icon

Sanatórium Helios Martin

saxana2006
6. mar 2016

dobry den..chcem sa vas opytat chodi niekto do heliosu do martina?ja idem prvy krat v piatok na konyultaciu 🙂 ako to tam chodi?aka je pani doktorka Culbova?

saxana2006
autor
13. sep 2016

@monikakreativ ahoj..ja som bola v heliose..ale ja som mala výbornú priechodnosť

saxana2006
autor
13. sep 2016

@monikakreativ ja neviem oni nie každého posielajú...z nás všetkých som bola iba ja na priechodnosti

julina3
22. sep 2016

@monikakreativ Ak si myslela IUI, tak pred týmto zákrokom má byť vždy vyšetrená priechodnosť vajíčkovodov. Ak sú totiž nepriechodné, IUI je len strata času a peňazí, ak sú neúplne priechodné, hrozí mimomaternicové tehotenstvo. A vôbec, ak sa páru dlhšie nedarí dopracovať k bábätku, zistiť stav vajcovodov patrí k základným vyšetreniam

lapaz
4. okt 2016

Ahojte, žienky. Oplatí sa cestovať do Heliosu, keď mám bližšie iné centrá? Vaše názory?

saxana2006
autor
4. okt 2016

@monikakreativ ahoj ja som mala priechodnosť výbornú....to bolo moje jediné vyšetrenie v heliose....inak žiadne..ja som otehotnela na prvý krát...a teraz už sme v 5mesieci 😉

cukyluky333
4. okt 2016

@lapaz myslim ze nie. Ak pouzivaju tu istu metodu tak to je asi jedno kam pojdes. Je to cele velmi krehke. No zas ten Helios Martin ma celkom dobre vysledky a dost aj vychytane muchy. Ja som po druhom IVF vysledok este neviem.

simonasimon
16. nov 2016

Ahojte ,snad tu este niekto bude 🙂 2.1. Mame ist prvy krat do Heliosu a som hrozne zvedava. . Dve deticky uz mam a o tretie sa snazime vyse dva roky s stale nic. Moja gynekologicka ma dookola na nieco lieci. . Stale antibiotika dala mi ich aj na chlamydie aj napriek tomu ze nemala vysledky. Som uz zufala. Kazdy mesiac som iba sklamana. Myslite ze v tom Martine pomozu ? Dakujem pekne za odpoved ;)

simonasimon
16. nov 2016

Vobec nemam pocit ze by sa mi s telom nieco dialo .. Ze by bol problem niekde. . Tvrdila ze nikde problem nevidi a potom odrazu taka bakteria potom zase ina :(

tominqo21
16. nov 2016

@simonasimon ahoj ja som chodil do heliosu lebo s partnerkou dlho mat deti volako nemozme tiez to je cez 3 roky. V heliose jej zistili ze jej zlyhavaju vajecniky a ja mam zly spermiogram . Predpisali nam teda tablety na upravu vsetkych veci no po opakovanom vysetreni sa vraj zlepsil len spermiogram jedina moznost je umele oplodnenie. Zatial neriesime ale boli sme u druheho lekara a vraj vidi zlepsenie a ze ani umele riesit nemame lebo je to strasne vela penazi a zbytocne ked sa moze podari aj normalnym sposobom... takze ci pomohol helios neviem

elis14
17. nov 2016

@simonasimon ahoj mi chodime do heliosu od marca a nemozem sa stazovat mne zensky stale tvrdil ze u mna je vsetko ok tak sme zacali chodit do heliosu a tam zistili ze vsetko v poriadku nie je ako tvrdil moj lekar teraz ideme na prve ivf a verime ze dopadne uspesne a konecne sa dockame vytuzeneho drobca 🙂 ja som s pristupom lekarou velmi spokojna

ika7
23. nov 2016

Ahojte prosim vas viete mi poradit co znamena zlozitejsi protokol s antikoncepciou?

simonasimon
9. dec 2016

elis14 a tominqo21 dakujem Vam . Ja som si to troska tiez rozmyslela. Vobec neviem co robit. Ja uz ani neviem ci verit lekarom :(

tominqo21
9. dec 2016

@simonasimon skôr by som rozmyšľal aj po finančnej stranke lebo vieš ze na prvý hop šup sa to vydariť nemusí. Ale ak to musi byt umelo tak by som do toho šiel no ja som sa už s partnerkou rozišiel takže už toto riešiť nemam s kým. ☹

saxana2006
autor
10. dec 2016

@tominqo21 tak to mi je ľúto že ste sa rozišli

tominqo21
10. dec 2016

@saxana2006 no stalo sa zobral som to tak tragicky ze som si siahol na zivot ale zachranila ma zachranka . Skoncil som na psychiatrii ale liecim sa doma a som na tabletkach takze kvoli nej som si znicil aj zivot. Ale tym som vsetko pochopil ze je dovod preco este zit lebo je milion zien a isto sa najde zena pre mna ktora ma bude brat takeho aky som a zdielat so mnou vsetko s nasimi zivotnymi prilezitostami 🙂 takze otehotnite zeny cim skor kym to ide lebo to dieta v zivote je najkrajsie v zivote co vas moze postrehnut. Viem o com hovorim lebo po babetku tužim ako po teplom rožku. 🙂 @simonasimon aj tebe to patri

saxana2006
autor
10. dec 2016

@tominqo21 ochhhh...tak ti poviem to nestojí zato si siahnuť na život...je to ťažké o niekoho prísť ktorý bol pre teba všetkým...dávaj pozor na seba keby niečo píš správu alebo píš mi na fb..len mi pošli tvoj link na fb

tominqo21
10. dec 2016

@saxana2006 saxanka ja uz fb nemam ja som odstranil všetky učty čo mam zaregistrovane na nete :( ak by tak by som ti tu napisal ale zatial nepovazujem za potrebne nakolko mam lieky a je mi fajn 🙂 ale dakujem ti za vsetko aspon viem ze mam u niekoho oporu 🙂 sa porozpravat

saxana2006
autor
10. dec 2016

@tominqo21 jasne že máš....drž sa a hlavne myslí nato že máš ľudí okolo seba čo im na tebe záleží...a sú aj iné baby.....drž sa 🙂

tominqo21
10. dec 2016

@saxana2006 jasne aj ty sa drz dakujem :')

saxana2006
autor
10. dec 2016

@tominqo21 ďakujem...tak my sa držíme...ešte vydržať 2,5mesiaca do porodu 🙂

illinka
10. dec 2016

No ak mozem napisem moju skusenost s heliosom. V 2013 som prirozdene otehotnela ale skomcilo to MA. Ked sa nedarilo sli sme do heliosu v 2/2015. Manzelov spg vraj dobry a ja skoro ako vsetly co tam.pridu PCO. Tak 2 mesiace sme skusali planovane a potom v 4/2015 IUI. Nevyslo dalsi mesiac povedali ze m vela folikul tak odlozene a dalsi mal manzel zly spg. Tak sme sa dali na IVF 10/2015 ET 11/2015 KET. Dalsich sme nemali. V janurari som si dala spravit priechodnost a genetiku aj ked povedali ze zbytocne. Druhe IVF 6-7/2016 z.kooopu vajicok ostalo na 6 den jedno zial ani to sa neuchytilo... a zas navrhovali dalsiu konzlutaciu.vtedy som im povedala nie dakujem uz stacilo... v auguste som sla ku liecitelke v septembri na mojzisovej cvicenie a v oktobry dve ciarky na teste...
Moj zaver.helios ma sklamal a hlavne v tento rok to tam bolo citit ze uz sme len cisla v poradi...a.nesnazia sa.

tominqo21
10. dec 2016

@saxana2006 drzim palceky nech ste zdravy 🙂

saxana2006
autor
10. dec 2016

@illinka ako ja som otehotnela cez Helios na prvé ivf....ale súhlasím s tebou..majú strašne veľa toho a je to tam ako na páse...a robía si čo chcú..nám dali zamraziť na 6den ešte ďalšie 3embryjka...nevedela som až keď mi prisla faktúra domov že mame zaplatiť 120eur..Ja naštvaná som tam volala ako je možné že nás neinformovali a oni volali sme vám ale boli ste v cechach..a ja prosím veď som bola deň po vklade..to som bola doma...že musíme zaplatiť lebo že vraj máme podpísané papiere..tak sme zaplatili...ale myslím si svoje....

saxana2006
autor
10. dec 2016

@tominqo21 ďakujem 😉

illinka
10. dec 2016

@saxana2006 asi tak nejak. Mam kamaratku co tiez na 1x ale ja si myslim ze pri druhom ivf pochybyli.odber vajicok mal byt podla mna neskor len oni cez vikend nechceli.
Ale naozaj bolo to tam ine a zmenilo sa tam a po poslednej navsteve ked videli ze uz mam toho dost boli velmi arogantni...sklamali ma... ale u nas to asi tak malo byt.som stastna ze mam nas zazrak v brusku a verim ze to dobojujeme do stastneho konca...

saxana2006
autor
11. dec 2016

@illinka držím vám preteky nech dobojujete a ste hlavne zdravucke...drzkajte sa....no to správanie s vami súhlasím..Ja som bola na 1ivf a chovanie tam mali strasbe niektory..ako keby som vedela všetko..a na odbere jedna sestra tak namna vyskočila kvôli bielom ponozkam že som si mala priniest a ja že nikto mi nič nepovedal...tak som nanu kukala že čo sa deje...no proste dúfam že tam viacej nepojdeme

illinka
11. dec 2016

@saxana2006 dakujem aj ja drzim palce

saxana2006
autor
11. dec 2016

@illinka ďakujeme...a v ktorom ste mesiaci?

illinka
11. dec 2016

14tt

saxana2006
autor
11. dec 2016

@illinka tak to si ešte užívajte kým môžte odpočinku..