Sanatórium Helios Martin
dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?
@maria394 A teraz som vycitala ze okolo 150 eur za 3 embijka a aj v Cechach to stoji okolo 3000-4000 ceskych.Robia to laserom ale priamo v cenniku to ani ja som nenasla😉
@saxana2006 ja osobnu skusenost nemam, ale 2 kamosky v Heliose dobabrali, jednu dokonca viac ako bola a tu davali dokopy v ISCARE v MT. Obe maju nastastie deticky. Tej druhej pomohla bylinkarka. A ked sa stretla s mudr. co ju tam mal roky nastarosti a zistil, ze ma dieta jej do oci povedal, ze si myslel, ze v zivote mat nebude. Dalsia chodila 6 rokov do Heliosu nechala tam nemale penuaze, nakoniec jej jedna mudr. poradila pichat heparin hned ako otehotnie a uz ma 2 deticky. Dalsia znama ma ale vdaka nim dvojicky. A velmi dobrej kamoske odporucili hned umele a popri tom by stacila inseminacia, je vsak lacnejsia. A ked prisla s tym, ze umele nechce, tak sa s usmiatej mudr. stala odmerana mudr., ktora ju odbila sonom a poslala domov. A kamarat tam bol na 4D sone s tehotnou priatelkou a povedal, ze v porovnani s mudr. Grochalom strach a hroza. Tolko co mam ja info z okolia.
@spuntikmathiasko vies ako to chod...kazdyma iny nazor na tieto cenra..u niekoho je dobry helios a u ineho iscare...alebo gyncar...ja uz mam papiere na ivf..odpondelka zacinam s liecbou takze som zvedava ako to vsetko dopadne 🙂
Ahojte aj mi z manzelom chodime do Heliosu. Cely personal je skvely. 26.5 idem na ultrazvuk pred IUI tak drzte prsty, ten predosli nedopadol dobre, tak som zvedava ako to dopadne tentokrat.
@mmagdula ahojky..tak drzime palceky..nam iui nevyslo takze sme isli na ivf...nezatazuj sa nadtym komu to nevyslo a komu ano..mysli nato stale ze ti to dobre dopadne a uhniezdi sa tam kde ma...drzime palceky 🙂
@saxana2006 dakujem pekne, a ako dlho trvalo kym vas dali na ifv? Z manzelom chodime od marca a este nevieme ci mame schvalene poistovnov. Ani sa to neda brat komu vyslo komu nie kazda sme ina 🙂 🙂 🙂
@mmagdula presne tak kazda sme ina...tak do mesiaca ti schvalia ziadost na ivf....
@saxana2006 tebe volali ohladom schvalenia lebo ty si volala na poistovnu. Uz ubehli 2mesiace a zatal ziadne info nemam
mne poslaly sms z heliosu..skus si zavolat do heliosu ze co je s tou ziadostou....ci ti uz prisloo rozhodutie 🙂
@renitr v Heliose MT to vyslo 3000 aj z cestami ale zaleži kolko vajičok budete mat.Potom akou metodou to budu robit..Ja som mala 14 a 10 oplodnovali PICSI aj predlžena kultivacia na všetky.Otehotnela som na prvy krat ale som v 11 tyždni mala odumrety plod.Chystam sa na Ket.A mam 42 vek.
@saxana2006 idren tam 26 na ultrazvuk pred IUI tak sa rovno opytam. A mozem sa ta opytat kolko ta to vsetko stalo? Ak ti to nevadi
@mmagdula jasne pyaj sa v pohodicke..vsetkeho ta to vynde aspon mna to tak vyde 1000eur bez zmrazenia emrbri
@saxana2006 no tak mi vravela doktorka ze mam pocitat do 1300€. A aj z mrazenim. Uvidim idem v stvrtok tam ale vajecniky mi neskoro dozrievaju tak sa asi budem pytat rovno na Ivf
@saxana2006 hlavne nech co najlepsie 😉
@mmagdula no tak to aj vychadza 🙂
@spuntikmathiasko co hlavne najlepsie?
@saxana2006 liecba a vsetko s cim zacinate v Heliose 😉
Ahojte tak my sme boli v stredu v heliose spg u priatela relativne v pohode...hustota,pohyblivost ok len hlavicky u spermii ze ma niako divne tvarovane....ja horm.profil tiez v pohode boli sme u pana dr Dornaja aspon si myslim ze sa tak volal😁fajn doktor len mi trosku ublizil pri sone skontroloval vajicka po clostyle pravy celkom ok ale lavy uf 10minut mi tam vrtal co ho nemohol najst.....takze zas clostyl 3xdenne ked budem mat sviatky baby neviem ako vy ale ja som z neho mimo len by som spala....vcera jedna injekcia pregnylu a dnes a sobotu planovany sex
@pawlinka1 myslis toho noveho doktora ci medika ci co tam vlastne on robi ja som bola u neho a mam rovnaku skusenost ako ty ....
@123tana123 a aky mas na neho nazor?😉nam sa zdal v pohode
Ahoj baby. Je tu niekto kto mal v Heliose kratky protokol a dopadlo to dobre v zmysle,ze boli folikuly v pohode?lebo uz viem,ze sa tam stalo aj take bohuzial ze jednej babe popraskali folikuly lebo ich pravdepodobne neskoro odoberali. Ja som akurat dnes 5ty den protokolu,zajtra rano mam 1.ultrazvuk. uz je to nas 4ty pokus a zatial som ohladom toho strach nemala,viac z tohi ci sa embryjka vyhatchuju a potom uchytia. Kedze mam uz obehane Kosice aj Brno,viem ze nazory na centra su rozne ale predsa budem vdacna za kazde info hlavne ohladom kratkeho protokolu a ich pristupu. Dakujem a kazdej snazilke drzim palce!
@torpilla123 ahoj tak ja som mala kratky protokol menopur 300j a diphereline. Mam nizke amh, dufala som ze dosiahneme pri mojom zdravotnom stave aspon 1embryjko schopne na vklad. Pomaly sa mi vyvijali folikuli, tak zo 14 dni bolo 18 dni. Na 18 den cyklu mi odobrali folikuly-4folikuly(co bolo u mna viac ako sa mohlo cakat). Vo vsetkych 4 folikoch boli zrele vajicka. 3 sa oplodnili a dotiahli do vsetky tri na super kvalitne embryjka po predlznej kultivacii. Pre mna aj lekara to bol uspech ktory nikto necakal. Akurat sa u mna vyhrieva v brusku jedna bublinka a dve su zmrazene. Krvne testy mam az 24.6. Ale aj tak je to velky uspech. Drzim ti palceky.
@marykate82 ahoj ja som teraz 28.6 objednana na konzultaciu pred IVF a mm na halosperm. Podla coho urcuju protokol? A kolko vas to stalo do kopy. Drzim prsty nech sa tam pekne drzi. 🙂
@marykate82 dakujem pekne za odpoved.je to povzbudzujuce. My mame tiez problemovy spermiogram a ja mam aj pcos,takze to uz 3x nevyslo. Dnes som bola na 1. kontrole,zatial mame 4 vacsie folikuly a niekolko mensich.snad z toho budu ason 2-3 embryjka. Tebe gratulujem a drzim palce aby vsetko islo velmi hladko a vyborne az do uspesneho konca ;)
@mmagdula Ahoj, my sme mali prvu konzultaciu 15.4. Najprv sme isli na odber na spermiogram (my sme dali urobit halosperm, keby nahodou bolo treba, lebo priatel nemohol ist stale so mnou, byva cele tyzdne na cestach). Potom si nas doktor vzal dnu do ambulancie a pytal sa preco sme sa rozhodli pre IVF a ked som mu spomenula, ze nas poslal moj lekar, lebo mam endometriozu a extremne nizke amh (na moj vek, 33 rokov), tak doktor zacal lustit vsetky lekarske zaznamy, ktore som so sebou zobrala. Skontroloval ma a povedal, ze mame velmi malo casu, lebo stav mojich vajecnikov daleko nezodpoveda mojmu veku (tesne pred menopauzou). A nasledne sme vypisali ziadost pre poistovnu, podpisali sme ju obaja, vysvetlil nam ako to cele IVF bude prebiehat a co od toho cakat a co caka on od nas. On stanovil kratky protokol vzhladom na moje diagnozy a casovu tiesen. V klude mi napis sukromnu spravu ak chces cokolvek vediet 😀
@torpilla123 My sme nastastie spermiogram a halosperm mali bezproblemovy, problem je u mna. Ale napriek tomu ze musime vyuzit kazde vajicko sme davali robit ICSI a PK. Drzim ti palceky a verim ze sa ti to tentokrat podari dotiahnut k tym 3 embryjkam aspon 😀
Ahojte, nemá tu niekto skúsenosti s dlhým protokolom a meškaním menštruácie... ide ma už "vystrieť" na 15DC som začla užívať PROVERU a potom pichať DECAPEPTYL, problém je že stále pichám decapeptyl a menštruácia nikde, mešká už 7 deň, dnes som bola opať na Krv v Heliose, ale len mi povedali, že pichať ďalej a čakáme na menštruáciu... meškala niekomu pri dlhom protokole tak dlho...?je to normálne?
@wanda52 Jasne , bral som Tribulus Terrestris, a Selezin Ace. Sú výborné vitamíny fakt po vyskúšaní partner zistí zmenu hustoty spermií. Ak uvažuješ o kúpe tých vitamínov tak doporučujem stránku www.pilulka24.sk je to tam lacnejšie i rýchle dodanie do dvoch dni.

@maria394 Ja by som ti rada odpovedala ale tiez to neviem a mas pravdu nikde nic nie je popisane iba v tych papieroch co mi dali a len take odborne nazvy ale nic podrobne .ale klusne ti to mozem prepisat tu je poatup na papieri od nich ak by si chcela