icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

stastenka42
4. dec 2013

@zuzika72 tak potom ked ti piaty den davali len morulky tak by mohlo byt ok..pocitaj priblizne 6den blastocysta,7 hatchujuca blastocysta ,alebo expandovana a az potom sa uhniezdi...tak podla mna je ok...

majka43
4. dec 2013

@nanenka Já jí užívala asi do 14 týdne a pak mě řekli vysadit.

stastenka42
4. dec 2013

@nanenka kludne uzivaj...alebo to mozes vymenit za vitaminy pre druhy trimester..ja papam tiež lebo mi zrejmeachybal horcik a mala som krce..magnezium mi moc nepomahalo a tiež moje zlozenie stravy co sa tyka vitaminov je o nicom tak pretosi davam...Ale pokial mas v strave vsetko co treba nemusis..

megie4
5. dec 2013

Krásné dobré ráno všem děvčata. 🙂 Velmi se omlouvám,že jsem se tu tak dlouho neukázala,ale bylo dost těžké a nepředstavitelné se tu s vámi radovat a těšit z těhotenství,když jsme nevěděli na čem jsme.To už ale víme a jsme nejjjjjjjjjjjjšťastnější 😉 😀 A dokonce i víme,že budeme mít chlapečka,který určitě roste jako z vody,podle toho jak roste jeho maminka 😅 Mám nahoře už 10 kilo a to teprve začínáme 5.měsíc.No,asi budu jedna z těch kulatějších maminek 😅 ale jak tvrdím já,to je úúúúúúúúúúúúúúúplně jedno,hlavně ať je mimiňáček zdravý a ať se mu u mě líbí.Holky,já jsem tak ráda,že nám ty testy dopadly dobře.......... 😵 😵 😵 😵

majka43
5. dec 2013

@megie4 Ještě jednou gratuluji a lituji tě, že jsi si musela tohle prožít, ale věřila jsem, že to bude v pořádku. Z toho kolik jsi přibrala si nic nedělej, já byla minulý týden u obvodní a ta si myslela, že už končím šestý měsíc a to jsem začala teprve pátý. Taky už mám pěknej pupík.
V pondělí mám druhý screening, tak doufám, že bude všechno v pohodě. Tam se chci konečně zeptat, jestli to bude holčička, nebo klouček. Snad nám to prďolka ukáže.
A jak se jinak máš?

megie4
5. dec 2013

@majka43 Děkuju,a nejen tobě,jak jste na nás myslely holky.Fakt jsem ráda,že už je to za námi. 😝 🙂 Já jdu k obvoďačce zítra,tak jsem taky zvědavá,jestli se nebude pupíkovi moc divit 😀 Chtěla jsem i k zubaři,ale ten můj je na neschopence a bude ordinovat až po Novém roce.Začaly mi totiž docela dost krvácet dásně a vypadl mi i kousíček plomby.Tak jsem si zatím alespoń koupila Lacalut a to krvácení je malinko lepší.Jinak mám malilinko problémy se spaním.I když večer jsem úplně vyřízená,padnu a usnu třeba o půl desáté,vzbouzím se skoro pravidelně mezi 4-5 ráno a už nemůžu spát.A ke všemu dostanu vždycky hrozný hlad 😀 Tak se to snažím vydržet alespoň do sedmi a říkám maličkému,ať mě za tu pupeční šňůru netahá,že mu stejně dřív nic nepošlu. 😀 Jinak nás čeká další kontrola na klinice a zároveň i velký utz někdy okolo 16tého předběžně,ale ještě nám budou volat a upřesní nám termín.

majka43
5. dec 2013

@megie4 Tak to spaní je u mě taky špatný, včera jsem v deset vytuhla a o půl jedý jsem pouštěla televizi, protože už jsem nemohla spát. Asi ve tři jsem zase usnula a v pět zase vzhůru.

stastenka42
5. dec 2013

@megie4 no vitaj 😉😉😉 to je uzasne ze drobcek je ok....to s tou vahou neries ja uz mam tiež 10kg ale myslim ze brusko tak celkom v pohode...nejako sa mi to uklada tak rovnomerne..myslim ze teraz mi narastli prsia a baby neviem ako vy ale moje bradavky sa zvacsili asi na cely prsnik brrr...

majka43
5. dec 2013

@stastenka42 Já jen chodím a kupuju podprdy, včera jsem zase koupila dvě. No, ale přítel z toho má radost a jen si přeje, aby mě zůstaly už napořád. To by mě hráblo.

stastenka42
5. dec 2013

@majka43 no ja som zufala z tych prs...ked dam dole podprdu tak sa mi vyleju na brucho,tak mi narastli a urobili sa mi velke zily ktore vidno cez kozu...vcera sme sa na tom smiali s mm a on ze tebe sa tam asi robi uz kakao!!!! No a ja mu na to ze nech si nerobi zo mna srandu lebo odkojim malu a zaplati mi nove prsia...to su chlapi...

rox
5. dec 2013

@zuzika72 Moc ti preju aby ti to vyslo, ja byla na krvi 13 dni po transferu, ale mela jsem hcg 1822, druha holcina co byla se mnou mela kolem 700, a byly jsme nastejno, takze vidis jak jsou velke rozdily. tobe zavadeli teprve morulu, me uz hatchujici blastocystu, takze se mi zavrtala drive nez tobe 😉
@nanenka ja bych to tak videla, myslim ze pak uz se ani nedoporucuje

majka43
5. dec 2013

@stastenka42 Mě se udělaly na prsách strie, jak rychle vyrostly. Břicho dobrý a kozičky moje takhle dopadnou.

zuzika72
5. dec 2013

@rox dakujem, ale to su dost velke hcg aj u teba aj u tej druhej babeny, neviem ako budem mat nabehnute hcg ja na trinasty den ale o tych vasich mozem len snivat, uvidime zajtra rano moc by som si to zelala 🙂

stastenka42
5. dec 2013

@majka43 a nepomohlo natieranie? Ja zatial nemam nikde strie...ale vysusuju sa mi bradavky..u gyndosky som dostala ten balicek pre miminecko a k tomu aj specialny olejcek pre maminu na strie a vcera som si s tym natrela tie bradavky a super..dnes boli uplne ok,ani som nemusela natierat...

majka43
5. dec 2013

@stastenka42 Já olejíček nedostala. Je tam nějaký ochraný krém pro mimino. No myslím, že než se narodí, tak to bude prošlý, tak bych to mohla vyzkoušet.

majka43
5. dec 2013

@stastenka42 Jak se ten olejíček jmenuje?

majka43
5. dec 2013

@stastenka42 Já se mažu, ale jen tělovým krémem.

stastenka42
5. dec 2013

@majka43 ja sa tiež mazem len pletovym mliekom a este si davam to do sprchy od nivea,taka novinka...ten olejcek som ti odfotila..

stastenka42
5. dec 2013

@zuzika72 vobec sa nestresuj,dolezite je aby rastlo ako ma...neboj bude to dobre..pre istotu ta trosku oplujem tehuvirusikmi ..tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

zuzika72
5. dec 2013

@stastenka42 zlataaaa mooooc dakujem zajtra dam vediet 😝

majka43
6. dec 2013

@zuzika72 Tak dneska čekám od tebe krásný HCG.

majka43
6. dec 2013

@stastenka42 Tak jsem to našla na netu a stojí 100ml kolem dvou stovek.

stastenka42
6. dec 2013

@majka43 Ano,u nas okolo 6,8eur..

zuzika72
6. dec 2013

@majka43 takze babeny, rano som nabrala odvahu a spravila si aj tehotensky test podla mna vysla len jedna silna ciarka, ale manzel hned pricupital a neviem ci ju tam dotlacil ocami ale bola tam aj druha ale strasne moc slabulinka, ale bola musela som priznat a potom som sla na hcg s malou dusickou a vyslo 242,3 tak skoro trojnasobok, pomaly stupa a neviem ci sa uz mozem tesit alebo este len tak potichucky aby sa nieco nestalo, uz som to pisala aj mojmu dokimu tak som zvedava co mi povie a dakuejm za podporu a tehu virusiky 🙂 budeme bojovat

majka43
6. dec 2013

@zuzika72 Stoupá tak akorát jak má stoupat. Bude to v pořádku, uvidíš.

stastenka42
6. dec 2013

@zuzika72 ale je to ok...stupa ako ma..jak tfuj tfuj a ver drobcekovi😀😀😀😀 chytaj tttttttttttttttttttttttttttttttt

nanenka
6. dec 2013

@rox
@majka43
@stastenka42 Ďakujem za odpoveď, už som ju vysadila a zatiaľ nemám teraz žiadne vitamíny v tabletkách, lebo si myslím, že sa ich snažím dosť prijať v potrave.

nanenka
6. dec 2013

@zuzika72 Verím, že si tehulka. Veď Ti pekne stúpa to Hcg. Teraz už len buď v kľude , hladkaj bruško a ver drobčekovi.

zuzika72
6. dec 2013

@stastenka42
@majka43
@nanenka dakujem baby budem moc moc moc verit 🙂

misha83
6. dec 2013

Ahojky kocky, jak se vam dari? Uz snad budu stihat casteji nakouknout 😉 .