icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

majka43
•
3. sep 2013

@agneszka Už něco víš? O embryjkách a kdy bude teda transfer?

stastenka42
•
3. sep 2013

@agneszka 😀 aktivna matka,len nezabudni ze si mala o 23 rokov menej😀 ja som bola tentokrat pekne doma,oddych,leharko a lenosim doteraz😀 velmi sa mi to zapacilo...ale podla toho co si pisala mas narocnu pracu a ta za to urcite nestoji...nie? Dva tyzdne bez teba budu musiet vydrzat ,alebo sa hod na Pn

kikacka
•
3. sep 2013

@majka43 Moc děkuju. Budu, budeme to potřebovat 😉

kikacka
•
3. sep 2013

@agneszka Děkujuuuu !

majka43
•
3. sep 2013

@agneszka Já první den po transferu skoro celej prospala. Během dne jsem usnula 3X a pokaždý se vzbudila úlně mokrá, že jsem se musela jít převlíct do suchého. Pak jsem ještě dva dny dost ležela a pak teprve začala trochu fungovat. Šetřím se doteď, přítel mě stejně hned nadá když chci něco dělat a taky mám strach, nejsme nejmladší a zbytečně riskovat se mě nechce. Já už do práce nejdu, dělám v hospodě a ještě k tomu čtyřiadvacítky a to bych nedala.

majka43
•
3. sep 2013

@agneszka Teda pokud mě porvrdí v pátek srdíčko, tak do práce nepůjdu 😉 😉 😉

agneszka
•
3. sep 2013

@majka43 máme 6 oplodněných embryjek....zítra opět budu volat...

agneszka
•
3. sep 2013

@stastenka42 jo jo,já vím..já to semka hodila jen jako usměvnou historku..ale je fakt,že jsem při svých tratsferech většinou PN neměla ,protože v bývalém centru ji moc nedávali,a jednou se mi povedlo otěhotnět,ale jen na chvílí...vlastně jsem byla těhotná už 6X,ale nikdy to nedopadlo dobře jen jediné dítě mám a to byla vlastně jen náhoda,první sex a už to bylo a pak už nic...no nic jdu do hajan ,brzy vstávám

agneszka
•
4. sep 2013

naše miniaturní dětičky mají většina 4 buňky a jedno má dvě buňky a jedno tři buňky....rostou hoši ,rostou 😉 😉 😉

stastenka42
•
4. sep 2013

Ahoj dievcata,dnesna kontrola dopadla vyborne,Pusinka ma 1,89cm,srdiecko bije o zivot...akurat ten hnusny hematom tam stale mam a vobec sa nezmensuje:'(takze lezat,lezat...

agneszka
•
4. sep 2013

@stastenka42 tak lež ani se nehejbej...určitě se vstřebá ,nebo co říkali dr.? nejdůležitěší je že srdíčko bije ...držím palce

stastenka42
•
4. sep 2013

@agneszka tak praveze len treba cakat..sa ti to blizi😉

agneszka
•
4. sep 2013

@stastenka42 ano blíží a jsem čím dál tím nervoznější...dnes jsem tam opět volala a říkali,že jsou pěkná tak doufám,že vydrží a porostou ve mně dál... 🙂

majka43
•
4. sep 2013

@agneszka Vydrží a transfer teda v sobotu?

majka43
•
4. sep 2013

@stastenka42 Pěkně odpočívej, já dneska odpoledne vytuhla na tři hodiny, to jsem zvědavá co zase budu dělat v noci.

agneszka
•
4. sep 2013

@majka43 Ano Et bude v sobotu v 9 hodin ...

stastenka42
•
4. sep 2013

@majka43 tak si predstav ze ja tiez spim aj cez den,a v pohode zaspim aj v noci 😀 😀 😀

megie4
•
5. sep 2013

@stastenka42 Moc blahopřeju mamičko 😵 a neboj,hematom určo zmizí 😉 🙂

megie4
•
5. sep 2013

Dnes 13.den po KET-vypadáme takto....tak snad už se nepustí 😵 🤐 🙂

stastenka42
•
5. sep 2013

@megie4 ty kokso to kolko mas tych testov? Ja mam dokopy 5 testov...ty si mala zavislacka😀😀😀

megie4
•
5. sep 2013

@stastenka42 To máš pravdu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikacka
•
5. sep 2013

Ahoj, tak od včerejška tam mam malý dva, tý nejlepší možný kvality - bastocysta AA.
Včera jsem měla opravdu pocity radosti a štěstí. Kéž to vydrží. Moc tomu tentokrát věřím. jedno embryjko máme ještě zamražené.
Jak jsi na tom ty agnezsko ? Sobota se blíží.

majka43
•
5. sep 2013

@megie4 Už máš krásnou čárku, to už se nepustí.

majka43
•
5. sep 2013

@kikacka Supr, takový blastičky se musejí chytit. Posílám těhu virusky. TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

majka43
•
5. sep 2013

Já byla dneska v Pelhřimově na hematologii. Místo Clexanu teď budu píchat Zibor, prý je lepší. Za dva týdny zase kontrola.

punky
•
5. sep 2013

Ahojky holky chtela jsem se zeptat jestli nevite co vse je potreba pro darcostvi vajicek?jestli jsou nejaky podminky a jak je to vubec financne?dekuju predem za odpovedi 😉

majka43
•
5. sep 2013

@punky Záleží jestli jsi samoplátce, nebo ne.

kvakuska
•
5. sep 2013

@punky záleží jestli chceš vajíčka darovat nebo přijmout 😎

megie4
•
5. sep 2013

@kikacka Za chvilinku tu určitě budou i tvé pozitivní testíky!!!!Držíme palečky! 😉 🙂

megie4
•
5. sep 2013

@majka43 Tak Majko 🙂 ,zítra hooooooodně štěstíčka na ultrazvuku,ať je vše v pořádku!!!! 😉 🙂