Skúsenosti, cena a rekonvalescencia po HSK+Hyfosy?
Ahojte baby chcem sa len spytat ktora z vas bola na HSK+hyfosy a bola uspata ako ste sa potom citili a kolko € ste platili lebo chodim do iscare v Ba a neviem nikde najst cenu lekarky som sa zabudla opytat.
Ja som tiez bola a dalo sa to zvladnut. Bolelo to trosku aj potom, ako pred menstruaciou a tiez som asi 4 dni spinila. Ale potom uz pohoda. Ziadnu narkozu netreba. Mne to pomohlo, tri mesiace na to som otrhotnela po 1,5 roku snazenia.
@zuzu1994 ak chces tak ci tak narkozu, tak si daj spravit rovno laparoskopiu, hyfosy je v takom pripade zbytocna podla mna...laparku preplaca poistovna, hyfosy si platis sama...jedna z hlavnych vyhod hyfosy je prave ze ze nemusis ist do narkozy 🙂 ja som hyfosy absolvovala tento mesiac, bez narkozy, nic strasne to nie je, je to vysetrenie na par minut, neboli len je trochu neprijemne 🙂 isla som po nom normalne domov, bez problemov
@zuzu1994 ahoj ja som bola na hysteroskopiu min.mesiac a keďže mám maternicu trochu výtočnú do strany čo mi robí trochu problémy aj pri bežných gyn. prehliadkach tak som chcela narkózu. Samotnú hysteroskopiu prepláca poisťovňa a narkóza ma stála 45€. Trvalo to cca 20min ale som rada že som nič necítila 😊 mala som bolesti zhruba 3dni a trochu som špinila. Držím palce

@zuzu1994 ja som bola na hyfosy ale bez narkózy a platila som 150 eur