Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@pawlinka1 My ideme tiez prvykrat.No manzel bol url lieceny a spermiogram mu robil jeho url niekolkokrat.Liecil ho ca 6 mes. No ani potom SPG lepsi nebol. My sme este starsi od vas.Ja budem mat 35 a manzel bude mat 43. Drzim vam prsty a budem rada, ked si tu obcas popiseme, ako sa vam dari na ceste za vasim snom.Pekny vecer.
@espritka29 paaani moji tak drzim palceky ...potom sa ozvem ked budeme mat po pekny vecer❤
sto ludi, sto chuti/nazorov 🙂 nechcem nikoho odradit ani nic podobne, ja osobne mam zmiesane pocity zo sanatoria Helios. nevravim ze su TOP, ale ani opacne. zo sonograf.vysetrenia a hormonalneho profilu mi p. dr. Culbova oznamila ze mam polycysticke vajecniky. Z coho som bola dost prekvapena, pretoze mavam ovulacie(co v pripade PCO bez hormonalnej stimulacie nieje), taktiez nemam ani nadvahu a ani ostatne priznaky, a aj moj obvodny gynekolog mi to zasadne vyvratil, takze naozaj netusim co pani dr tym chcela povedat. ci sa len pomylila pri prezentovaní vysledkov alebo nas len beru ako pripadny zdroj prijmu.dala som im vsak sancu, a v utorok ideme s manzelom na nase prve IUI, tak som velmi zvedava ci sa nam podari konecne otehotniet.
@batiwa ahoj..kedy idete v utorok?my ideme tiez tam v utorok o 14:00..kedy ti robili hormonalny profil?my ideme v utorok s priatelom vyberat darcu spermii ...a ziadne take vysetreie mi este nerobili...drzim vam palceky....
@saxana2006 ahoj, ideme rano na 7. Hormonalny profil mi robili pri prvej navsteve co bolo pred 2 mesiacmi. Aj ja vam drzim palce, aby ste si nemuseli hladat darcu ale postarali sa o to so,,svojimi vlastnymi" 😉
@batiwa dakujeme..ale my musime ist s darcom lebo mam priatela na voziku... 🙂 a u neho je pohyblivost spermii minimalna...ale to nevadi..teraz cakame uz len kym mi pridu moje dni a ideme brat tabletocky a ideme na ten lacnejsi sposob... 🙂 ako ste inak dopadly?
@saxana2006 my sme boli na tom iui, podla dr vsetko prebiehalo super, teraz beriem duphaston a uz len cakame dva tyzdne, kedy pojdem na krvny test 🙂 dufam ze sa ujalo aspon jedno male drobatko..noo a to mate 100% ze priatelive spermie niesu schopbe oplodnenia?ani cez ivf?
Aj ja idem okolo 18 tento mesiac na sono a tak idem tiez na to uiu...ano my mozeme len a len darcu...a duphaston ti predpisaly po zakroku?ako casto duphaston beries?kolko si za neho doplacala?drzim vam palceky...daj mi vediet ako si dopadla 🙂
@aluska1404 mozno ze sa stretneme v cakarni... 🙂
@batiwa my musime ist urcite darcom...no najprv ideme na iui ...18idem na sono aby mi povedali kedy mozem ist na datie spermii...ako casto beries duphaston?kolko si doplacala za neho?duphaston ti predpisaly hned po iui?
@batiwa a tebe drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo..daj vediet ako si dopadla 🙂
Aj vy idete dnes na sono?tak mozno sa stretneme drzim vam vsetkym palceky ja mam dnes uz posledne sono drzte mi palceky pekny dnik
@saxana2006
Baby my ideme 1x a tiez 18 tento mesiac ale az na 13.00 vy idete asi skorsie ze?
@aluska1404 a ako si dopadla?myslim na teba a drzim palceky 🙂
@pawlinka1 ja by som mala ist 18 na sono ale neviem ktory den...zacala som dneska mat svoje dni takze o 3dni zacinam brat tabletky dozretie vajicok...a potom to sono...neviem aky cas...kmale ked tam zavolam dam vam vediet 🙂
@saxana2006 No dufam ze dobre som dopadla 10 folikulov doktor vravel ze z toho vypadaju 8 vajicka 2 su 2,2 cm 2 su 2,1 ostatne 1,9 cm tak dufam ze je to fajn v pondelok idem na odber😁
@saxana2006 duphaston mi predpísali v den ked som bola na kontrolnom sone pred iui, a beriem ho rano a vecer. Doplacala som okolo 3 €. Pregnyl bol drahsi, ten mal 13 € doplatok... Budem drzat palce aj vam ostatným zienky 😉 a jasne ze dam vediet saxana ako sme natom 🙂
No tak super...budem na teba mysliet...budes pri odbere v anesteze?
@batiwa a pregnyl mojo naco beries? Od pondeka beriem clostilbegyt..potom mam predpisanu tiez injekciu pregnyl...na sono idem 18 aspon vtedy mi to vychadza..za sono si nieco platila?drzim ti palceky..juj uz chcem vediet tvoj vysledocek 🙂
@saxana2006 pregnyl som si pichla 36 h pred iui aby praskli folikuly.uz to neberiem. Za nic som neplatila, len za lieky a potom uz len samotné iui 100 €. Ooh, ani mi nehovor, aj ja chcem uz vediet vysledky ake este mam casuu, dovtedy sa aj clovek mize zblaznit. Najdlhsie 2 tyzdne
@batiwa no to ti verim...nie si na fb?premna prvykrat co som sa tesila na svoje dni...no my budeme platit 300eur lebo 200eur stoja darcovske spermie ...ale to nevadi...a na iui si isla asi v ktory den?
@batiwa a kto ti pichal tu injekciu pregnyl?
@saxana2006 pregnyl mi pichla jedna moja znama. Bola som tam na 13 den cyklu
@batiwa jaj...kedy ides na sono?
@saxana2006 na sono nepojdem, ale 19.4 idem na krv a z tej mi povedia ci som tehotna. A ak budem, sono uz byde riesit moj obvodný gynekolog
@batiwa no tak superrr..daj potom vediet ako si dopadla...a 19.4 kedy budes v heliose?
Este neviem no mame prist do pol 9
@batiwa daj potom vediet ako si dopadla...drzim prsteky
Ide niektora z vas zajtra na odber vajicok do Heliosu?ako sa citite?Ja uz docela nafuknuto a trochu uboleno a vy?

@espritka29 obaja ideme 1x priatel este na spermiograme nebol no vsak ani my sme neni najmladsi mne taha na 31 a mojmu 36....a za kolko ste mali hotovy spermiogram?hodku?silno drzim palceky aby sa vam to vydarilo