icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

@twininky idem v utorok, tak sa bojim

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky uplne prvy test som si robila 3 dni po vkladani a bli tam dve ciarky a jedna slaba, druhy test som si robila minuli tyzden v utorok a zase to bolo rovnake jedna slaba, a teraz si idem urobit zajtra

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky a prvy ultra zvuk sa az kedy robi?

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky jaj len nech nam pekne rastu a nech ich vsetko zle obchadza🙂

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

@twininky tak si ma podporila dakujem ti velmi pekne 🙂 urcite dam vediet ako a co sa stane somnou, tak som sa bala ze je to take slabe,este raz pekne dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

@twininky dakujem este raz urcite dam vediet ako som dopadla🙂 este som sa chcela opytat ze som citala ze ti idu robit screening, to je co?

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky este som sa ta chcela opytat ci si brala estrofem a ak ano tak ako dlho si brala?

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

@twininky lebo mne doktor napisal do spravy ze po 15 od oplodnenie ak bude pozitivita pokracovat utragestan do 10 tt a nepisal mi ze mam pokracovat s estrofemom, a ja nezijem na slovensku a v krajne kde zijem tu nemaju estrofem ale nieco ine co obsahuje ten hormon,tak aj to ma trapi. asi zavolam v pondelok svojmu lekarovy ze ako to myslel teda co ho mam tak nahle vysadit ci ako

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

no musim to pozistit a aj mu poviem aky liek tu je ci ho mozem to druhe brat, lebo estrifem uz mam len do piatku viac ho nemam nepredpisal mi viac ☹

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky no musim to pozistit a aj mu poviem aky liek tu je ci ho mozem to druhe brat, lebo estrifem uz mam len do piatku viac ho nemam nepredpisal mi viac

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

@twininky no zavolam mu buduci tyzden ked budem vediet vysledky krvi aj tak im tam mam do caru volat ked budu vysledky. uvidime

brita
•
17. mar 2012

@anubis My urcite chceme vediet pohlavie, ale ako vidis, nechcu nam nic tie nase opice ukazat 😉 Snad nabuduce. 🙂 Som rada, ze sa mas dobre, tak drzim palce, nech to takto aj nadalej pokracuje. 😉

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky ja ten estrofem zatial berem 2-2-2 aj ten utrogestan tak berem 2-2-2

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

no ved uvidim co mi povie prinajhorsom budem potom brat ten iny druh co maju tu hlavne ze to obsahuje estradiol

zeina62
•
17. mar 2012

@twininky no ved uvidim co mi povie prinajhorsom budem potom brat ten iny druh co maju tu hlavne ze to obsahuje estradiol

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
zeina62
•
17. mar 2012

@twininky ved uvidim co mi povie, dakujem ti velmi pekne za odpovede,velmi si mi pomohla. drz sa aj ty a dam ti vediet co a ako bude somnou 🙂pa pa a pekny vecer ti prajem

twininky
•
Odpoveď bola odstránená
•
rosalu
•
17. mar 2012

@anubis jen si dopřej, teď to máš na co svést 😀 tři kila ... to je paráda 🙂
Já jsem měla HCG 330 ... 12 dní od ET. Nechala jsem si dát dva broučky, tak uvidíme, podle HCG to vypadá na jedno. Ale i tak budu moc ráda, když bude vše, jak má být.
No já jsem taky nedočkavá 😀 ... prozradíš pohlaví ?

rosalu
•
17. mar 2012

@brita gratujuji, krásná zprávička 😉 ... to je povzbuzujicí 🙂

rosalu
•
17. mar 2012

@zeina62 jj, mám to přesně tak jak píšeš ty 😉 a na zítra držím palečky, jsem nedočkavá, už aby jsi sem dala fotku s // moc ti to přeji 😉