Skúsenosti s IVF v Reprofit Brno 2018 - 2020
Ahojte baby, snažila som sa tu nájsť nejaké vaše skúsenosti s Reprofitom v Brne aké v tých diskusiách sa to stráca. Aké boli vaše skúsenosti s Reprofit v Brne poprípade inou klinkou v Čechách čo sa týka IVF a ktorý lekár sa Vám osvedčil? Ja mám konzultáciu po neúspešnej liečbe na SR u Mudr.Hany Pospíšilovej.Máte skúsenosť s ňou? Ďakujem za odpovede.
@nkf je mi to velmi lúto, nestracaj nádej, ta tam stále je 🙌🙏 🍀 ❤🐣 Ja idem prvý raz do RF Brno, po neuspechu 1.IVF v Ba. Ja mám už 43 rokov a zatial žiadne dieťatko, ale teraz to musí vyjsť. lebo to bude moje posledné IVF - dáme si všetko, čo sa da vysetriť (ISCI, piSci, Era, PK..). No skratky neovladam som nová v tom 🙈, Ale všetko až budeme z čoho 🙊. Akože si robim srandu, lebo mi uz nič neostáva. a partner mi povedal "aj dvaja su rodina". a iba to som chcela, že ťa chapem, tie pocity a držim palce, už to ze sa ti podarilo prirodzene je predzvesť, že na buduce to víde 🤗💪🙌
@leemima Ďakujem pekne za pekné slová, držím ti palce🤞🤞🤞Ja som už v pohode, po kyrete čakám kedy dostanem MS a ideme opäť na to😁, uvidíme či bude zázrak, ak nie tak by som chcela ešte jedno IVF, ak sa nepodarí do 46 tak to ešte raz absolvujem. Ja mam 2 synov, ale môj nový partner je sám a nemá deti, rada by som mu splnila jeho sen mať vlastné. Tvoj muž je zlatý, pekne ti to povedal. Hlavne sa nestresuj. 🤗😁👍
@sandra151 Marcel Štelcl je showman storočia, no ja som neskutočne rada, že mám Tomáša Koukala, je ako môj starostlivý starší bráško a má neskutočne nákazlivý smiech, sme sa pri jednom telefonáte tak nasmiali, až lapal po dychu, som sa normálne bála aby sa nezadusil😂 Ďakujem krásne, tak píšem IP a veľa zdravíčka želám tebe aj tvojej princeznej 🍀😘
@nkf Ďakujem krásne za info, ja mám dve vyhatchované blastocysty jedno AA kvality, druhú BB kvality a jednu časnú blastocystu BB kvality, tak verím, že budú všetky OK aj geneticky. Dosť by ma zaujímalo, že tú AAčkovú čo sme vkladali začiatkom tohto roku, bez genetiky, či bola aj geneticky OK. Že sa to vraj dá zistiť aj spätne, keďže bola odbiotovaná.
Silno držím pršteky, nech sa ti podarí prirodzene otehotnieť 😉😘🍀
@janie7 no ďakujem, vypadá to tak že máme ďalšiu šancu, som v 6 TT, či to vydrží netuším, ale s malou dušičkou dúfam, zatiaľ sa veľmi neteším aby som nebola sklamaná, za pár týždňou budem mať 45,asi je to moja posledná šanca, no uvidíme a doktor môj mal pravdu, 2%šanca umelým a 2%šanca prirodzene, šanca je stále a som v 6tt, takže netreba sa vzdávať 😁🤞
@nkf ahojky ako si dopadla?
Baby ktoreho lekara teraz odporucate v Reprofite Brno? My sme mali pred 5 rokmi dr. Vranu a pozeram ze uz tam nerobi. Chceli by sme ist na vklad 😊 Mame tam zamrazene este 2 embryjka. A neviete nahodou kolko teraz stoji samotny vklad? Dakujem pekne

Ahojte, tak náš zázrak trval len 9 týždňov, prestalo byť srdiečko, včera som bola na čistenie, tak snáď na budúce. Aspoň vieme, že to ide aj prirodzene, snáď sa raz dočkáme nášho malého drobčeka. 😔😢😭👶❤️🤞