icon

Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory

mayka
20. sep 2006

Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka

babusik85
20. okt 2016

@alexa933 ty este nemas schvalenu ziadost?

babusik85
20. okt 2016

@radiologia1 prosim Ta, Tu si pisala, ze si mala cystu, ale menzesom Ti zmizla. brala si na nu nieco, antikoncepciu alebo B1?

nikadomi
20. okt 2016

@tinka881 ja som brala minulý mesiac letrozol a ten mne sliznicu dobabral.. teraz som na estrimaxe a sliznica nádherná.. ale je to indivindi, u Teba može zafungovať 😉

alexa933
20. okt 2016

@babusik85 nie este nemam zatial cakam na schvalenie .Tak ja dufam ze nebudu ziadne problemy ze to schvalia ;)

alexa933
20. okt 2016

@babusik85 dakujem ti 🙂

babusik85
20. okt 2016

@alexa933 ahaa. a zacali ste stimulaciu bez schvalenia?
neni zac 🙂

alexa933
20. okt 2016

@babusik85 nie ja som bola na konzultacke potom mi robili komplet vysetrenia v iscare ze moj gynekolog mi povedal ze ja som v poriadku ale urobili mi odbery sona atd a hned na prvej konzultacke som podpisovala uz ziadost . Potom som chodila na folikumetriu cez plodne dni a priatel bol este na druhy SG. Ja som myslela ze ked sme podpisovali ziadost ze automaticky to uz odoslali. Ja som v poriadku podla vysledkov aj v iscare a priatel mal SG podla nich nie az tak zly ze by sme dieta nemohli mat normalnou cestou .Lenze mna uz tlaci dost vek ze ja mam 38 a dlho sme skusali a nedarilo sa nam vobec tym som uz stratila dost vela casu. Idem vyskusat ze uz nechcem cakat ci sa zadari ci nie .Ale vraveli mi v iscare ze ziadost uz je odoslana tak som chcela info ze kolko to bude cca asi trvat ze v iscare mi povedali ze nech ratam mesiac a pol . 😉 😉 Tak ja len dufam ze sa nam to zadari takto ze ozaj uz mam dost vysoky vek 😢

boredka
21. okt 2016

@tinka881 ahoj ja som brala tento mesiac letrozol a dnes idem na kontrolu UZV tak ti povem co to spravilo so mnou

shia
21. okt 2016

nedalo sami citat vsetkycjh 1210 stran prispevkov, pochopitelne 🙂 ale pridavam moju skuenost - prisla som tam, spavili mi vseeetky vysetrenia - krv, zhora zdola, zprava zlava 🙂 sono, ultrazvuk zvnutra aj zvonka, proste vsetko - a vyhlasili, ze ja prirodzene nikdy neotehotniem, napisali ma hend na umele atd atd...a ja som o dva dni zistila ze som v 5tt a oni to ani nezistili 😀 takze asi tolko...ale mili boli, to zas nemozem povedat...ale nevsimnut si tehotenstvo, ekd o dva dni ho doktor v statnej nemocnici videl, nespravit to najzakladnejsie kao je Hcg a este mi aj pvoedat, ze nidky neotehotniem...neviem neviem...ked som to volala doktorke v iscare, co ma prehliadala, povedala, ze ale pri dalsom sa tu urcite stretneme...(btw - dalsie sa podarilo tiez na prvykrat 😀)

dorotka2013
21. okt 2016

@shia tak to je ozaj zvlastne 😕... U koho si bola?

radiologia1
21. okt 2016

So schvalenim ziadosti mi volali oni a informovali ma.
Cysta sa mi vyplavila menstruaciou,nemusela som brat ziadne lieky,sliznicu mam v poriadku.

shia
21. okt 2016

@dorotka2013 Lattáková....akoze mila bola, to zas nemozem povedat, len teda nevsimla si tehotenstvo 🙂

zuzanita444
21. okt 2016

@shia Dr.Lattakova je uz asi 3 roky Grossova, takze to bude asi dost davno kedy si tam bola. V kazdom pripade pre mna je to top lekarka a mam s nou len dobre skusenosti...

dorotka2013
21. okt 2016

@zuzanita444 jeeej...to som nevedela...dr Grossova je uplne perfektna!... Ja som bola vzdy tiez velmi spokojna a rada som k nej sla ked zastupovala moju dr 😁😁😁...

tinka881
21. okt 2016

@boredka ako si dopadla?ku kt.dr chodis?tiez mas nizsiu sliznicu?

shia
21. okt 2016

@zuzanita444 ale ved ja som pisala, ze bola velmi mila, akurat neodhalila moje tehotenstvo a povedala mi, ze prirodzene neotehotniem, a bola som tam uz tehotna 🙂 a bola som tam v 2012, prvy a dufam ze aj posledny krat 🙂 ale ako spravili mi vsetky vysetrenia, snazili sa, len teda to uplne najzakladnejsie nespravili 🙂

zuzanita444
21. okt 2016

@shia chapem 🙂 a preco si tam vlastne bola ked ako pises obe deti sa podarili na 1.krat?

gagik
21. okt 2016

Baby aku davku estrimaxu berete pred ket?

nikadomi
21. okt 2016

1tbl - 3xdenne..
@gagik

shia
22. okt 2016

@zuzanita444 bola som po 2 gynekol operaciach, kde mi aj vzali vajecnik atd, mala som diagnostikovanu endometriozu, polycys vajenick atd, takze som nechcela zbytocne cakat ako niektore zeny kym budu na hranici plodnosti a potom zrazu chciet dieta (mala som vtedy "len" 24) a isla som sa poradit, co si myslia oni...a zhodnotili, ze prognozy nie moc dobre, ze hned ideme na umele...ale ocividne nebolo treba, vdakabohu 🙂 ale aj tak som rada, ze som tam isla, mali to tam naozaj na urovni a boli velmi mili

bocianoviny
23. okt 2016

Gratulujem a bábätko ešte len bude slebo už je?

boredka
23. okt 2016

@tinka881 tak folikul bol 15mm cize v utorok ideme na IUI - ja vlastne doktora nema staleho dve lekarky isli na matersku co som mala..a minule som bola u Hlinstaha a naposledy u Doc Valkyho. Asi k tomu panovi docentovi sa budem objednavat paci sa mi jeho pristup k pacientke a vidiet ze ma uz vela skusenosti 🙂 nevie s tou sliznicou ...nikto nic nespominal..a ty ako?

tinka881
23. okt 2016

@boredka ja chodim k valkymu.Viec budem vediet az v piatom

lalinka18
23. okt 2016

Baby vyše roka. Možno rok a pol som chodila do iscare ach,boze ako na klavír v jednom kuse som tam bola,tiez som mala 37,38rokov a tlačila na pilu lebo bol najvyšší čas.V setko bolo úplne ok aj u mňa aj u muža,a nedarilo sa to spontánne,bola som dvakrat na iui,neuspesne,po tých blbych inekciach sa mi vytvorila hemoragicku cysta,ktorej sme sa nevedeli zbaviť a čakali,kym sa zmensi aby som mohla ísť na ivf.uz som strácala nádej.Potom som zašla k jednej liečiteľke,ktora mi dala zelený jačmeň a koloidneho striebro,a za mesiac som bola v tom,a za týždeň začínam 7.mesiac.Bol to zazrak,baby niekedy fakt pomôže,aj liečiteľ,ako do seba trepať tie blbé hormóny a hlavne čím viac to chceme tým sa to dariť nebude,bol to aj môj prípad.Drzim vám všetkým palce,aby sa to podarilo

cervenakarkulkabezvlka
23. okt 2016

@lalinka18 ahoj napis prosim TA viacej o tej liecitelke,,celkom mna to zaujalo,,,aj ked u nas je chyba v mm,,,,

lalinka18
23. okt 2016

Je to pani,ktora sa zaoberá aj touto problematikou a aj inými vecami povedala že mám parazity v pošve a mám chlad celkovo v ženských veciach a preto sa nedari

mamartinka
24. okt 2016

@lalinka18 co to za liecitelka a odkial?

lalinka18
24. okt 2016

Dobrá liečiteľka z Ba

gabiii22
25. okt 2016

Ahojte, chcem sa spýtať,ci sa vam páči v Iscare a aké všetky vyšetrenia vam robili pred začiatkom stimulácie. Robia tam aj genetické a imunologicke testy?my sa chystáme začiatkom januára na IVF keďže nemam uz ani jeden vajcovod dôsledkom dvoch mimomaternicovych tehu. Dakujem za vaše rady

misiaciks
25. okt 2016

@lalinka18 ahoj Mozes nam prosim napisat nejaky kontakt na nu? kolko si ju navstevovala a dala ti nejake bylinky alebo tinktury? dakujem za pomoc 😉