Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@aluska1404 to sa stihnes v pohode vyliečiť ešte 🙂 akú dávku si pichas?
@aluska1404 moooja,tak to nastve,ze prave teraz,ale ty sa vyliecis dovtedy,skus slanu vodu a mne najlepsie pomaha na hrdlo tantum verde zelene pastilky..skus ich
@aluska1404 prajem skoré uzdravenie a nech folikulky pekne rastú 🙂
@rybkaa Ja si picham 300 jednotiek menopur a diferelin a dakujm za podporu🙂
@rybkaa Ahojky ako sa mas ako tehuljujes vsetko dufam ze v poriadku zle ti nebyva?Ja uz som zdrava v nedelu idem na sono a mozno aj odber uz bude tak uvidime ci podrastli kolko od stredy uz sa moc tesim.Napis mi budem rada krasne tehuljovanie prajem🤰👶
@aluska1404 ahoj, to je super, že už budeš mať odber, aké si mala v stredu foliky? Keď budú v nedeľu už dosť veľké, pichneš pregnyl a o 2 dni odber a je to 🙂
A ďakujem, mám sa dobre, zajtra mám kontrolu kvôli tomu špineniu, hádam je všetko v poriadku, inak mi je dobre, zle mi nie je, len tak divne občas
@rybkaa Tak super drzim palceky na kontrole.Ja som mala na 9 den v stredu 6 folikulov dva boli 13 mm tak uvidime v nedelu ako podrastli minule som az 18 dni stimulovala tak dufam ze to nebude az tak dlho ze podradtu skor dohovaram im a rozpravam aby rastli pekne snad to pomoze.Pregnyl uz mi predpisali tak uvidime🙂
@aluska1404 o nie, to už sú dosť veľké, v nedeľu budú mať tak 18-20, takže už bude skoro aj odber, tak ti budem držať palce, daj potom vedieť, ako si dopadla 🙂
@rybkaa Jasne dakujem urcite sa ozvem dam vediet.Drzim palceky nech uz je to v poriadku bez spinenia aj babenko nech pekne rastie drzkaj sa 🙂
Baby nebola niektorá z vás na hysteroskopii v Heliose? Neviete povedať čo si treba vziať so sebou? D.
@emikyana Ahoj ja som bola v januari. Netreba ti vôbec nič, len občiansky a zdravotnú kartičku. Daju ti košeľu, šľapky aj čiapku, aj potom napiť po narkoze. Mobil si môžeš vziať na izbu, ostatné veci zamknes v skrinke. Trvá to len chvíľku, žiadne bolesti, bez problému, hneď ti povedia výsledky, z histológie asi o 2 týždne. Držím palce nech to dobre dopadne 🙂
Ahojte baby chcem sa s vami poradiť lebo netuším ako ďalej. Mne bolo zistené PCOS teraz beriem druhý cyklus Clostylbegit a progesterón ak by sa nám babo nepodarilo v máji som mala ísť na laparku. Lenže manžel bol na spmg a hodnoty sú dosť divoké. Nález má teratozoospermia s morfológiou dobrých sp. 2% lenže množstvo spermií je 151mil/mil čo je viac ako trojnásobok minima. Mobilita je 65%....môj gynekológ navrhol ísť k urológovi ale ja mám pocit, že to zrejme nepomôže.... poraďte či mám ísť s našimi diagnózami rovno do centra alebo čo by ste robili? Snažíme sa o bábo rok.
@lienocka1988 skus mu nasadit aj nejake vitaminy... mozno mal.stres alebo nejake ine faktory. Mozno sa mu zlepsi. V maji spravte novy spg a uvodite... to je moj nazor...
@lienocka1988 také obrovské množstvo nie je dobré, pretože mnoho z nich je nepoužiteľných, pohyb slabší a morfo majú zle asi všetci....vitamíny veľmi nepomôžu, resp. len slabo a keďže ty máš PCOS, šla by som rovno do CAR, s PCO sa ťažko plánuje aj styk, hlavne ak neovuluješ, je to zbytočné aj riešiť, laparku môžeš dať spraviť, no tiež to býva len krátkodobé riešenie, ak máš nadváhu, skús zhodiť a uvažujte o centre
@rybkaa ďakujem veľmi pekne za názor a radu 🙂 Myslím si, že ovulujem aspoň teda BT tomu nasvedčuje a nadváhu nemám. Tiež si myslím, že takto len budeme strácať čas a aj tak len pôjdeme do centra. Tebe držím palce aby si po takej dlhej a kľukatej ceste konečne tento rok držala v náruči svoje dieťatko. 😘
Ahojte, neivem ci som v dobrej teme, no aspons a opytam...je tu nejaka ktora darovala vajicka?
Baby tak dnes som bola na test 16.den po KET a hcg vyslo nad 10000 taka som stastna ale aj sa bojim tesit.dnes ma viac pobolieva brucho ale dufam ze to suvisi s tymi zmenami.
Ahojte! Mam na vas otazocku.Museli ste stale cestovat do Heliosu, alebo ste niektore veci riesili aj so svojim gynekologom? Neviem si predstavit, ze by sme si museli v praci brat tolko volna. Dakujem za odpoved 🙂
@basik1111 áno všetky kontroly aj odbery sa riešia v centre. Až predoperačné pred odberom vajíčok absolvuješ u gyn. a na internom.
@martinam1812
Dakujem za odpoved 🙂 a ako casto tam musis chodit? Na zaciatku kym ti urcia diagnozu si tam kolkokrat bola? Viem ze to je individualne ale aspon priblizne nech viem co ma caka...
@basik1111 no mne určili diagnózu na prvom sedení, no to som už mala výsledky z hormonálneho profilu od gyn. Vtedy zobrali aj krv a partnerovi spravili spermiogram a výsledky boli cca za dva týždne a potom sme spísali žiadosť o IVF na druhom sedení.
@martinam1812 tak to som rada ze tam nebudem musiet chodit ako na klavir...dakujem za info🙂
Ahojte. My ideme v stredu na prvu konzultaciu. Ako dlho to trva priblizne.neviete?a co nas caka na prvom vysetreni?
@martinam1812 dakujem ☺
@basik1111 počas stimulácie Áno, centrum si nezoberie na krk zle zmerané foliky a zle načasovany odber,pýtala som sa na to,keďže to mám 200 km tam a 200 späť. Boli to asi 4 kontroly,môžeš ísť od prvej injekcie aj na chorú, ak ti to kvôli práci viac vyhovuje a prípadne ak máš MT ďaleko, tak chodiť na kontroly do helios BB alebo KE. Prd vkladom som na kontrolu sliznice chodila k svojej gyn, to schvalili, ale počas stimulky nie.

@rybkaa
@cherrinka11 Ahojte dievcata tak dnes som bola ma sone som 6 den a msm 3 folikulky zatial aj minule som mala tolko a neskor sa to rozbehlo.Akurat ze som musela nasadit tie antibiotika necitim sa choro ole hrdlo bolelo uz 3 dni vcera sa mi zdali ze lepsie a dnes opuchnuta mandla brutalne.Tak chvala bohu ze lwn 3 dnove a do odberu je daleko este skoro 2 tyzdne tak dufam ze bude vsetko ok.🙂