Skúsenosti s darovanými vajíčkami na mimotelové oplodnenie
Ahojte, všetky vás srdečne zdravím -čítam MK ... párkrát som aj písala,ale dávnejšie. Mám otázočku:
Baby nemáte skúsenosti s darovanými vajíčkami na IVF? Zhánam infošky, lebo sa rozhodujem...
@regina24 ďakujem, práveže až o štyri dni som mala dostať.... Od nedele som brala 3x2 a v pondelok mi kázali nie vkladať ale papať, ale keďže nepomohlo už som vedela ze je zle, zaujímavé že od rána nemám lieky a už ani nekrvacam, ale hcg aj tak negatív... Mame jedného mraziacik, lenže neviem ci budem mat trpezlivosť na všetky tie vyšetrenia cakat😩
@kathrin1978 hej chápem moja neprijem e ☹
Aké vyšetrenie musíte absolvovať keď máte mrazacikov mohli byste ísť hneď na vklad.či?
@regina24 ved som aj chcela, ale ja nemám nič vyšetrenie, vždy riešili len moje amh, a ak sú darované vajíčka dobre tak z nejakého dôvodu sa neujali, zajtra budem volad s Dr, uvidím čo povie. Dnes tam nebol, cestovali sme 5hodin,na krv som mohla aj u nas🤔😩
@kathrin1978 juj moje zlaté to my je ľúto jaj nemáš ani reprodukčnú imunológie,genetika,hematologiu nemáš vyšetrené?
Auvidys čo ti pove dr či je to potrebné dať vôbec vyšetriť ak máš darované.
Raz to musí vyst moja držím ti palce a kedy ideš dr ?
@regina24 uvidíme co povie zajtra, inak by som vraj mala po MS, ty sa máš ako?
@kathrin1978 ja sa mám zatiaľ dobre .jak nech už je nabudici tyzden.🙂 nech viem ako som natom
@kathrin1978 potom mi napíš čo povedal dr.
@regina24 volala som mu, tak vraj on aj lieči neposiela inde tak budúci týždeň idem zas konzultovať že s čím vlastne, lebo som tak mimo, že som ho nepochopila🤔
@kathrin1978 a to ti dr s centra hovoril? Tak nabudici týždeň osdes tam osobné .
@kathrin1978 počuj a užívala si aj nejaké vitamíny napríklad febibion?
@regina24 no ved včera som bola len on tam nebol 🤷♀️mohli sme to už včera vyriešiť, ale už je jedno o týždeň az
@regina24 nie už nič som nebrala
@regina24 tak ako som sa teraz dočítala, tak to budú intralipidy zrejme
@kathrin1978 tak snáď to sa vyrieši ,dovie čoho to bolo to to všetko tak predčasne .
Krmivo ľúto ,daj vedieť čo ti povedal dr oki 🙂
@kathrin1978 intralipidy moze spôsobovať toto :-O
@regina24 nie to by malo byt až teraz aby to pomohlo
@kathrin1978 tak to hej
@kathrin1978 jak sa máte ?
@regina24 ahoj, ďakujem dobre, robíme strechu tak nemám čas rozmýšľať, zajtra konzultujem ďalej s Dr. A stebou co nove?
@kathrin1978 zajtra ideš na konzultáciu že čo ako ďalej či ? Jak to poznám keď človek robí dom tak nemá čas myslieť na iné poznám.
Ahojte baby tak dnes som bola u dr som 5 týždni vydiet plodovy vačok , dúfam bude ak ďalej všetko poriadku.
@regina24 super gratulujem,nech všetko dobre dopadne🙂.A prijemne tehulkovanie😉
@janulka232 ďakujem za prianie 🙂
@regina24 držím palce 🤗🤰
@kathrin1978 ďakujem. 🙂
@kathrin1978 Ahoj Kathrin. Citala som diskusiu. Som na tom podobne. Nevysiel nam ET s darovanymi vajickami a hned ideme na KET. Ale bojim sa, ze mozem byt znovu sklamana.😔 Ako si sa rozhodla? Kedy pojdes skusit KET?
@majoranka24 ahoj, v pondelok mam dostať menzes a začať s liekmi, ja viem ze by bolo múdre počkať na vyšetrenia, ale všade sa dlho caka na termín, a vysledky, potom zas Vianoce.. Ja absolútne nemám chuť čakať,v mojom veku(41) asi to risknem a bud to vyjde alebo nie, už nemám energiu, som doma tretí mesiac, ako mám ísť do novej prace a zas stále klamať kam potrebujem voľno, keby vedeli pravdu tak nezamestnaju alebo vyhodia ako naposledy.. Verila som lekárov že mi aspoň preventívne dá liečbu, ale nedal, a keďže ma presvedčili aby sme si vložili dve embryjko a nakoniec to zle dopadlo, tak o to väčšie sklamanie... Tiež ti už nedozrievali Vajíčka?
@kathrin1978 Ahoj. Neviem, ci by mi nedozrievali vajicka, ale povedali nam, ze po 40-tke su uz vajicka vacsinou nekvalitne alebo krehke a sanca, ze sa to podari, velmi nizka. Kedze si uz vsetko platime sami, tak chceme aspon vyssiu sancu, ze sa to podari. Okrem toho som uz raz potratila a dovodom mohlo byt prave nekvalitne vajicko. Tak sme sa rozhodli pre darovane. Nemame s tym vobec ziadny problem, beriem ich ako nase.😊 Velmi som verila, ze sa to podari. Ked to nevyslo, bola som strasne sklamana. Aj teraz sa budem bat, ze sa to zopakuje.🙁 Ale co uz... To hrozi vzdy.

@kathrin1978 čo že to fakt tak to to mi je veľmi ľúto ,a mala si dostať menzes a vtedy si začala krvacat či si ničoho nič krvacala. ☹. Jak ti zvýšili progesterón? ☹
Tak to to mi je ozaj veľmi ľúto moja mrzí Maťo ,☹
Máš ešte mrazaciky? :