Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

•
20. máj 2011@misha83 to je fakt,jak už sestřičky nepotřebují ani kartu a oslovují Tě jménem,tak je to mazec..V úterý budu na Tebe myslet,ať jsou samé dobré zprávičky.Mrazáčky si asi neměla,že?Takže Tě bude čekat asi ten kolotoč znovu.
@nali1 Nn, mrazáčky jsme neměli. Uvidíme, na podzim to pak začneme pomalu řešit. Do první MS stejně nemůžeme mít ani sex a ta prý může být až za 6 týdnů, pak přes léto se budeme pokoušet sami, absolvujeme nějaká vyšetření, alternativy atd. a pokud nic nepomůže, tak na podzim to začneme zase řešit. Nebo třeba i později až bude ten správný čas.
Jen jdu pozdravit, popřát všem jen krásné dny plné splněných přání.
Je dobré se zeptat a pak není dobré zjiťovat po internetu. Můj doktor mi říkal důvěřujte svému lékaři, tak jo tak mu důvěřuji a také mi říkal, že je dobré nechodit na nett. 😃 .
Jestli budeme dělat koupelnu tak to 14 dní vydržím. Mějte hezký víkend. Já budu oslavovat, tatínek má 65.
Je dobré se zeptat a pak není dobré zjiťovat po internetu. Můj doktor mi říkal důvěřujte svému lékaři, tak jo tak mu důvěřuji a také mi říkal, že je dobré nechodit na nett. 😃 .
Jestli budeme dělat koupelnu tak to 14 dní vydržím. Mějte hezký víkend. Já budu oslavovat, tatínek má 65.
jada1, štěstíčko a jasné přání , miminka dostaneš zdravá a i ony se budou těšit na tento svět. Tak a jedeš na té správné vlně.
Sluníčka, kouknu až v pondělí, jedu k našim a tam je akorát televizní signál 😃
Sluníčka, kouknu až v pondělí, jedu k našim a tam je akorát televizní signál 😃
ahojte holky, co je nového? nějaká nová těhulka? jestli jsem nějakou prošvihla tak se omlouvám a dodatečně gratuluji 🙂
Tak dievčence my sme už doma. V brušku opatrujem dve hatchujúce blastocysty. x-) Dr.Kuřecová je veľmi milá osôbka . Hneď na začiatku nás potešila, že má pre nás veľmi dobré správy, že také krásne embryjká už dávano nemali. Všetkých 7 oplodnených vajíčok sa pekne vyvíja, 4 hatchujúce blastocysty, 2 expandované a 1 morulka. Vraj to vyzerá, že sa všetky ostatné sa budú mraziť. A že či sme uzrozumení s dvojičkami, lebo, že vyzerajú fakt veľmi dobre. Žeby sme sa konečne po 14 rokoch dočkali voňavého uzlíčka? Tak teraz už len poručeno Pánu Bohu ako sa hovorí. 😉
Tu začni písať odpoveď...

Odošli
Podobné diskusie
Viac z Asistovaná reprodukcia
- Máte skúsenosti s Antonom Jašicom pri neplodnosti? 7
- MUDr. Hudec z Gynferea. Aký na neho máte názor? 1255
- Podarilo sa vám IVF aj pri vyššej váhe? 16
- Úspešné IVF v CAR na Rastislavke v Košiciach. Je tu niekto taký? 45
- IVF - krátky protokol s clostilbegytom 10
- Ako zvýšiť šancu na úspešnosť IVF a ICSI. Čo jesť? 170