Skúšali ste liečbu neplodnosti s Dhea?
Ahojte kočky, skúsili ste niektorá liečbu neplodnosti s DHEA /základná látka pre tvorbu ženských aj mužských pohlavných hormónov/?
Ak áno, zlepšila sa Vám produkcia vajíčok?
Ahote mam dheu original z Rakuska na predpis, napiste ip ak by mal niekto zaujem
Ahojte. Mam na predaj Dhea tabletky, priamo z lekarne v Hainburgu. 57 ks. 25 mg. Povodne stali 50, eur. Predan ich za 30,-. My ich uz nepotrebujeme 🙂
@pietrula ahoj to veru neviem, to bolo strasne davno 🙂 . Ale na tie protilatky voci spermiam mi nasadili kortikoidy na potlacenie imunity.....svinstvo je to, uz nikdy viac by som to nebrala. Rozhodilo mi to organizmus tak, ze som ho cely rok davala dokopy....Aj moja sestra dopadla rovnako
mne jednoznacne dopomohlo k zdravej dcerke ... a tom som bola beznadejny pripad, ja teda mozem iba odporucat, viac info ti rada poskytnem v IP
@tatama ahoj. Pokúšam sa tiež otehotnieť, mám svoj vek no 6 rokov sa nám nedarí. Už sme skúsili pred rokom IVF no neúspešne. Tiež som čítala o DHEA tak sa chcem opýtať čo ste vlastne užívali. Ja mám iba jeden filikul každý mesiac.
@tatama ahoj. Pokúšam sa tiež otehotnieť, mám svoj vek no 6 rokov sa nám nedarí. Už sme skúsili pred rokom IVF no neúspešne. Tiež som čítala o DHEA tak sa chcem opýtať čo ste vlastne užívali. Ja mám iba jeden filikul každý mesiac.
@dasqia Ja som DHEA brala tri mesiace a podarilo sa mi nakoniec otehotnieť prirodzene. Podporilo mi to tvorbu vajíčok.
@dasqia Ja som DHEA brala tri mesiace a podarilo sa mi nakoniec otehotnieť prirodzene. Podporilo mi to tvorbu vajíčok.
@katkabur super. Tak skúsim aj ja, mám veľmi nízke AMH. Pri ivf sa vajíčko pekne delilo, len sa nechytilo. Tak nejaké prírodné DHEA skúsim pohľadať. Snáď to neublíži. Beriem aj samé vitamíny D,B,C,Selén, Q10, kolagén,Inofolic a na štítnu žľazu. Ďakujem veľmi pekne za info.

@simkamatko Ahoj, prosím ťa, máš to ešte k dispozícii? Mala by som zaujem.