Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@martinam1812 moj muz povedal ze by som si mala pichat tie injekcie stale lebo som bola ako med 😀
@martinam1812 ja som nemala žiadne vedľajšie účinky, jedine som bola veľmi smädna stale
@martinam1812 ja som mala dlhý protokol, od 16 dc som brala tabletky Provera, potom som od 23 dc pridala injekcie Decapeptyl a po ms som pichala Gonal, reagovala som veľmi dobre, odber som mala na 14 dc a odobrali 27 vajíčok, na oplodnenie bolo vhodných 22 a nakoniec ostalo 8 embryí, nemala som žiadne vedľajšie účinky, dokonca som mala aj OHSS a skoro som o ňom ani nevedela, nemala som žiadne ťažkosti, len pocit plného brucha, ale žiadne bolesti, pichala som na to injekcie Solu-medrol, aby sa stiahli vaječníky a v ďalšom cykle to už bolo ok a mala som vklad 🙂
@rybkaa no ja mám krátky a budem mať decapeptyl a puregon 600 tak hádam budem dobre reagovať. Ak sa môžem opýtať, aké si mala ty problémy?
@martinam1812 vlastne žiadne, manžel má zlý spg, potom neskôr u mňa nastal problém so sliznicou, že zle dorastala a pred vkladom som ju mala vždy na figu, pred piatym vkladom som mala hysteroskopiu a po nej v ďalšom cykle som šla hneď na vklad, ktorý vyšiel 🙂
@rybkaa no ja mám amh 0,03, teda vaječníky mi už odchádzajú partner je podľa výsledkov v poriadku.
@martinam1812 práve kvôli tomu nízkemu amh máš krátky protokol, neboj, aspoň pár folikov určite bude 🙂
@rybkaa dúfam, že aspoň dva alebo tri Dr, nebola veľmi optimistická, pripravovala aj na to najhoršie 😔
@martinam1812 diphereline a merional
@martinam1812 tiez mam znizenu ovarialnu rezervu jeden vajecnik je nefunkcny a na druhom endometrioza ktora rastie takze mame malo casu kym neprestane fungovat aj ten.doktor nam velke sance nedaval mala som kratky protokol a nakoniec 12 vajicok z toho jedno dokonca z toho nefunkcneho vajecniku.11 bolo zrelych a z tych sa nam 6 oplodnilo klasicky lebo manzel mal super spermiogram.a vsetkych 6 nam aj krasne dorastlo.uvidis nebude to take zle ako to vyzera 🙂
@zanitka Drzim palce tiez mam znizebu ovarialnu vrezervu super🙂
@martinam1812 Neboj urcite budu niake staci aj jedno a kvalitne poriadne aby bolo babatko.Ja som zvedava kolko budem mat aj ja.Dufam ze adpon dve a poriadne blastocisty.🙂
@zanitka a brala si aj nejaké vitamíny okrem injekcii?
@martinam1812 zo zaciatku som brala inofolic ale potom som presla na bkomplex lebo som zistila ze obsahuje viac k. listovej plus ascorutin co som nasla doma ale druhykrat by som asi uzivala skor femibion tam je toho viac aj vit. D3 ale to su len moje subjektivne dojmy
Este som vlastne pila caj pre tehotne..a od oktobra som vylucila vsetku chemicku kozmetiku.precitala som si knihu It starts with the egg a zmenilo to aj moj pohlad na pouzivanie plastov v kuchyni tak ked sa to da nepouzivam plasty. Ale ci to ma naozaj vplyv to netusim
@rybkaa @aluska1404 baby a vy ste brali nejaké vitamíny aluška1404 ty teraz niečo berieš?
@martinam1812 ja nie,len čistú kyselinu listovú, pri stimulke pozor na bylinky. Nie je potrebné nič brať, stačí KL. Môžeš aj nejaké Multivitamíny, ako femibion, ale je to drahšie ako samotná listovka, môžeš ešte omega 3 mastné kyseliny (rybí olej),inak nič. Také srandy ako inofolic je zbytočnosť, určené len pre baby s pcos,aj to by som radšej odporučila znova čistú KL a inositol, lenže pri nízkom amh je to blbost brať.
@martinam1812
@rybkaa Ja si davam zatial inofolic pred tym sim si davala kyselinu listivu samotnu a pd bufucehobtyzdna infuzie lipoplus to ti predpisalana imunologii to su omega vitaminy oleje a tak.A to az 5 hodin musi kvapkat asu ma mrle zozeru 😂No vydrzim musim
@aluska1404 lipo je ok, ale inofolic zahoď, to ti je úplne zbytočne brať
@rybkaa Ked uz ho mam tak ho asi uz doberiem a potom ked tak dam kyselinu listovu.Neviem doktorka mi povedala ze ten je pre mna lepsi neviem v com ale asi v cene😂
@rybkaa mne povedala Dr. v centre, že je dobrý na kvalitu vajíčok, ja som sa pýtala na nosifol duo.
@martinam1812 Na asi kazdy doktir iny nazor mne zas ze nosifol nie je dobry pre mna ze lepsie inofolic.Myslim za je to asi jedno skratka asi kyselina listova treba🙂
@aluska1404 doktori to núkajú každej, ide len o marketingový ťah. KL obsahuje úplne málo, je to len samý cukor a pre baby, čo nemajú PCO úplne neopodstatnený.
@aluska1404 nosifol a inofolic je to isté, ale že úplne 😂 doktori to dávajú lebo im to tlačia díleri farmaceutických firiem
@rybkaa teda ani na kvalitu vajíčok to nepomôže? Mám doma jedno balenie, tak som ho chcela minúť keď ho už mám a čo je dobré na zlepšenie kvality vajíčok?
@martinam1812 veru nie, toto ti s kvalitou nespraví nič, vraj na kvalitu je super materská kašička - čerstvá.
Ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, či niektorá z Vás pred umelým absolvovala, alebo ide aj na genetické vyšetrenie ?Má to zmysel za tie peniaze??? Lebo my už máme schválenú žiadosť a musíme mesiac čakať na výsledky. ďakujem za rady
@rybkaa ja už beriem materskú kašičku aj s propolisom a peľom v tobolkách 🙂

Baby, malo ste nejaké vedľajšie účinky keď ste si pichali hormóny hlavne pri skrátenom protokole? Aj z toho mám obavy ako budem reagovať.