Otehotneli ste i napriek zlému spermiogramu?

7. júl 2023

Otehotnela ste niektorá i napriek nepriaznivému spermiogramu partnera? Konkrétne nízka progresivita pohyblivosti spermií. Ak áno, bolo všetko v poriadku?

miskamicha
7. júl 2023

otazka znie co je zly spermiogram 🙂 ano otehotnela. dopor.zopakovat spermiogram o 3 mes.

pabla99
7. júl 2023

Ja s partnerom sa snažíme už rok a zatiaľ ani ťuk… má asteroteratozoospermiu.. (nízky pohyb a zlá morfológia)..nasadila som mu teraz vitaminy a v septembri ideme na kontrolný som zvedavá ako to dopadne … či umelým niekedy v budúcnosti alebo motyka vystreli

taktotedanie
7. júl 2023

Ano podarilo prirodzene

melany444
7. júl 2023

Nie nepodarilo sa 😔

petamich
7. júl 2023

ano, spermiogram viac nez zly, otehotnela som na prvy pokus (3x, 2x to zial nedopadlo dobre, pricina u mna a hematologicka)

pet888
8. júl 2023

Je tam sanca,ale pravdepodobnost prudko klesa.Napr moj byvaly partner bol na hranici neplodnosti a mal dve deti,ale tie sa mu podarili za 15rokov nechraneneho sexu..

wishes
9. júl 2023

moj partner mal velmi zly spermiogram, dokonca tam bolo uvedene, ze je minimalna sanca pocat prirodzene… prvykrat som bola tehotna skoncilo to potratom… teraz som druhykrat tehotna a dufam, ze to dobre dopadne 🙄🙏

autor
9. júl 2023

@wishes držím palce!

sasesoe
9. júl 2023

Kamoska na zaciatku corony - jej muz prestal chodit do sauny a niektore dalsie cinnosti a kolajnicky na teste... v zime bude mat 3r, od septembra nastupuje do MS

slovakboy
9. júl 2023

Áno my mame dvoch synov a ja som mal vždy zlý spermiogram. Je ale pravda že čo bolo v 90 tých rokoch pod normu je už teraz norma. Problémy žiadne neboli.

pamelaandersom
8. nov 2023

Ahoj zaujimalo ma tvoja diskusia o tehotenstve .a chcem sa spytat podarilo sa vam otehotniet.mame taki isti problem a chystame sa na iui ale manžel ma dost zli spermiogram.morfologia 2 percenta pohyblivost 6 a počet 15 ml.obavam sa že sa to ne podari.prosim ta odpiš som zvedava komu sa podarilo prirodzene alebo inseminacia .

slovakboy
9. nov 2023

@pamelaandersom my prirodzene ale parametre si nepamätám. Spýtam sa manželky ona bude vedieť. Akurát to bolo po dvoch rokoch snaženia. A druhý krát už to šlo bez čakania. Tiež prirodzene.

pamelaandersom
9. nov 2023

@slovakboy a mali ste riež ologospermia?a kolko vam to trvalo?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre