Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
@dorotka2013 pichas tolko ako alexa mate rovnake davky no to aj moja ms chodi ako sa jej chce
@dorotka2013 tusim sa s gonalom rozbehli. Aj ja mam Gonal 225 j. A od zajtra + certotide. Tak to nas aj dobehnes ;)
@ada83
@alexia17
@dorotka2013 asi maju zmluvu aby predpisovali gonal
@dorotka2013 ja som mala 4 a s toho 2 prazdne zajtra budu volat ako pokracuju tie 2 vajka
@dorotka2013 tak zalezi aku mas rezervu a kolko mavas vajok. Ja som 6 nemala co chodim po doktoroch. Vzdy tak 3 foliky aj s clostylom. Miska povedla pred stimulkou ze pojdeme na kvalitu a nie kvantitu ked to nejde. V piatok kontrola u dr Petrovej a na 95 % v utorok OPU ;) opat u dr Petrovej
@ada83 držím palce... velmi, velmi 🙂... A kolko budeš vkladať?
@dorotka2013 oby dve ak budu dobre na vklad dufam ze hej
@alexia17 no som zvedavá kolko bude...este u obyčajnej gyn. s clostilom som tam mala kopu... Na každej strane aj 3-5 🙂...ale to bolo pred rokom...
@ada83 daj zajtra vedieť keď ti zavolajú...dobre budú...🙂
@dorotka2013
@ada83 baby idem si lahnut strasne ma boli hlava a je mi zle. Adi zajtra same dobre spravy ;)
Asi si dam paralen bo co
@dorotka2013 dam vediet okolo 9 povedal ze budu volat
@dorotka2013
@alexia17 tak oplodnily sa obe vklad v pondelok ivanova ze chce pk ze aby videli ako sa delia
@denulka85
@ada83 tak to je dobre...nech sa pekne mnozia...🙂 co je to pk?
@dorotka2013 PK je predlzena kultivacia. Vajka embryolog sleduje 5 - 6 dni a az potom je vklad
@alexia17 aha...diky 🙂 aj nam to lenka spominala ze sa to robi...ty sa rozhodujes ci to chces alebo embryologicka povie? od coho zavisi kolko dni sa necha? je lepsie menej ci viac?

@dorotka2013 ja som pichala 200j gonal A dipherelin a teraz mam 4-0-4 utros a estrimax 1x3