icon

Skúsenosti s kombináciou Estrimax a Duphaston?

ban
21. nov 2006

Mate niekto skusenosti s takouto liecbou?
D 😉

Strana
z2
martina258
25. apr 2007

ten clostyl,ked ti ma pomoct,pisem ako tatar 😀 😀

albertova
25. apr 2007

no veru, tak....ja si tiež myslím, že by to bolo horšie neskôr... 😖 veď keď už takto v mladosti sú problémy, tak čo neskôr?

martina258
25. apr 2007

no ved to 😠

idem do vane, potom neskor,paaaa

govinda
25. apr 2007

kočky, ja mám 26, v lete 27 a mnohí mi síce hovoria, že na mimi ešte mám čas 😠 . Ale keby vedeli, aké problémy s tým sú ... ☹ . Žiadne odkladanie miminka, škoda, že som na to nemyslela skôr. Ale nevadí. Bojujem teraz 🙂

albertova
26. apr 2007

ahojte bambulky, ja mám dnes za sebou prvú tabletku duph. 😀 , ale ešte sa snažím dovolať dr. aby ma uistila, že to mám brať 2x denne...lebo som v pomikove 😒

gov: presne tak, ja to tiež stále počúvam, a nikto nevie pochopiť aké to je keď to nejde.... ☹ všetci si myslia, že to hop - šup....a bohužial!

albertova
26. apr 2007

ahojte, ešte by som sa chcela spýtať? aké účinky to má na pleť(dup)?

rstanka
30. apr 2007

albertyova, ja odkedy beriem duphaston, som vyhadzana ako pubertiacka. 😠

albertova
30. apr 2007

ahoj, no ja som tiež krásna 😠 ,ale ja keď nemam hak tak som väčšinou tiež jak....... 😠 😠

a kolko už berieš duphaston? 😉

mia1983
28. máj 2007

ahojte, ja už druhý cyklus beriem clostilbegit a teraz som začala brať aj estrimax lebo mám nízku hladinu estrogénu a doktor mi povedal, že mám sliznicu maternice nízko a po podaní tohto lieku by mala dorásť. Tiež mám užívať ešte duphaston od 15 dc. Čítam tu vaše príspevky na duphaston, ale ja nepriberám len možno tie nálady a čo sa týka toho estrimaxu strááášne ma po ňom bolí hlava, len mi je divné, že v letáčiku ku lieku píšu, že by mal lekár zvážiť jeho predpísanie keď má žena zachovanú maternicu a plánuje tehotenstvo. Tak teraz neviem s manželom sa o bábo pokúšame cca 3 roky a navštevujeme CAR v Martine tak dúfam, že vedia čo robia. Ahojte

maryloou77
31. aug 2007

aHOJTE
aj ja som dostala Duphaston, tak dufam ze ziadne vedlajsie učinky nebudu 😀
inac ja ho mam na upravenie menzesu lebo mi samej bez liekov nechodi, iba raz do roka,ale kamaratka ho brala 3mesiace mala menzes ako švajčiarske hodinky, išla na ultrazvuk a tam jej zistili ze jej nepraska folikul vajíčka dali jej iný liek a hneď na prvý cyklus otehotnela....tak to nebude asi zlá vec, dedukujúc podľa tohto 😎

Strana
z2