icon

Skúsenosti s IUI: Otehotneli ste s 19 miliónmi spermií?

monula3421
25. nov 2023

Ahojte prosím vás absolvovala som IUI a počet vložených spermií bolo 19 mil. a pohyblivosť 75% , mal to niekto podobne? Otehotneli ste?

ashleyka
5. dec 2023

@monula3421 Ja mam nič,sneh😒 vedela som že mam počkať so piatku zbytočne som na nervy

monula3421
autor
Autor odpoveď zmazal
monula3421
autor
5. dec 2023

@ashleyka tak počkaj teda ešte 🙂 ja mám už také obavy že nič z toho lebo ten duch dosť vybledol a vidím.ho už iba minimálne aj to musím nakláňať:/

ashleyka
5. dec 2023

@monula3421 ja už som si počítala kedy idem na ďalšie😂🙈 šibe mi fakt
ale ešte máme pár dní nezúfajme …🙂 vianočný zázrak sa možno stane

monula3421
autor
5. dec 2023

@ashleyka tak daj v piatok vedieť, ja aj zajtra testujem tak dúfam že to bude silnejšie lebo ma ......xxx....

pamelaandersom
5. dec 2023

Ahojte.som po iui uspešne podla poslednej menštruacie by som mala byt v 5 tyždni .prosim ak ma niekto akusenosti peosim ospište mám taki problem.dnes mam hcg 514 ale na ultrazvuku ešte ne bolo vôbec nič vidno ani gestačni vak.a po višetreni som začala špinit a troška take jemne bolesti ako menštruačne vemi sa bojim može naznačovat potrat alebo biochemicke?prosim vaše skusenosti.

bejbs123
6. dec 2023

@pamelaandersom pri takom nizkomhcg este nie je nic vidiet na sone,najskor az od 1000,treba len vydrzat,a po vysetreni sa moze objavit mierne spinenie alebo krvacanie

pamelaandersom
6. dec 2023

@bejbs123 ale troška mam bolesti ako menštruačne.mala si take?

bejbs123
6. dec 2023

@pamelaandersom tak urcite bolesti su tiez normalne,pretoze aa bude roztahovat maternica,bolesti su podobne tym menstruacnym,to spinenie uz prestalo?

monula3421
autor
6. dec 2023

@ashleyka ahoj tak ja úplne biely test dneska :(

ashleyka
6. dec 2023

@monula3421 nič nieje stratene ešte🙂 nevzdavajme sa ,ja piatok ty sobotu a už testy nerob zbytočne si z toho na nervy ako jak včera

monula3421
autor
6. dec 2023

@ashleyka keď ja si myslím že by tam už niečo bolo keby sa zadarilo...aj iné to tak mali na tých mamatestoch že už 9/10 dpo si videli duchov

ashleyka
6. dec 2023

@monula3421 Uvidime🙂 chystas sa hned potom na ďalšie ak by to nevyšlo? alebo si nechaš vianoce na vypnutie?

pamelaandersom
6. dec 2023

@bejbs123 trošičku je to menej ale to neni normalne krvacanie ale špinenie take do kremova svetlo hneda farba.ale vkladam si utrogestan 3×1.300mg.a včera pred kravacanim som si pichla 1 ×flaxiparine to ne mohlo škodit?

bejbs123
6. dec 2023

@pamelaandersom odporucam volat koordinatorke,nemusi to znamenat vobec nic alebo aj ano,mne takto raz navysovali progesteron,ale minuly rok som raz slabucko krvacala,na pohotovosti vsetko ok a po par dnoch riadne krvacanie,na pohotovosti som dostala tabletky na zastavenie krvacania a dalsi den kontrola v car a skonstatovane MA,prestalo sa vyvijat…fraxiparin je nasadeny od hematologicky pre nejaky problem alebo je nasadeny preventivne?

pamelaandersom
6. dec 2023

@bejbs123 ja som bola višeyrena na hematologie pred 2 rokmi som bola tehotna a potratila som v 12 tyždni v tedi som išla na hematologii a zistili mi trombociti mutacia a navrhli že keby som otehotnela mám si pichat flaxiparine.no a v car mi povedali že moj gynekolog mi má vipisat.

bejbs123
6. dec 2023

@pamelaandersom urcite sa treba ozvat aj tam,ja som sledovana kazde 3mesiace na hematologii

ashleyka
8. dec 2023

@monula3421 Ahoj tak ja uz som si poplakala,a ty ako?

monula3421
autor
8. dec 2023

@ashleyka ahoj , to isté :( zas odznova :(

monula3421
autor
8. dec 2023

@ashleyka a inak užívaš aj nejaké vitamíny? Ja inofolic +d a neviem či to mám vysadiť alebo čo

ashleyka
8. dec 2023

@monula3421 mne kazali len kyselinu listovu+D …plus som jedla ananas a pila ananasove šťavy kvoli bromelanínu a sem tam som si dala aj Inofolic vyhrabala som nejaky z pred roka zo skrinky
Nie kazali mi dnes vysadiť iba Progestanelle a že kvôli sviatkom to asi bude až o cyklus neskôr,ale mám sa ozvať keď dostanem MS 😢

monula3421
autor
8. dec 2023

@ashleyka jaj ..no ja rátam že mi spravia ešte jedno iui teraz v decembri no ale tak uvidíme

ashleyka
8. dec 2023

@monula3421 ja mam kvoli PCOS 33 dnovy cyklus,tak som sama zvedava kedy pride MS po progesterone…a ked mi pride ako ma tak mi to vyjde na 25-26.12 čo mi asi nespravia 😒
ideš 2 a dosť alebo pôjdeš na 3IUI?

bejbs123
8. dec 2023

Dievcata ja by som na vasom mieste nechala vklad na januar a uzila naplno sviatkx

monula3421
autor
8. dec 2023

@ashleyka pôjdem 3 x a potom neviem čo ďalej :( ...ja ak mi prídu do dvoch dní krámy tak mne to zas vychádza deň pred štedrým dňom tak to tiež bude otázne

monula3421
autor
8. dec 2023

@bejbs123 túžba po bábätku je silnejšia ako Vianoce 🥰 jasné že si aj tie užijeme len už by sme chceli aj my mať svoje malé šťastíčko

bejbs123
8. dec 2023

@monula3421 ja som minuly rok pred Vianocami zazila MA a najhorsie sviatky a mala som aj jeden vklad pred sviatkami,vobec som si ich neuzila,obmedzovala som sa a nakoniec to nevyslo,tak pisem z vlastnej skusenosti,1cyklus utecie ako voda

monula3421
autor
10. dec 2023

@bejbs123 to mi je veľmi ľúto :/ tak sa ešte aj ty snažíš?
Ja som akurát dnes dostala ms

bejbs123
10. dec 2023

@monula3421 tak my sme riesili ivf 3roky,takze som si presla kadecim,po tom MA som sa davala dokopy 2mesiace fyzicky (velmi zle som sa cistila) a polroka mi trvalo dat sa dokopy psychicky,ale vklad v juni vysiel a teraz tahame 30tt,tak verim,ze to dotiahneme do uspesneho konca

ashleyka
11. dec 2023

@bejbs123 drzim palce ze vsetko dobre dopadne do vytuzeneho konca❤️

@monula3421 ja som dnes dostala,nejako skoro asi kvoli letrozolu ale ani tam nevolam,bude to vychadzat na 23,24 takze to necham na dalsi cyklus😒