icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

candour
5. mar 2015

@alexia17 na wc som chodila aj ja casto...a kolko si mala vajicok, ja pri prvom som mala 12 a pri duhom az 29 tak ohss bol velmi silny a oba razy mi davali infuzie a druhy krat aj antibiotika..ale ak nemas vela vajicok tak by si OHSS zavazny nemala mat ...v kazdom pripade mne urobili vklad oba razy napriek ohss (ale nie v ISCARE) ale keby sa mi to stalo treti krat uz na vklad nejdem a pockam na KET, lebo nadopovana infuzkami a antibiotikami tak dnes mi až je jasne ze pre uchytenie embryja to nemohlo byt ok..v kazdom pripade sa nestresuj, stale vela vela pi a drzim palce aby to bolo ok a nebol ohss 😉 .

karkana
5. mar 2015

@ada83 🙂 držím silno place,už by sa patrilo, aby si bola tehulka 🙂

nikusa6
5. mar 2015

@alexia17 np chodit mozes ale ci vycikas tolko kolko vypijes?cca si to vies odsledovat;)neboj bude dobre.drzim palce a daj zajtra vediet;)

nikusa6
5. mar 2015

@alexia17 a inac ja som volala hned koordinatorke.a ta mi povedala ze hned prist ze ma vezmu ako urgent v ten den.

ada83
5. mar 2015

@karkana dakujem

nikadomi
5. mar 2015

Tak tak baby, OHSS nepodceňovať... Mne hneď po odbere Miška vravel že vklad nebude :( mala som 18 vajok a čaká ma ket.. @alexia17 iste sa choď nechať skontrolovať do CAR- mne veľmi pomohli, nedám dopustiť v tomto prípade ani na Válkyho, hneď sa mi vždy plne venoval... A to som tam bola každý deň po OPU a žiaľ ani odsávaniu vody som sa nevyhla- bolo to síce nepríjemné, ale tá úľava potom sa nedá opísať ;) @nikusa6 🙂 🙂 🙂

alexia17
5. mar 2015

@candour dakujem, mala som 4 oocyty iba, tak som ani nepredpokladala, zeby to mohlo byt ohss, ale pre istotu, nech ma Valky pozrie. istota je istota

alexia17
5. mar 2015

@nikusa6 dakujem velimi pekne, no vypisala som asi 2,5 l doteraz a teda chodim kazdych 30 min na wc 🙂 takze asi to ide aj von 🙂

alexia17
5. mar 2015

@nikusa6 som sa neskoro zbadala a nemala by som sa aj tak ako rychlo dostat do BA

alexia17
5. mar 2015

@nikadomi idem zajtra rano k VAlkymu, ale dufam, verim, ze to nebude ono, ale co to potom je neviem. po prvom odbere som nic take nemala, priznaky

dorotka2013
5. mar 2015

@alexia17 citam ze ti nie je dobre...no snad to nebude vazne...zajtra ides do centra?

ada83
5. mar 2015

@alexia17 mozno to nebude ohs uvidis potom napis co ti valky povedal a ako embrijka mozno ho ukecas aj na vklad 🙂

alexia17
5. mar 2015

@dorotka2013 hej , boli ma podbrusko. Idem k Valkymu rano pre istotu

alexia17
5. mar 2015

@ada83 velmi dufam ze to nie je OHSS. Zeby som ho ukecala ;) jasne ozvem sa

candour
5. mar 2015

@alexia17 tak to nie urcite, pri 4 vajickach to nebude ohss, teda ak si nemala velmi zvacsene vajecniky, co by videl uz na USG

alexia17
5. mar 2015

@candour neviem co to je. Nemala som to nikdy. Boli ma to a nafuknute. Uvidim co povie Valky

denulka85
6. mar 2015

@ada83 ahoj ako ? Kedy das test ?

ada83
6. mar 2015
alexia17
6. mar 2015

Tak baby, je to reakcia, ale ze mierna. Usmieval sa Valky. A ze je za ten vklad v pondelok ;)

ada83
6. mar 2015

@alexia17 super ako sa maju embrijka ?

alexia17
6. mar 2015

@ada83 ani som sa ho nestihla spytat, velmi rychlo ma vyavil . a on sa ma pytal, ze a nic sa neoplodnilo? ja ze tri by maly byt. tak neviem. budem volat poobede embryologovi, sice chodil po chodbe, ale nexela som sa ho tam pytat

ada83
6. mar 2015

@alexia17 no super este cakam ked zavolaj embriologom ?

alexia17
6. mar 2015

@ada83 mam volat po 14tej, tak som zvedava ako sa drobci maju 🙂

ada83
6. mar 2015

@alexia17 ja som mala volat po 13 a nakoniec volali oni okolo 10:30

dorotka2013
6. mar 2015

@alexia17 chvalabohu, tak uz nech je vsetko bezproblemove...takze vklad az pondelok? embrijka su bojovnici...urcite pekne rastu 🙂...

alexia17
6. mar 2015

@ada83 ak nebudu volat, po 13tej volam 🙂

alexia17
6. mar 2015

@dorotka2013 verim 🙂 ale budem volat poobede. ale tak boli ma stale to brucho, len teda ze to nie je vazne 🙂 ale je to tam

ada83
6. mar 2015

@alexia17 do pondelka uz nebude je lepsie ze bude vklad v pondelok aspon sa to ukludni

alexia17
6. mar 2015

@ada83 dufam, ze sa to bude zlepsovat, ved pijem ako velryba 🙂

nikadomi
6. mar 2015

@alexia17 skvelé, tak aspoň máš istotu, že je to v norme 🙂