icon

Skúsenosti s IUI: Otehotneli ste s 19 miliónmi spermií?

monula3421
25. nov 2023

Ahojte prosím vás absolvovala som IUI a počet vložených spermií bolo 19 mil. a pohyblivosť 75% , mal to niekto podobne? Otehotneli ste?

Strana
z4
ashleyka
26. jan 2024

@henrietka12 Ďakujem pekne❤️ tak ešte neviem ,manžel musi isť do urologa a potom sa máme objednať 😊
každopádne keď už mám v sebe Gonasi vyskúšame aj doma no😀

ashleyka
3. feb 2024

@henrietka12 Ahoj,tak stimulku začínam už najbližšou MS.. v pondelok idem po protokol a lieky a niekedy budúci víkend by som mala začať😊
Vám sa ako darí všetko je ok? kedy máš kontrolu?

sandra811
3. feb 2024

@ashleyka ahoj aj ja začínam stimuláciu najblizsiu MS 😊

ashleyka
3. feb 2024

@sandra811 jej super 😊 kam chodis do Caru? je to tvoje prve ivf?

sandra811
3. feb 2024

@ashleyka prvé IVF a chodíme do Reprofitu BA

henrietka12
3. feb 2024

@ashleyka ahoj no vidíš je to dosť rýchlo ... Dúfam ,že budete mať čo najviac malých bojovníkov ... A plánuje ísť na ET alebo KET? Či podľa situácie ?
Joj ani sa nepýtaj v pondelok som bola pri svojom doktorovi a on tam videl 7-8mm bublinku ešte prázdny a povie mi že je to taky 3tt a ja som bola vtedy 5+6tt ... Ale chorá som bola ako pes aj teploty som mala 38,5 🙁 tak som v utorok išla ku obvodnému a vypísal mi zle ATB na ktoré som alergicka tak sanitka má zobrala do nemocnice lebo som hnackovala zvracala všetko naraz ...ledva som žila dokonca aj krv som zvracala ... Tak ma doktorka skontrolovala tak že bublinka 7mm a ona že je to tak 4+6tt ale ja som mala byť 6+0tt takže neviem či je možno aby pri iui bol týždenný rozdiel 😥 takže teraz beriem ATB mám taký kašeľ že konec už má z neho brucho bolí ... Oko sa mi zapaľuje takže ja vôbec nemám dobrý pocit z toho celého ... 12.2. idem na kontrolu či tam už niečo bude ale bojím sa že nie 😔😥 takže takto som dopadla ... Bol by to veľký zázrak keby som po tomto všetkom vynosila zdravé bábo ...

henrietka12
3. feb 2024

@sandra811 držím aj tebe palce nech vám to víde každá žena si zaslúži byť mamou ♥️

ashleyka
3. feb 2024

@henrietka12 Ježiši kriste tak to ti teda karta ide☹️
ale treba veriť že všetko bude dobré,ja som tiež tento týždeň horúčkovala neviem čo je vo vzduchu… uvidíš všetko dobre dopadne a zachvíľu budeš počuť srdiečko verím tomu❤️ malinké bude bojovník uvidíš 😊
No áno celkom rýchlo,muž musel za urológom to bola jediná podmienka aby sme mali niečo pre poisťovňu aby preplatila. No a musíme ísť na KET nakoľko mám Pcos a mohlo by vzniknúť ohss. Nevadí aj tak sa už teším 😊 zasa o krok bližšie po tých rokoch

ashleyka
3. feb 2024

@sandra811 ja takisto prvé 😊 sme Reprofit MT…verím že to bude náš mesiac❤️ idete aj rovno ET ano? potom daj vedieť kedy začneš pichať

henrietka12
3. feb 2024

@ashleyka presne tak už ten mesiac vydržíš keď si vydržala do teraz ♥️ a embria dávate vyšetrovať aj geneticky ?

ashleyka
3. feb 2024

@henrietka12 Vieš čo asi nie,je to položka tak či onak a keby nám prvý cyklus nevyšiel tak asi potom. Ale verím že všetko vyjde 😊 aspon teraz bolo pri konzultacke do januara doplnkove 2 metody zdarma, tak nam tam nieco dodaju takze vsetko sa deje ako ma ze sme tam boli 😊

henrietka12
3. feb 2024

@ashleyka to že mi to nevieme nijako ovplyvniť bude ako bude ...musíme to prijať 🙂♥️ a nevzdávať sa nikdy ... Napíšem potom po kontrole že ako sme teda dopadli ....

sandra811
3. feb 2024

@ashleyka dám vedieť, napíšem správu 😊

enuska62856
7. feb 2024

Ahojte dievčatá .. tak idem sa k vám pridať aj ja.... Chodíme do Helios Martin .. výsledky všetky v pohode aj ja aj manžel a stále sa nedarí .. rozhodli sme sa teda pre IUI ... V januári sme to nestihli bola som na sone folikuly ešte malé a keď som šla na kontrolu už boli preč 5 dní rozdiel ... Takže sme čakali na ďalší aktuálne som po stimulácii a v pondelok som bola na prvé IUI ... Dávam si progestanel ráno a večer aaa teda na 14 deň uvidíme či motyka vystrelí ... Jedno dieťa už máme skoro 8 ročne a strašne chce surodenca tak snáď sa nám to podarí

ashleyka
7. feb 2024

@enuska62856 Tak veľmi držím palce😊 ak ste obaja OK určite to vyjde❤️

henrietka12
7. feb 2024

@enuska62856 ahoj ... ja mám tiež skoro osemročnu dcérku ... A v januári sme boli na prvom iui a zatiaľ to vyzerá tak že sa podarilo ... My chodíme do Heliosu Košice ... 🙂 Držím ti palce aby to vyšlo aj vám... Daj potom vedieť 🙂

henrietka12
19. feb 2024

@enuska62856 ahoj neskúšala si test? 🙂

enuska62856
23. feb 2024

@henrietka12 ... Ahoj skúšala testy zo začiatku duchovia a teraz negatívne ale menštruácia nič iba spinenie ... Brala som ale progestenale čiže asi preto nechodí keď som začala špiniť vysadila som ho tak uvidíme či príde ... Včera som bola na krv dnes budú výsledky ... Ale skôr som zmierená s tým že nič keďže testy sú ako sneh

enuska62856
23. feb 2024

@henrietka12 .. tak presne ako som čakala krv nič nepotvrdila .... Otázkou je čo teraz či skúsiť ešte iui alebo ísť rovno na ivf ...

henrietka12
23. feb 2024

@enuska62856 no podľa toho aký máte problém a čo vám odporúčajú....

enuska62856
23. feb 2024

@henrietka12 problém nemáme ziadny ... A odporúčanie tiež žiadne môžme skúsiť iui alebo ak sa chceme posunúť ďalej tak ivf ... V podstate je to na nás

vanessa127654
23. máj 2025

Kolko vlastne trva vyprchanie injekcie gonasit?

henrietka12
23. máj 2025
@vanessa127654

Kolko vlastne trva vyprchanie injekcie gonasit?

@vanessa127654 je to individuálne ... Niekomu vyprchá do 8 dní a niekomu dá drží v tele aj 14dní ... Keď chces vedieť či ho máš ešte v tele môžeš testovať od pochutia každý deň a postupne budú testy slabnúť 🙂

Strana
z4