Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
ahojte,mozem sa opytat ci je mozne, ze vam neschvalia ziadost na iui???
Tak zajtra nas caka prva konzultacia sa aj tesim aj bojim co ma caka a podobne
@peta1223 v robote to oznám, až keď budeš mať tehu knižku, skôr je to zbytočné, kedže sa môže kadečo stať - hcg je pozitívne, no zdravé tehu sa potvrdí až po akcii srdiečka - cca v 7 tt. Najprv je potrebné potvrdiť, že je plod v maternici a nejedná sa o mmt a potom tiež aby bol v gestačnom veku plod a nejedná sa teda o anembryomolu a nakoniec sa potvrdí srdiečko, čím sa potvrdí vitálne embryo a teda tehotenstvo. Takže s oznamovaním opatrne, ak máš náročnú prácu, hlavne fyzicky, choď na pn
Baby to hcg z krvi vam povedia hned kolko je ci az po nejakom case
@martina7905 keď je odber v heliose, tak ešte v ten deň poobede volajú, ak u svojho gyn, tak na druhý deň
@rybkaa ano ideme zajtra do heliosu aj na krv no uvidime ci vsetko dobre dopadne
Baby, chcem sa spýtať, je tehotenstvo po IVF automaticky rizikové?...tie,ktoré ste to absolvovali bolo vám odporučené ísť na začiatku tehu na PN?...čítam vašu komunikáciu a tak mi napadlo, či sa odporúča byť po ET doma alebo to je len moje rozhodnutie a záleží od práce, ktorú vykonávam? ...dakujem...
@martina7905 a ako testy, skúšala si? či na konzultáciu ideš? tak HP ti nepovedia, ani spg, až na ďalšom sedení, prípadne si potom z recepcie vyžiadaj výsledky do mailu, mne poslali aj moje aj manželove 🙂
@lenka2905 nie, určite nie je rizikové, prečítaj si môj príspevok asi 1-2 stránky dozadu o tom, že ženy sú len príliš opatrné a sedia doma na zadku, aby sa náhodou nepresilili. Je to blbosť, ja som normálne šla aj po opu aj po vklade na druhý deň do práce, robím v kancelárii, takže nič hrozné....samozrejme, ak pracuješ fyzicky a máš náročnú prácu, môžeš ísť na PC, ale neverím, že sa na tom niečo zmení - koľko žien otehotnie ani nevie kedy a idú po každej ovulácii na PN? Nejdú 🙂 ak by si mala problémy, že by si špinila alebo niečo, PN je v poriadku, ale to - preventívne - nie je potrebné a už vôbec nie rizikové tehu ak ide všetko ako má 🙂
@rybkaa ano boli sme na konzultacii a na spg a krv ze vraj nabuduce budeme vediet viac tak len cakat
baby, mam problemik. mam si pichnut dnes pregnyl. mam ho doma. ALE, ked som ho otvorila, su tam len dve ampulky, ako si to mam pichnut? ci ked to zmiesam, tak v jednej ampulke zahadne objavim ihlu? dik za info
@matrix87 ihly aj striekačku si musíš kúpiť v lekárni. Ja som si pregnyl dala pichnúť v nemocnici, alebo môžeš ísť aj na pohotovosť...
Ahojte baby, potrebovala by som od Vas radu. Idem navstivit sanatorium helios....len mam dilemu ci ist do Martina alebo rovnaky profesionalny pristup bude aj v pobocke v Košiciach?....totiž Košice mám oveľa bližšie

@peta1223 ahoj, ako dopadla kontrolná krv? dúfam, že hcg rastie 🙂