icon

Sanatórium Helios Martin

saxana2006
6. mar 2016

dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?

rybkaa
9. máj 2017

@peta1223 ahoj, ako dopadla kontrolná krv? dúfam, že hcg rastie 🙂

danaa2811
9. máj 2017

ahojte,mozem sa opytat ci je mozne, ze vam neschvalia ziadost na iui???

rybkaa
9. máj 2017

@danaa2811 na iui sa nedáva žiadosť, je to výkon plne platený tebou, poisťovňa neuhrádza nič

martina7905
9. máj 2017

Tak zajtra nas caka prva konzultacia sa aj tesim aj bojim co ma caka a podobne

peta1223
9. máj 2017

@rybkaa ahoj​ ano rastie už je 180-200.

rybkaa
9. máj 2017

@peta1223 super, len tak ďalej 🙂

peta1223
9. máj 2017

@rybkaa ďakujem🙂

peta1223
9. máj 2017

@rybkaa prosím ťa aké hodnoty hcg musím mať aby mi potvrdil tehu bo dnes som bola u svojho gynekológa ale tam už nebolo a sestrička mi povedal že aby som ešte v robote nevravela že som tehotná že ešte niesom.

rybkaa
9. máj 2017

@peta1223 v robote to oznám, až keď budeš mať tehu knižku, skôr je to zbytočné, kedže sa môže kadečo stať - hcg je pozitívne, no zdravé tehu sa potvrdí až po akcii srdiečka - cca v 7 tt. Najprv je potrebné potvrdiť, že je plod v maternici a nejedná sa o mmt a potom tiež aby bol v gestačnom veku plod a nejedná sa teda o anembryomolu a nakoniec sa potvrdí srdiečko, čím sa potvrdí vitálne embryo a teda tehotenstvo. Takže s oznamovaním opatrne, ak máš náročnú prácu, hlavne fyzicky, choď na pn

rybkaa
9. máj 2017

@peta1223 a na to, aby bolo vidno niečo v maternici je potrebné mať hcg min. 1000

martina7905
9. máj 2017

Baby to hcg z krvi vam povedia hned kolko je ci az po nejakom case

peta1223
9. máj 2017

@rybkaa no pracujem v nemocnici a zdviham pacientov a už som na PN aj keď vrchná sa pital že čo mi je tak som povedal že sa necítim dobre že som musela ísť k doktorovi tak dúfam že nebude vizvedat.dakujem:slight_smile:

rybkaa
9. máj 2017

@martina7905 keď je odber v heliose, tak ešte v ten deň poobede volajú, ak u svojho gyn, tak na druhý deň

rybkaa
9. máj 2017

@peta1223 hm, no tak to si spravila dobre, aj vzhľadom na infekčné prostredie 🙂 aspoň si oddýchneš
ešte ideš na ďalší odber? aj sono už budeš mať nabudúce?

martina7905
9. máj 2017

@rybkaa ano ideme zajtra do heliosu aj na krv no uvidime ci vsetko dobre dopadne

peta1223
9. máj 2017

@rybkaa ano v piatok idem aj na krv aj na sono no uvidíme či tam dačo bude podľa digitálalneho test som cca 1-2 týždeň🙂

lenka2905
10. máj 2017

Baby, chcem sa spýtať, je tehotenstvo po IVF automaticky rizikové?...tie,ktoré ste to absolvovali bolo vám odporučené ísť na začiatku tehu na PN?...čítam vašu komunikáciu a tak mi napadlo, či sa odporúča byť po ET doma alebo to je len moje rozhodnutie a záleží od práce, ktorú vykonávam? ...dakujem...

izzie27
10. máj 2017

@lenka2905 nemusi byt rizikove. Raz som bola po ET dlhsie doma ale nevyslo to. Potom som skusila iba 1-2 dni a sla do prace. Zalezi aj od prace aku vykonavas.Drzim palce

renimac
10. máj 2017

@lenka2905 nie, nie je 😉. Ja som sa 2 dni po ET šetrila a oddychovala a potom už fungovala normálne. 5 dni po som už bola na svadbe, ale nevystrajala som 😉. Nejak mi už bolo divne 😊.

renimac
10. máj 2017

@lenka2905 ale musím uznať, že prvý trimester som bola doma bez práce, chvalabohu, lebo som ho komplet celý prevracala. Ale okrem tohto, úplne bezproblémové tehu. Klop klop klop.

danaa2811
10. máj 2017

@rybkaa dakujem velmi pekne za odpoved

rybkaa
10. máj 2017

@martina7905 a ako testy, skúšala si? či na konzultáciu ideš? tak HP ti nepovedia, ani spg, až na ďalšom sedení, prípadne si potom z recepcie vyžiadaj výsledky do mailu, mne poslali aj moje aj manželove 🙂

rybkaa
10. máj 2017

@peta1223 na sone ešte nebude nič vidno, len vysokú sliznicu, ale hlavne nech teraz rastie hcg 🙂

rybkaa
10. máj 2017

@lenka2905 nie, určite nie je rizikové, prečítaj si môj príspevok asi 1-2 stránky dozadu o tom, že ženy sú len príliš opatrné a sedia doma na zadku, aby sa náhodou nepresilili. Je to blbosť, ja som normálne šla aj po opu aj po vklade na druhý deň do práce, robím v kancelárii, takže nič hrozné....samozrejme, ak pracuješ fyzicky a máš náročnú prácu, môžeš ísť na PC, ale neverím, že sa na tom niečo zmení - koľko žien otehotnie ani nevie kedy a idú po každej ovulácii na PN? Nejdú 🙂 ak by si mala problémy, že by si špinila alebo niečo, PN je v poriadku, ale to - preventívne - nie je potrebné a už vôbec nie rizikové tehu ak ide všetko ako má 🙂

peta1223
10. máj 2017

@rybkaa ďakujem

martina7905
10. máj 2017

@rybkaa ano boli sme na konzultacii a na spg a krv ze vraj nabuduce budeme vediet viac tak len cakat

ramadasa
14. máj 2017

Toto je nasa dcera Julia

matrix87
31. máj 2017

baby, mam problemik. mam si pichnut dnes pregnyl. mam ho doma. ALE, ked som ho otvorila, su tam len dve ampulky, ako si to mam pichnut? ci ked to zmiesam, tak v jednej ampulke zahadne objavim ihlu? dik za info

salonecka6
31. máj 2017

@matrix87 ihly aj striekačku si musíš kúpiť v lekárni. Ja som si pregnyl dala pichnúť v nemocnici, alebo môžeš ísť aj na pohotovosť...

lienocka1988
1. jún 2017

Ahojte baby, potrebovala by som od Vas radu. Idem navstivit sanatorium helios....len mam dilemu ci ist do Martina alebo rovnaky profesionalny pristup bude aj v pobocke v Košiciach?....totiž Košice mám oveľa bližšie