icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

majka43
•
17. sep 2013

@kikacka Jednu jsem dostala před transferem a druhou po transferu a je to na to, aby tělo neodmítalo embryjka, ale to ti můžou napsat jenom na imunologii. Je to prý poslední šance a mají s tím úspěchy.

misha83
•
17. sep 2013

@kikacka ach jo, to me strasne mrzi ☹.

misha83
•
17. sep 2013

@majka43 do jakeho car chodis? Pokud mas imunologicky nalez, tak ta lecba je opravdu dulezita. Bez toho bych do dalsiho pokusu nesla. Jinak nam vysel 8. pokus. S Dv jsme to zkusili 2x, pokazde jsem hned otwhotnela, jeenou to bohuzel nedopadlo. Ale ja nemam problem s imunologii, u me je skutecne problem to AMH.

rokytka11
•
17. sep 2013

holky, ja na imonologii byla také a měla jsem mírně zvýšený nějaký ten ukazatel na reakci proti embryjku. Brala jsem 3 měsíce prednison (mám dojem 10 nebo 15 mg) a po přetestování jsem byla v normě. Bohužel ani po tom jsem neotěhotněla a tak to asi ten hlavní problém nebyl. Super je doktorKa imunologie Malíčková na Karláku v Praze.

majka43
•
17. sep 2013

@misha83 Já do Sanusu Jihlava

majka43
•
17. sep 2013

@misha83 Já právě místo prednisonu, měla ty infuze.Mají lepší účinek. Napsala mě je Dr. Malíčková z Prahy z Imunologie.

rokytka11
•
17. sep 2013

@majka43 je já k ní chodila také. Je to kapacita v oblasti imuno reprodukce.

carlik
•
17. sep 2013

@misha83 no ono to je s těma testama podle šarže pokaždý jinak, ale nejdůležitější je říct vl ékárně, že chceš ten dvoučárkový 😉 Ale tobě už to je jedno 🙂
@kikacka to mě mrzí, ale víš co je 100%? Až krev, takže radši si zajdi na krev, než úplně vysadíš léky.
@megie4 tobe hodně sil a pevný nervy a ať se miminko drží dál! Já taky skončila tenkrát hned po zjištění těhu v porodnici, nechali si mě tam týden a hele co mám doma....20měsíční bojovnici 🙂

stastenka42
•
17. sep 2013

@megie4 Zlaticko ako,moc drzime palceky

megie4
•
17. sep 2013

@stastenka42 Snažím se být silná,když bojuje i ten mrňousek,musím i já.Doktoři mi zvedli dávky léků:Estrimax 2 2 2,Utrogestan 2 2 2,ale polykat,Anopyrin celý ne půlku,Ascorutin 2 2 2 a ještě Magne B6+Femibion nebo Bu-met.Tak to je prozatím,kdyby se to zhoršilo,tak infuze.Samozřejmě přísný klid na lůžku,smím jen na záchod a do sprchy.To je jedno,hlavně,ať to pomůže.

stastenka42
•
17. sep 2013

@megie4 musis vydrzat,viem ako ti je..dolezite je ze miminecko je ok....ja som takto doma na prisnom kludovom doma treti tyzden,a celkom si zvykam 🙂 bude to dobre,lebo musiiii

megie4
•
17. sep 2013

Děkuju vám všem děvčata!Bez boje to určitě nevzdáme,ani já,ani mimísek.

kikacka
•
17. sep 2013

Já vám všem taky moc děkuju za rady a pomoc. K panu lečiteli jdu ve čtvrtek je také v Dobříši.
Držím vám všem pěsti !

majka43
•
17. sep 2013

@kikacka Tak to je supr, on jezdí i jinam, to jsem ti zapoměla napsat a Dobříš máš určitě blíž?

majka43
•
17. sep 2013

@kikacka Pak musíš poreferovat, Já ve čtvrtek jedu do Pelhřimova na Hematologii, jsem zvědavá, jak mě ty jiný injekce zaberou. Léčitel je supr, uvidíš jak budeš nadšená.

misha83
•
17. sep 2013

@majka43 jj, já jednou zas měla místo prednisonu injekce, i když nemám problém, chtěla jsem zkusit už vše, a taky to byla jen jednorázová a prý účinnější. Ale pro přeléčení je nutná douhodobá léčba, jinak to nepomůže.

stastenka42
•
18. sep 2013

@misha83 jeej,uz mas 30tt😀

carlik
•
18. sep 2013

@misha83 @stastenka42 no holky, vy ty týdny snad přeskakujete ne? Za chvilku k nám hodíte i vy fotečky mimóšků a my maminy budeme vzpomínat, jak jsme si ty naše dárečky vezli domů 😉
@agneszka co ty holka, už tam je silnější čárka nebo jsou to zase prd testy? A kdy jdeš na krev až v pondělí? A to asi nejedeš do OL co?

majka43
•
18. sep 2013

Ahoj děvčátka, tak jak vám je?

agneszka
•
18. sep 2013

@carlik ahoj,test budu dělat zítra ráno a kdy pojedu na krev nevím,ale asi bych to spíš vyřešila tady u svého gyndaře pokud bude macháč chtít dělat krev,protože v pokynech to nemám..jen udělat test a objednat se za dva týdny na kontrolu..takže zítra se s nimi rovnou domluvím,ale minule mne poslali na krev tady u nás.

rokytka11
•
18. sep 2013

Ahoj holky, tak já vyhlížím jestli agnezska dneska testla a jak je na tom duch 😎

agneszka
•
18. sep 2013

@megie4 držím palce at vydržíte ... 😉

rokytka11
•
18. sep 2013

@agneszka aha takže dnes jsi netestila?

rokytka11
•
18. sep 2013

Holky, dneska jsou bobánci prý stále všichni 4 plně akční, ve stavu: pěkně kompaktní.... takže definitivně zítra transfer a budeme zavádět dva bobany a ze dvou budou sněhuláci kdyby bylo potřebo jerště zkusit jednou.

agneszka
•
18. sep 2013

ahoj dámy,včera se opět objevilo špinění,ale zase jen malinko,takže zase stejný scénář...panika ,však to znáte..test mám dělat tedy zítra ten co mi dali v reprofitu tak jsem docela zvědavá a docela se hodně bojím..manža mne pořád sleduje,kdy začnu zvracet ,že prý to těhule mívají tak jsem mu řekla,že né všecky ženy zvrací a on že čekal že bez zvracení to nejde..tak sem se zasmála,ale asi i tak má pocit že to asi nevyšl,o..já u syna zvracela třikrát,jak sem snědla smažák,jak sem cítila kouř z cigarety a pak jednou v buse..

rokytka11
•
18. sep 2013

@majka43 5 dní do UZ...to jsou nervíky, co? Ale neboj bobánek/fazolka bude určo úplně vpohodě 😎

agneszka
•
18. sep 2013

@kikacka tak jak tak koumám,tak zlé zprávy..zrovna včera jsem na tě myslela ,ale nemohla jsem tě najít spletla jsem si diskuzi,já jsem drbna a kecám kde mne napdane..to je mi moc líto a zárověn sem se lekla..vypadalo to tak slibně..slova utěchy asi nepomohou ,sama mám zasebou nespočet stimulací a dvanáct neuspěšných transferů a na výsledek třináctého čekám,mohu jen napsat,že to nesmíš vzdát,vyplakat se a jít dál..ten boj jednou vyhrát musíme

agneszka
•
18. sep 2013

@rokytka11 držím všechny palce ... 😉

agneszka
•
18. sep 2013

@rokytka11 ne netestila,necháme se překvapit..manžel zítra odjíždí na služební cestu tak udělám test a pošlu ho na výlet...doufám,že nepojede smutný

stastenka42
•
18. sep 2013

@agneszka drzim palceky na zajtra😀😀😀
@rokytka11 Takze od zajtra ta mozeme zasypavat tehuvirusikmi😀😀. @megie4 Zlaticko ako sa drzite? Uz je to ok?