icon

Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie

diadiana
13. sep 2008

Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:

Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...

stastenka42
24. jan 2014

@agneszka ☹ ☹ ☹ ....vydrz este..mozno...

agneszka
24. jan 2014

@stastenka42 nic jiného mi nezbývá než čekat 🤐

martiina_k
24. jan 2014

Holky je tu některá, nebo znáte některou, které by to vyšlo na poprvé?
A kolik se vám podařilo získat embryí z kolika vajíček?

majka43
24. jan 2014

@agneszka Tak jsem našla, že jsi 11den po transferu, to ještě není tak dlouho a když máš ducha, tak může zesílit. A jestli testuješ mamatestem, tak ten ukazuje jenom duchy, od něj není pořádná čárka, ani 20 den po transferu. Ještě vydrž.

ed13
24. jan 2014

@agneszka Vydrž, vydrž, já měla ducha také, začala sjem špinit, ořvala to a na vše se vyprdla, 3 dny jsem špinila a byla i krev, tak jsem myslela, že je to nějaká podivná ms z těch všech hormonů, došla jsem si 12tý den na odběr do nemocnice abych věděla a byla nachystaná na nejhorší a hcg bylo 200- pak jsem si ten 14tý den udělala test, dvacítkový co jsme dostala od CUBE a byla tam čárka dušší, v cube mě nabrali a bylo hcg 700....Jestli chceš jistotu jdi na krev. Stojí to 200-300kč.

ed13
24. jan 2014

@martiina_k znám jich několik...dokonce kolegyně z práce nechala zavést jedno embryo z 1 IVF, že nechce dvojky a ono bylo to embryo tak staršně kvalitní, že má jednovaječná dvojčata...jeden z extrémů a hříček přírody...

ed13
24. jan 2014

@martiina_k myslíš vůbec IVF nebo IVF s darovanými?? Jestli z darovanými, tak to vyšlo napoprvé mně a mám další dvě kámošky s darovanými a také první pokus, jinak s vlastními jsme jich každá měly několik. Dnes s odstupem času lituji, že jsem nešla do darovaných dřív, mohla jsem mít tři děti, teď už to s věkem asi nestihnu na nekolik dětiček.-)

stastenka42
24. jan 2014

@martiina_k nam to z darovanych tiež vyslo na poprve,ale v 14tt som dostala zapal maternice a o dvojcatka sme prisli...od darkyne sme skoro vzdy mali 8-9 vajok a z toho skoro vzdy 7 oplodnenych vajok...

martiina_k
24. jan 2014

@ed13 @stastenka42 holky myslela jsem to obecně, ale potěšily jste mě, že je možné to zvládnout napoprvé 🙂

andela01
25. jan 2014

@martiina_k ahoj, taky teď jdeme poprvé do DV. A já doufám a věřím, že to vyjde napoprvé jako některým holkám tady 😉

martiina_k
25. jan 2014

@andela01 No já jsem měla transfer darovaných vajíček ve středu, cítím se výborně, žádné špinění, krvácení, dneska už mě ani nepobolívá břicho, tak snad je to všechno dobré znamení a vyjde to. Nechci to ale zakřiknout 🙂

marca22
25. jan 2014

@martiina_k Nám to taky vyšlo napoprvé a hned dvojky,vajíček jsme měli 6,všechny se oplodnili,ale měli jsme prodlouženou kultivaci,nakonec nám zbyly na ET dvě a nic do mrazáku. Už 6.den po ET jsem věděla že to vyšlo a měla jsem pozitivní test,věděla jsem hned že to budou dvojky a je fakt že mě teda břicho bolelo i mě bodalo jakoby v čípku,nakonec jsem 14.den po ET začala špinit,pak krvácet a měla jsem hematom,krvácela jsem až do 12 týdne a ty prďolové to všechno zvládli.

andela01
25. jan 2014

@martiina_k tak to moc moc držím palečky 🙂 nás to teprve čeká, příští týden začínám brát léky a možná kolem 11.3. ET, tak jsem zvědavá

agneszka
25. jan 2014

ahoj ,tak test negativní ,čístý jako slovo boží...co dál nevím,síly dochází

fidorka33
25. jan 2014

@agneszka Ahojky tak to mě moc mrzí ani neviš jak ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a kolikátý jsi dnes den ???

stastenka42
25. jan 2014

@agneszka 😢 😢 😢 co na to povedat...Posielam objatie a srdiecko..

martiina_k
26. jan 2014

@agneszka Drž se holka... a neudělala sis ho moc brzo? Po kolikáté ti to nevyšlo?

agneszka
26. jan 2014

@martiina_k ahoj,testy jsem dělala brzo i přesně v termínu,i nyní a nic na něm není.Takhle situace se na podzim stala s uplně stejným scénářem..sedm dní štestí a zajímavých pocitů,pak přišlo špinění ,malý duch na testu a do týdne zmizel . Je to můj 14 pokus,nepočítám pokusy -stimulace,kdy nedošlo k transferu ,protože nebylo co transferovat 😒 S darovaným vajíčkem to byl pokus druhý.

agneszka
26. jan 2014

Holky děkuji všem za virusiky a za podporu. Jste všecky fajn. Co bude dál netuším,asi budu chvíli odpočívat .Zatím do ničeho nemám chut. Dr. jsem psala ,ale neozval se mi,tak snad písne příští týden.

stastenka42
26. jan 2014

@agneszka mas pravdu..oddychni si a pockaj do jari...vsetko zacne kvitnut,prebudzat sa a vela slniecka..chod na vklad,zober si dva tyzdne volna,vykasli sa na pracu..budes doma,v klude,v pohode a bez stresu..budes mysliet len na miminecko...takto vyzeral nas posledny pokus a spravila som dobre...urob tak aj ty..moc drzim palceky 🙂

agneszka
26. jan 2014

@stastenka42 spíš se ponořím do práce at zaženu zlé myšlenky a uvidíme...pááá

stastenka42
26. jan 2014

@agneszka myslela som po vklade dovcu 🙂 drz sa a dufam ze sem tam sa tu ukazes 🙂

nanenka
26. jan 2014

@agneszka Je mi to veľmi ľúto!

sweetest
26. jan 2014

@martiina_k
@megie4
@majka43
@stastenka42
@misha83

27.tt 🙂 Letí to letí 😀 😀

megie4
26. jan 2014

@sweetest Moc sluší 😉

sweetest
26. jan 2014

@megie4 Díky! 🙂

stastenka42
26. jan 2014

@sweetest fesanda 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sweetest
26. jan 2014

@stastenka42 Vážně? 😀 😀 😀 Dík 😉

stastenka42
26. jan 2014

@sweetest no jasan 😀 😀 😀 😀

martiina_k
26. jan 2014

@sweetest vypadáš úžasně, tvůj věk a dvě dospělé dcery by ti hádal asi málokdo.... klidně bych tě tipla na třicítku 🙂