Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@arat321....ahoj šak ked sa to pohlo tak to už pôjde 🙂 ...no ja som dnes bola na meranie sliznice všetko v poriadku rastie 😉 ..v nedelu si mám začať vkladať Utrogestan a potom zas čakanie kedy sa mi ozvu ..na budúci tyždeň ma čaká KET ...dúfam že to už vyda 😉 😉 😉 😉 😉
@kaciatko78 držím ti palce, ja som tam včera zavolala a povedali mi, že ešte máme čakať 2-3 mes, čiže závadzajú ľudí tým , že im sľúbia, že to bude do 2 mes ako nám pôvodne tvrdili. Teraz sa to len zakaždým posúva, je to proste tvrdý biznis.
@arat321 ...dakujem 🙂 ..ja viem že čakanie je to najhoršie oni máju stale čas .... 😖 ...ale uč sa čakať ked už ste sa na to dali 😉 aj ja som to mala také ale mne to rýchlo všetko schvalovali aj tak sa mi to pri tebe zdá dlho 🙄 .nebojkaj nejako to už dopadne 😵 😵
@arat321 - mozem sa ta spytat, ci si musela celu sumu penazi zaplatit na zaciatku, aby vobec zacali len hladat. Alebo si platila iba nejaky preddavok. je to celkom dost penazi.
@askona ..aj mi sme platili v GIN FIV až ked bola darkyna ale mi sme platili len 1900 Eur + lieky 😕 ..prečo ste toľko platili ???...my sme za lieky platili + cca 200 EUR 😨
@arat321 - a aka je vlastne cela cena spolu s liekmi. Pytam s apreto lebo som samoplatca.
@nikolajka2 ja neviem, dozvedám sa to postupne, zatiaľ sme platili zálohu pre darkyňu, potom opakované vyšetrenie spermiogramu, oni chceli vlastné + nová integrita, ďalej uskladnenie atď. Proste je toho dosť a ďalšie ešte len bude. Není to lacný špás.
@nikolajka2 Ahoj,
aky ti povedali asi termin?
Sme asi v rovnakom case na cakacke, idem platit akurát zalohu 🙂
@janikajanka - ahoj , ja som sa sama rozhodla pre darcovske, nejak mi v centre este to neodporucali. Ale viac menej sa nam nedari IVF tak uz nechcem na sebe uz viac testovat. Preco ti vlaste odporucili darcovske?
@janikajanka ..ahoj ja mám darované vajička 🙂 mám za sebou neuspešné ET a teraz som 3 deň po KET 🙂
@nikolajka2 ja mam nízke amh malo vajok, nikdy sa neuchytí tak sme sa tak obojstranne dohodli na darovanom vajíčku tak sa len modlím aby to už vyšlo, držím palce a kedy idete na to?
@janikajanka ..ešte mám 5 mraziačikov z čoho je jedno 100 bunkové 🙂 dúfam ,že už ich nebudem potrebovať 😎 😎 😎
Ahojte dievcata, podstupila som dalsie Ket s darovanymi vajickami a zase nic. Uz neverim, ze to bolo vo vajickach...proste pekne embrya ..a nikdy sa nechytia..ani z mojich ani z darovanych. Myslite, ze je este sanca? Mam poslednu xb1 v mrazaku a prestavam verit...mate podobne skusenosti? Vysiel vam posledny ket? Uz sme skusali rozne protokoly..aj v native aj s estrimaxom aj s dipherelinom aj s ibtealipidmy aj bez nich ..aj s prednisonom..anopyrinom..nikdy nic ani tuk...som strasne zufala a mam
pocit beznadeje...kazdej z vas to zrejme vyslo na prvy sup ze?
ahojte baby prosím vás aké dávky estrofemu/estrimaxu ste užívali pred plánovaným IVF s darovátkom. mne kázal doktor 6 mg denne a lekárnička je zhrozená že aká vysoká dávka
užívam už 4 mg denne medrol a euthyrox takže dosť veľa hormonov ☹
poprosím vás o vaše skúsenosti
dakujem moc
@janikajanka ahoj prve 3 dni 1ks 2mg dalsie 3 dni 2ks a dalej uz 3x denne cize tiez 6 mg denne. Presne to iste mi kazali ako tebe. ☹
@yvet23 dakujem a pribrala si z toho? všade píšu že treba urobiť očistu pred tehu a my toľko liekov tlačíme... a v akom si teraz štádiu? dakujem
@janikajanka ja len zacinam od 13 ho brat tieto lieky. Uff dufam ze nepriberiem aj ked pri mojej vyske a vahe 5 kg by nevadilo. Zatial som ani pribalovy letak necitala. 🙂

@kaciatko78 ahoj ešte nie, povedali nám, že nás budú kontaktovať až keď to bude aktuálne a teraz je to len mesiac čo tam bol manžel dať spermie, tak stále čakáme a Vy ako?