

@nikusska89 dakujem Nika 🤗 mam dlhy Sydney protokol. Zacala som Duphastonom 13.4., potom tyzden na to 20.4.som pridala prve injekcie a do tyzdna dalsie. Dnes kontrola vsetko ok, po zvysenej davke Gonalu zo 150 j.na 300 su vajicka zase o nieco vacsie. Dostala som recept na 3.pero Gonalu a v utorok dalsia, zrejme posledna 3.kontrola /sono+krv/. V stredu 8.5.bude 14.den s Gonalom. Chodime od 1.konzultacie k veducemu kliniky Dr. Hladkemu, ked som mala tazkosti s Decapeptylom po 4 dnoch pichania, tak sestricka mu volala a on zlaty z Brna po telefone riesil moj stav a menil liecbu.

nikusska89
6. máj 2019

@veronika_07 sydney protokol ? to dlhe protokoly sa este delia ? ja som myslela ze je len kratky a dlhy protokol....tak to je super ze vsetko ide ako ma aj ze su tam taki starostlivi 🙂...my sme tiez objednani k doktorovi Hladkemu tak som zvedava ale verim ze to dopadne dobre 🙂

veronika_07
6. máj 2019

@nikusska89 budete spokojni. My sme velmi. Verime, ze to cele aj dopadne uspesne. Robia tam naozaj profici a velmi mili a ludski. Od upratovacky, cez koordinatorky az po embryologicku a lekara. Drzim prsty. My budeme rano vediet viac.