Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@nanuska123 ahoj, ako ste sa rozhodli s dalsim postupom? my sme boli vcera na konzultacii a dali nam na vyber planovy pohlavny styk alebo IUI, mame mesiac na premyslenie...
@martinam1812 a si spokojná ? Je to vaše prvé ivf ?
@matrix87 rozhodli sme sa pre planovany styk. Chodim na folikulometriu. Clostil mi nejak nezabral, na 11 DC som nemala ziadny dominantny folikul,na 17DC bol jeden 12mm,takze berem inofolic este a v utorok zase odmerat. Na folikometriu som raz bola v MT, v piatok a v utorok u svojho. Potom len volam a tam urcuju,co dalej.
@22erik áno je to prvé IVF a zatiaľ sme spokojní. BB je bližšie ako Martin a chodia tam tí istí Dr. ako sú v Martine v Heliose. V máji by som mala začať s krátkym protokolom. Som plná očakávania no aj obáv.
Baby to Helios na pobočku aj v KE? A neviete aký lekári tam robia???
@nanuska123 a na folikulometriu ides chodit len k svojmu dr? ci budes chodit do heliosu? ja nad tym stale rozmyslam, ze co si vybrat... pri oboch je asi rovnaka sanca, vsak? ci iui je istejsie? mne by mozno bolo fajn aj dlhsie pracovat este, aby som mala narok na matersku v pripade uspechu, ale mna ten jeden a pol roka neuspechu tak vystavil, ze ja by som bola najradsej keby to vyslo na prvy pokus....
@martinam1812 moje to je už druhé prvé bolo v Martine ale keďže som z BB tak chodím teraz sem už som začala s krátkym protokolom v stredu mám odber vajíčok tak uvidíme ...🙏
@matrix87 neviem,jedna baba na MK mi pisala,ze je to skoda penazi ak davaju takto na vyber. Aj lekar mi povedal,ze je to iste akurat pri iui to daju o 5 cm dalej
@22erik držím ti palčeky. Čím stimuluješ? Potom sa ozvy.
@martinam1812 ďakujem ja stimulujem diphereline jedna k jednej a menopur štyri prášky k jednej vodičke
@22erik ja budem mať decapeptil a puregon
@martinam1812 vy ste prvý krát otehotnela spontánne ?
@22erik áno prirodzene, Dr. v CAR povedal, že to bol zázrak.
@martinam1812 najkrajší zázrak 👶
No my ideme 10.5 do heliosu v Mt na konzultaciu tak uvidim ci mam pomozu
Ahojte, chcem sa pridať...ideme 5.5. do Heliosu v Martine na prvu konzultáciu....vobec neviem, co mám čakať...ale som velmi zvedavá, čo nám navrhnu...asi sa opýtam blbo, ale co je to ten kratky a dlhy protokol? ...dakujem...drzme si palce 🙂
@lenka2905 ahoj nemate sa coho bat vsetci su tam mili .doktor sa svami porozprava porobia vam testy a navrhnu dalsi postup.dlhy proto´kol je ked sa zacina stimulovat zhruba 17 dc a trva zhruba mesiac.kratky prtokol tusim zacina 2 dc, do zhruba 14 dc .dlzku protokolu urcia podla zdravotne stavu pacientky ci problemu
@lenka2905 dajte vediet baby ako to prebiehalo naco sa mam pripravit

@22erik ahoj my chodíme do CRM v BB.